- 3 Nisan 2015
- 4.297
- 9.152
- 88
- 45
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.101
7/24 kamerayla göz gözeyim burda yapamam o kesinde evde belkiiidene ya çok eğlencelipek seviyom ben mühendis olmasa getirdim örgümü örcektim
aa tm o zaman kendim için yaparım bendeMisafire iyi olmaz canım nekadar soğumaya bırakıp çekmesini sağlasanda yinede cıvık oluyor.Tadı güzel ama dokusu iyi değil.
2 hafta sonra canım kurallara uydugun yeterli aktifliği sagladıgın zaman 2 hafta sonra listeye girebiliyosunnListeye kaç hafta sonra giriliyor?
Sağol canım7/24 kamerayla göz gözeyim burda yapamam o kesinde evde belkiii
aa tm o zaman kendim için yaparım bende
2 hafta sonra canım kurallara uydugun yeterli aktifliği sagladıgın zaman 2 hafta sonra listeye girebiliyosunn
7/24 kamerayla göz gözeyim burda yapamam o kesinde evde belkiii
aa tm o zaman kendim için yaparım bende
2 hafta sonra canım kurallara uydugun yeterli aktifliği sagladıgın zaman 2 hafta sonra listeye girebiliyosunn
canıııım ne zaman bitiyodu sınvlarrr ? nasıl gidiyo ders calışma işleriMerhaba kızlar özledim burayı valla derse kaçmadan bir gireyim dedim yeni arkadaşlar da gelmiş galiba hoşgelmişler
evet bencedeevde yap evde seninki fabrika sıkıntı
bende bugün negüzel yine kalktim oruca azönce hafif kahve rengi bi leke gelmisAllahımm orucluyken niye saatler geçmiyo yaa off
bende bugün negüzel yine kalktim oruca azönce hafif kahve rengi bi leke gelmisorucum bozuldumu bozulmadimi sasirdim bende
günaydın kuzuuusssGünaydin kizlar, Sabah Sabah oh civil civilsiniz
11oldu bile be nasıl geçmiyooAllahımm orucluyken niye saatler geçmiyo yaa off
bozuluyo galiba öyle oluncabende bugün negüzel yine kalktim oruca azönce hafif kahve rengi bi leke gelmisorucum bozuldumu bozulmadimi sasirdim bende
ayy gercektenmi, suan isdeyim ama yani mümkün degil dus almamöğleye kadar duş alıp niyet edebiliyosun canım ben öyle biliyorum simdi duş alıp abdest al tekrardan niyet et kabul olur inşallah
evet galiba canim ay bi üzüldüm anlatamambozuluyo galiba öyle olunca
günaydın kuzuuusss
11oldu bile be nasıl geçmiyoo
bozuluyo galiba öyle olunca
isdemisin canim ?tabı sen is yapıyosun ben bos oturuyorum 10 dk bile geçmiyo bana
ayy gercektenmi, suan isdeyim ama yani mümkün degil dus almam
evet canım işteyim noldu kiisdemisin canim ?
insan üzülüyo bee bigün daha gitti diye ama bunlar borc sana sadece kışın tutarsın kuzumevet galiba canim ay bi üzüldüm anlatamam
cok işim var bnmtabı sen is yapıyosun ben bos oturuyorum 10 dk bile geçmiyo bana
Bence leke geldigi icin olmaz.10gun doldumu? Kacinci gundubende bugün negüzel yine kalktim oruca azönce hafif kahve rengi bi leke gelmisorucum bozuldumu bozulmadimi sasirdim bende
normalde bende bozmayi hic düsünmezdim bile ama bi arkadasim azönce dediki bozmazsan eger daha cok günahmis, neye inanacagimida sasirtiolarben öyle biliyorum canım banada geçende öyle oldu bence sen bozma, ama yerine tutarsın tekrardan Allah kabul eder inşallah
bende bozmadım yerine tutucam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?