Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamam canim cok sagol arastirdigin icin

Ne yidin arkadasinlan

Boğazim büyüdü duramiyom sahurda bisey yemedim çiğ findik badem yidim accik sadecem

Civcivim iyi oldu mu partisko gece atesi cikti mi gittiniz bida doktora insallah çıkmamıştır

Oyy şükür düştü mü atesi keyfi yerine gelmistir
valla bendeee iki gece gunduz resmen kafada bez vucudda bezler surekli. Ilkkez boyle uzun atesli kaldi 1 gundu en fazla dun gece sabaha kdr 38 di uyku uyumadim sabaha digru uyudum 8 de kalktk 36lara dusmus sukur ama tabi hala hasta bogazlari enfksionluyms ilaclara devam

iş yapan kimse yok şuan muhtemelen oda nette takılıyordur yanlızken yapıyorum onları şimdi sonuçta ofis burası çıkarıp kitap okusam göze batar o yüzden yapmıyorum
E KİTAP İNDİREMİYORMUSUN KUZUM BEN ARADA ÖYLE YAPTIM Fİ Çİ Pİ SERİSİ VARDI Çİ Yİ ÖYLE OKUMUŞTUM

Hisbildim Tamda pincir olmustum tekrar nasil bir gafletle yidim ben o kıtırıkları pancar de sen bağa gardaş ben ne diyim pincik msn poncok mu

tamam pancar gardaş bende pincokum arada kaçamak yapıyom ama dengeliyom ne 100 alıyom 200 veriyom gidip geliyom sabitim o yüzden pincok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…