- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.181
Yok corbama minik minik 7 8 kare attim sonra yemegi cok az yidim aklim kıtır ekmekte kaldi gittim bi tabak doldurdum cips gibi bek guzel oldu caylanyagli kıtır ekmek yapiyom ben sarimsak tozu kirmizi karabiberli yapiom yagi gezdiriyom ustune firinliyom bek guzel oluyi
peki ben kaçla gircem temmuzanişanıma
Bu arada kizlar jilianin ikinci levelinde olan varmi?
HisbildimTamda pincir olmustum tekrar nasil bir gafletle yidim ben o kıtırıkları pancar de sen bağa gardaş ben ne diyim pincik msn poncok mu
Ne güzel anlattın öyleçok canlı gözümün önüne geldi hiç canım da istemedi kıtırmış, cipsmiş, yağlıymış sevmem öyle şeyleri zaten ben hep doğal meyve sebze
Hedef kaçsa onunla gireceksin
Ben bugün 2. levelın 6. günündeyim
Ahahaha poncuk nedirçok sevimli duruyor ama
Atesi cikmasinda
valla bendeee iki gece gunduz resmen kafada bez vucudda bezler surekli. Ilkkez boyle uzun atesli kaldi 1 gundu en fazladun gece sabaha kdr 38 di uyku uyumadim sabaha digru uyudum 8 de kalktk 36lara dusmus sukur ama tabi hala hasta bogazlari enfksionluyms ilaclara devam
Aslinda gayet masum bir menü gibi duruyorhemen sayayım zevkle
corba küçük bi parca pide güvec tavuk yanında haslanmış sebzeler vardı onlardan yidim bide ortadaki iftar tabakalrını tırtıkladmayy cok güzeldiii
Temem yarin 1 saat fazladan uyucam senin icinbnm yerime de kıvrıl azıcık barim cok hüznlendm su anbende molaya cıkaym uyurum azıcık masaya basımı koyupta
Zaman gecmiyi yoosaa aksam 8 bucuga kadarhahahahahaha nasilda bilirim seni
Hoşgeldin sarrafcimKaptancim nasilsin yoktum buralarda sormamişsın benisaka şaka
Aynen yaaaZaman gecmiyi yoosaa aksam 8 bucuga kadar
Demi yaa yatsam bi daha kalkmam ben kendimi biliyom o yuzden sahura kadar oturuyom bide zaten zaman kısıtlı biraz keyif yapmasi guzel oluyo tok tokBenim düzen de şastı..gec yatıyorum zaten peşine benim kız uyanıyo tekrar süt faslı uyutma cabaları..benim kafa sabah bi dunya oluyo..
Ahahhahahahhahahahtamam pancar gardaşbende pincokum arada kaçamak yapıyom ama dengeliyom ne 100 alıyom 200 veriyom gidip geliyom sabitim o yüzden pincok iyi
o zaman 4 kilo vermem lazımverebilirim galiba bayramdan sonra 1 ay üyeliğim kaldı salon verirse ona devam etcem o zamana dizim geçerse jilianda yaparım oh missss
Ahahhahahahhahahahguzel bi açiklamaydi pincok baci
4 kilo fazlam olsa havada karada vermiştim şimdiye
Ama ilk hedef 19 kilo olunca
Üzerine 8 daha vereceğim
Toplamı 27 kilo yani aslında
inşallah bebeğim temmuza 68 ile girsem bile çok çok iyi eşimde aradı şimi drye gidelim dedi o da üzüldü sanırım teyze oğlu 2. kez baba olcak bizde bişi yok ..Asıl hamileyken gitmek lazım zaten diyetisyene
Aşırı kilo almak iyi bir şey değil
Hem de insanın her türlü vitamin ve minerali alması lazım
Ama insanlar ne bulsa yedirmeye çalışıyorlar hamilelere
Halbu ki 1 tabak baklava yerine 1 tabak meyve zorlasalar daha iyi hem anne hem bebek için
Beslenmeni düzene sokarsan çok rahat verirsin
Bak temmuza ben 68 sen 65le gireceksin tamam mı
Kazanla mı yedin çorbayı naptın kız o kadar kıtır ekmağı
Yenmez oyle seylerNe güzel anlattın öyleçok canlı gözümün önüne geldi hiç canım da istemedi kıtırmış, cipsmiş, yağlıymış sevmem öyle şeyleri zaten ben hep doğal meyve sebze
Hedef kaçsa onunla gireceksin
Ben bugün 2. levelın 6. günündeyim
Ahahaha poncuk nedirçok sevimli duruyor ama
çok iradesizim ben verdiğimi hemen alıyorum niye yaa niyeeeee
Acik de 6 gibi uyurum 7 bucuga kadarAynen yaaa
Ayy gecmis olsun kuzum hic gitmedim disciye ama bi tırsarım hepYine dişçiye gideceğim
Artık bitseydi de kurtulaydım
Ekimden beri her hafta dişçideyim
Adam beni evlat edinse yeri var artık
Boğazını tutçanSonucu düşüncen anı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?