- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.121
yok tatlim on gün olmadi benim normalde reglm bes gün sürüo bugün 6nci günü.Bence leke geldigi icin olmaz.10gun doldumu? Kacinci gundu
normalde bende bozmayi hic düsünmezdim bile ama bi arkadasim azönce dediki bozmazsan eger daha cok günahmis, neye inanacagimida sasirtiolar
Saat gecmio dedinde ondan sordum:) is yokmu, ay öyle cok zor oluo gercekten insan kafayi yerevet canım işteyim noldu ki
insan üzülüyo bee bigün daha gitti diye ama bunlar borc sana sadece kışın tutarsın kuzum
cok işim var bnm
evet her kafadan bi ses cikio zaten, yok ben bozmadim daha canimya yok artık nıye gunah olsunAllah rızası ıcın tutuyosun sonuçta kabul olur olmaz orasını bilemem ama ben ramazan orucunda öğleye kadar nıyet edilebildiğini biliyorum yani duşunu alıp sonra niyet edebilirsin diye doğru yanlışş artık neyse bozduysan
Ee ozaman adet lekelenmesi daha bitmemis tabi ki bozulur cnm istersen arastirabilirsin. Bildigim10gun olmasi lazim hani herkesin bi suresi vardir ya benm mesela 7 gunden sonra leke gelmez gbi.yok tatlim on gün olmadi benim normalde reglm bes gün sürüo bugün 6nci günü.
Saat gecmio dedinde ondan sordum:) is yokmu, ay öyle cok zor oluo gercekten insan kafayi yer
evet her kafadan bi ses cikio zaten, yok ben bozmadim daha canim
of evet sorma işte ben koca gün böyleyim yanımda kimse olmayınca örgü el işi falan yapıyorum film tv izliyorum böyle mühendis var yanımda dakika geçmiyo yaçocuğunda üstüne ölü toprağı serpmişler günaydın iyi akşamlar diyorum ona bile mıyır mıyır cevap veriyo sohbet muhabbet sıfır diğer mühendis olaydı iyiydi o sevgilisini falan getiriyo yada kendisi konusuyo geçiyo yine biraz
Kiz bozulur neyi arastiriyosunuz bariz regl lekesi gelmis tabi bozulurdur sen daha bozma ben su konuda bi araştırma yapiyim yada arkadaşım var hafız ona sorayım
Kiz bozulur neyi arastiriyosunuz bariz regl lekesi gelmis tabi bozulur
of evet sorma işte ben koca gün böyleyim yanımda kimse olmayınca örgü el işi falan yapıyorum film tv izliyorum böyle mühendis var yanımda dakika geçmiyo yaçocuğunda üstüne ölü toprağı serpmişler günaydın iyi akşamlar diyorum ona bile mıyır mıyır cevap veriyo sohbet muhabbet sıfır diğer mühendis olaydı iyiydi o sevgilisini falan getiriyo yada kendisi konusuyo geçiyo yine biraz
bebeğim bende bozman gerkir diye biliyorm yani bn öyle gün ortası oldugumda en azından su fln içiyorumnormalde bende bozmayi hic düsünmezdim bile ama bi arkadasim azönce dediki bozmazsan eger daha cok günahmis, neye inanacagimida sasirtiolar
diğer arkadasım bugün iiznli ofisteki herkes bnm adımı sayıklıyo bana iş getiriyobanada iş gönderrrr
40dk ne yapcakmşşkızlar diyetisyenden randevu aldım cumartesi sabah 8 e vardı kız 40 dakika kadar sürecektir ilk muayne olduğu için dedi şok oldum 40 dakikayı duyuncaölçüde mi alıyor acaba ? ay umarım uyuşurum kadın ile
bebeğim bende bozman gerkir diye biliyorm yani bn öyle gün ortası oldugumda en azından su fln içiyorum
