Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu çok iyi bir şey aslında demek ki işini ciddiye alıyor ve özenli yapacak

Bu çok iyi bir şey aslında demek ki işini ciddiye alıyor ve özenli yapacak
araştırdım kadarı ile kendini geliştirmiş alanında sekreter kızda drnin çok yoğun olduğunu söyledi hamile kadınlarda gelyormuş benim için kiloda önemli ama yumurta kalitesini arttıracak gıdalara yönlendirmesi de çok önemli şevk geldi umarım 1,5 aydas 10 kilo kadar verebilirim yaz ayıda geldiği için dasha hareketli olurum

yok ben saatimde çıkayım ama azcıkta işim olsun çalışayım istiyorum ben 4 5 gibi çıkıyorum sabahta kafama göre bazen 10 da geliyorum
iş yapanların yanında iş öğren belki onlara yardımcı olursun kuzum.. kitap oku iş işle nete takıl kullaklıkla film dizi izle ben olsam neler yapardım

Bebegimmmm dün aklimdaydin iyiki geldin Sen iyi ol da kuzum dogumdan sonra bol bol gelirsin zaten kiloyu düşünme prensese gidiyo onlar

iş yapanların yanında iş öğren belki onlara yardımcı olursun kuzum.. kitap oku iş işle nete takıl kullaklıkla film dizi izle ben olsam neler yapardım

iş yapan kimse yok şuan muhtemelen oda nette takılıyordur yanlızken yapıyorum onları şimdi sonuçta ofis burası çıkarıp kitap okusam göze batar o yüzden yapmıyorum

Yalnız cuma büyük kapışma var
Ona bek içerledim zatiyoksa cok da şeyetmezdimayy dayanamadim guya corbama bi kac kıtır ekmek atacaktim bi baktim ben tabak dolduruyom cayla ekmek yidim resme n 2 de bi tartiliyim bakalim durum nesahura yemedim sayilir bi kac cig badem findik yedim

Asıl hamileyken gitmek lazım zaten diyetisyene
Aşırı kilo almak iyi bir şey değil
Hem de insanın her türlü vitamin ve minerali alması lazım
Ama insanlar ne bulsa yedirmeye çalışıyorlar hamilelere
Halbu ki 1 tabak baklava yerine 1 tabak meyve zorlasalar daha iyi hem anne hem bebek için
Beslenmeni düzene sokarsan çok rahat verirsin
Bak temmuza ben 68 sen 65le gireceksin tamam mı

Kazanla mı yedin çorbayı naptın kız o kadar kıtır ekmağı

Ayy gecen sene benim kizimda ayni böyle oldu senin minik gibi olmustu evde ateşini düşüremedim doktora gittik sürekli soguk bezler koy demisti doktor karnina koltuk altlarina üşüyorum anne lutfen yapma diyodu kuzum cok kötü oluyo insan ama atesten cok korkarim ben düşürene kadar ne cektim insallah senin kuzununki de düşmüştür

Yok corbama minik minik 7 8 kare attim sonra yemegi cok az yidim aklim kıtır ekmekte kaldi gittim bi tabak doldurdum cips gibi bek guzel oldu caylan yagli kıtır ekmek yapiyom ben sarimsak tozu kirmizi karabiberli yapiom yagi gezdiriyom ustune firinliyom bek guzel oluyi

peki ben kaçla gircem temmuza nişanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…