Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne güzel anlattın öyle çok canlı gözümün önüne geldi hiç canım da istemedi kıtırmış, cipsmiş, yağlıymış sevmem öyle şeyleri zaten ben hep doğal meyve sebze

peki ben kaçla gircem temmuza nişanıma

Hedef kaçsa onunla gireceksin

Bu arada kizlar jilianin ikinci levelinde olan varmi?

Ben bugün 2. levelın 6. günündeyim

Hisbildim Tamda pincir olmustum tekrar nasil bir gafletle yidim ben o kıtırıkları pancar de sen bağa gardaş ben ne diyim pincik msn poncok mu

Ahahaha poncuk nedir çok sevimli duruyor ama

o zaman 4 kilo vermem lazım verebilirim galiba bayramdan sonra 1 ay üyeliğim kaldı salon verirse ona devam etcem o zamana dizim geçerse jilianda yaparım oh missss

Atesi cikmasinda ilaclari kullandikca gecer bogazlari da küçüğüm benjmmm

Benim düzen de şastı..gec yatıyorum zaten peşine benim kız uyanıyo tekrar süt faslı uyutma cabaları..benim kafa sabah bi dunya oluyo..
Demi yaa yatsam bi daha kalkmam ben kendimi biliyom o yuzden sahura kadar oturuyom bide zaten zaman kısıtlı biraz keyif yapmasi guzel oluyo tok tok ama sabah ben kanepeye kıvrılıp uyyom kizimi doyurupo da evcilik oynuyo arada bana biseyler yapiyo falan uyumaya calisiyom zor şartlar altında

o zaman 4 kilo vermem lazım verebilirim galiba bayramdan sonra 1 ay üyeliğim kaldı salon verirse ona devam etcem o zamana dizim geçerse jilianda yaparım oh missss

4 kilo fazlam olsa havada karada vermiştim şimdiye
Ama ilk hedef 19 kilo olunca
Üzerine 8 daha vereceğim
Toplamı 27 kilo yani aslında

inşallah bebeğim temmuza 68 ile girsem bile çok çok iyi eşimde aradı şimi drye gidelim dedi o da üzüldü sanırım teyze oğlu 2. kez baba olcak bizde bişi yok ..
hadi anlaştık 68 ve 65 te

Yenmez oyle seyler yersen just degil jast olursun senin profil adin zor geldi kabalaştiramadimingilizce seviyom ayem bitiful ayem veri veri bitiful
Eger zayifladiysa poncik pincik oluyo eger kilo aldiysa pehlivan poncok diye sesleniyoz ama sabitmis simdi pincok da kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…