- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.201
Ne didi ne didi
ayy gelinlikçiden aradılar bi heyecanlandım
inşallah bebeğim temmuza 68 ile girsem bile çok çok iyi eşimde aradı şimi drye gidelim dedi o da üzüldü sanırım teyze oğlu 2. kez baba olcak bizde bişi yok ..
hadi anlaştık 68 ve 65 te
Yenmez oyle seyleryersen just degil jast olursun senin profil adin zor geldi kabalaştiramadim ingilizce seviyom ayem bitiful ayem veri veri bitiful
Eger zayifladiysa poncik pincik oluyo eger kilo aldiysa pehlivan poncok diye sesleniyoz ama sabitmis simdi pincok da kaldı
Poncik denilince aklima direk 60 61 kg geliyoçok iradesizim ben verdiğimi hemen alıyorum niye yaa niyeeeee
Ayy gecmis olsun kuzum hic gitmedim disciye ama bi tırsarım hep
ramazanda verilmiyo ama ramazanda almasam o bile yetcek benim icin zaten çok yiyemiyorum ama annem sürekli pilav yapıyo pilav olmasa dolma pide.... biri olmasa birinden az yiyorum
HahahahahahahaahAcik de 6 gibi uyurum 7 bucuga kadar
Neeee ramazanda verilmiyomuramazanda verilmiyo ama ramazanda almasam o bile yetcek benim icin zaten çok yiyemiyorum ama annem sürekli pilav yapıyo pilav olmasa dolma pide.... biri olmasa birinden az yiyorum
Poncik denilince aklima direk 60 61 kg geliyogeldiginde kactin sen kac kg vermisin
Hiç dişçiye gitmeyen ve dişleri sağlam olan insanlar da var işte böyle
Ufak bir cezvede kendine kepekli makarna yap
Pide değil kepekli eppek al
Ayyy okadarmi nee62ydim geldiğimde hatta 63 ama burdaki kayıtlı kilom 62 simdi 59 60
Neeee ramazanda verilmiyomubence cok guzel veriliyo aksine
Ayyy okadarmi neebunu bilmiyodummmmmmmmmm
Ramazan icin degilde normalde senin menulern zaten cok saglkli yada yetrli degldi onu diyorumben veremiyorum kabızlıktanda olabilir bilmiyorum aslına bakarsan çokta yemiyorum
dün aksam mesela 1 kase mercimek corbası, 1 tabak köfteli bi yemek yedim dolu değildi, 1 yk pilav yedim bolcada su iciyorum ama yok cıkamıyorumçok mu bu menü sence erikte yiyorum önceki gün bolca erik kiraz yemistim suda iciyorum 2 litre dün aksam nescafe de ictim ama bana mısın demiyo
Poncok bencede en guzeliydi ama sabitmis haksizlik edememFazla kilo da etkiliyor diye biliyorum
Sonuçta bebeğin uygun ortama ihtiyacı var
Kilo verip hamile kalan çok okudum, yarışmada bile vardı, fitness eğitmeninin adını verdi kadın bebeğe
Benim arkadaşım da dün düşük yapmış öğrendim
O iyi gerçi şu an psikolojik de fiziksel de
Bir daha olacak diyor umutlu yani
Anlaştık Temmuz 1de buraya 65 yazacaksın ve seni mezun edeceğiz
Ben poncoğu daha çok sevdim avatarındaki gibi yumoş yumoş bir isim
Bana jost de daha kaba oluyir ama ben hep eksideyim bak 2 haftadır jist olurum
Beni kizdirdin farkettinmi suanevet o kadar cünkü ilk geldiğim zamanlar baya kaçamak yapıyodum hiç veremedim 2 ay 100 200 gram anca vermisimdirama simdi dikkat ediyorum nişan yaklaştı tutuştum
Bende ramazanda veremiyom yaa bi gun az yesem ertesi gün dayanamiyomramazanda verilmiyo ama ramazanda almasam o bile yetcek benim icin zaten çok yiyemiyorum ama annem sürekli pilav yapıyo pilav olmasa dolma pide.... biri olmasa birinden az yiyorum
Ramazan icin degilde normalde senin menulern zaten cok saglkli yada yetrli degldi onu diyorum
Bazen duzeliyodu
suan sinirlendim.
Ramazandan sonra gorursunuz siz.
Benim yirmilik dişlerimde çıktı kendi kendineHiç dişçiye gitmeyen ve dişleri sağlam olan insanlar da var işte böyle
Ufak bir cezvede kendine kepekli makarna yap
Pide değil kepekli eppek al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?