- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.161
tamam canim cok sagol arastirdigin icin1612- Eğer kadın sabah ezanından sonra hayız veya nifas kanından temizlenir ya da günün ortasında hayız veya nifas kanı görürse, akşama yakın bir zamanda olsa bile orucu batıl olur.
Buki_89 bozulmuss galiba arkadaşıma da sorcam ama ben cevap versin
Ne yidin arkadasinlanherkeslere günaydınn akşam arkadaslarımla yemege gittim ordan avm ye girdim eve gittigimde baya geç olmuştu gelemedim buraya nasılsınızz
poncikbirgelincik avm de gezerken karacada indirim gördüm battaniyeli nevresim takımı 180tl ydi eksiğinse eğer bi bakarsın kuzum
tamam tatlim cok sagolbebeğim bende bozman gerkir diye biliyorm yani bn öyle gün ortası oldugumda en azından su fln içiyorum
Uyyodum o sıralar
Valla yemegim harikaydi aslinda baya az yidim yemegi hersey kitir ekmek yapmamla gelistitamda 53 e inmistim geri 54 olmusumdur
hahaha evet ja aynennnHeğ bukiyle benim sporlar güme gittiydi valla
O kadar totomuz terliyi hemen düzelttim
Dogru bir tahmin
Boğazim büyüdü duramiyomsahurda bisey yemedim çiğ findik badem yidim accik sadecem
Civcivim iyi oldu mu partiskogece atesi cikti mi gittiniz bida doktora insallah çıkmamıştır
Ayy gecen sene benim kizimda ayni böyle oldu senin minik gibi olmustu evde ateşini düşüremedim doktora gittik sürekli soguk bezler koy demisti doktor karnina koltuk altlarina üşüyorum anne lutfen yapma diyodu kuzumcok kötü oluyo insan ama atesten cok korkarim ben düşürene kadar ne cektim insallah senin kuzununki de düşmüştür
valla bendeee iki gece gunduz resmen kafada bez vucudda bezler surekli. Ilkkez boyle uzun atesli kaldi 1 gundu en fazlaOyy şükür düştü mü atesi keyfi yerine gelmistir
hemen sayayım zevkleNe yidin arkadasinlan
Ayy alışmışım 3 den once yatmiyom sabah gözümü açamıyom vallabende kıskanıyorum onubugün yataktan cıkarken aglıcaktım uykum var diye
bnm yerime de kıvrıl azıcık barim cok hüznlendm su anAyy alışmışım 3 den once yatmiyom sabah gözümü açamıyom vallani var yaeenii acik kanepeye kıvrılmıyah mi
hahahahahaha nasilda bilirim seniDogru bir tahminbacağım agrimis koltuk kisa acik bacagimi büküp yatiyom tutulup kalacam
Kaptancim nasilsin yoktum buralarda sormamişsın benibnm yerime de kıvrıl azıcık barim cok hüznlendm su anbende molaya cıkaym uyurum azıcık masaya basımı koyupta
E KİTAP İNDİREMİYORMUSUN KUZUMiş yapan kimse yok şuan muhtemelen oda nette takılıyorduryanlızken yapıyorum onları şimdi sonuçta ofis burası çıkarıp kitap okusam göze batar o yüzden yapmıyorum
Hisbildim
Benim düzen de şastı..gec yatıyorum zaten peşine benim kız uyanıyo tekrar süt faslı uyutma cabaları..benim kafa sabah bi dunya oluyo..Ayy alışmışım 3 den once yatmiyom sabah gözümü açamıyom vallani var yaeenii acik kanepeye kıvrılmıyah mi
E KİTAP İNDİREMİYORMUSUN KUZUMBEN ARADA ÖYLE YAPTIM Fİ Çİ Pİ SERİSİ VARDI Çİ Yİ ÖYLE OKUMUŞTUM
Yine ben kazandim o zamantm hadi sen kazandın o zamanbn daha 55lerdeymdir tartılmıyorm
HisbildimTamda pincir olmustum tekrar nasil bir gafletle yidim ben o kıtırıkları pancar de sen bağa gardaş ben ne diyim pincik msn poncok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?