diğer arkadasım bugün iiznli ofisteki herkes bnm adımı sayıklıyo bana iş getiriyogel bana yardım ettttt
40dk ne yapcakmşşyag ölçümü fln yapıyolar ya blki o dur kuzuu
cuma bnmde hedefim eksiinşallah istediğin gibi verirsin kuzum
spordan önce içmemek en mantıklısı zaten içtikten bi süre sonra nefes anca düzene oturuyo ben uyuyamıyorum bile yatmadan önce içersem nerde kaldı spor yapcam
ay evet ya dikkat etmeye calışıyorum ama hosaştn istediğim verimi alamadım
çikolata nazar olsunama senin o kızarmış patatesini hiç unutmıcam
kırmızı mercimek kısırı nasıl oluyo canım merak ettimbulgur yerine mercimek mı koyuyosun
aa menüne karar verdin mi bebeğim neler yapcaksinn
aaa neler yidin say bakim
Herzaman ki gibi
Kizim daha iyii azcik dustu 36lara cok sevindimmm simdi kahvalti yapiyo
Resmen 4 saatlik uykuyla duruyorum
Velvette (76.8///%)
@Yuzlesmegunu (94.8//%) kızlar bu kilolardan en az 500gr eksi olursanız bu hafta listedesiniz
merkezde de otursak onun bulunduğu yerde de mesela kış oluyo 3 4 ay göreve gidiyo ben napıcam o zaman
bide şey diyo mesela çatışma oluyo bişey oluyo ben kendi canımı düşünüyorum kendimi nereye atıcağımı düsünüyorum
aklım sende kalır kötü olur diyo hiiç götürme düşüncesi yok yani şimdilik ilerde bilmiyorum değişir mi
zaten dışarıda çıkamıyorlardı 1 yıldır ordan şu son 3 4 aydır ara ara dısarı alısverıse vs cıkmaya basladı
Allah korusunkuzum erteleyebileceğimiz kadar erteledik daha fazla erteleyemeyiz 2016da söz 2017 nişan 2018 düğün
amin inşallah
☆ HAZİRAN AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(280)Poncikbirgelincik:60+40+60+60+60
(120)Nuffiun:120
(135)justholdmetight:27+27+27+27+27
(200)Buki_89:30+40+65+20+45
(240)htc71:45
MOR TAKİM
(400)zuzuzuzu1234:80+320
()Senad:
(70)SekerPancarii:70+50
(80)sarraf:80
(30)ParteMorall:30
PEMBE TAKİM: 855
MOR TAKIM: 580
@justholdmetight sağol canım listeyi düzelttiğin icinnnzuzuuuu karıştırmıssss sen farketmesen
diğer diyetisyene gittiğimde 15 dk bitti beni tanıdı yağ ölçümü cihaza çıkıyorsun hem kilonu ölçüyor hem yağ oranı metabolizma hızını da hesaplıyor resim atarım örnek olarakbebeğim bende bozman gerkir diye biliyorm yani bn öyle gün ortası oldugumda en azından su fln içiyorum
diğer arkadasım bugün iiznli ofisteki herkes bnm adımı sayıklıyo bana iş getiriyogel bana yardım ettttt
40dk ne yapcakmşşyag ölçümü fln yapıyolar ya blki o dur kuzuu
Aynen ben de geceleri niye uyuyamıyorum diye düşüneduraydım işte ondanmış demek ki
O da dayanamamış yimiş yine sahurda zaten başa başa çıkacaksınız siz
Dedimdi bak düşmüş bile çok geçmiş olsun
Şimdiden hazırlayın yerimi kaptanım
Kırmızı halı da var mı
Egom da pek düşüktür
O da doğru da hani merkez güvenliyse demek istedimdi
Orada pek olay olmuyorsa ve daha sık ziyaret edebilecekse deyi
Heğ bukiyle benim sporlar güme gittiydi valla
O kadar totomuz terliyi hemen düzelttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?