Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallah bebeğim temmuza 68 ile girsem bile çok çok iyi eşimde aradı şimi drye gidelim dedi o da üzüldü sanırım teyze oğlu 2. kez baba olcak bizde bişi yok ..
hadi anlaştık 68 ve 65 te

Fazla kilo da etkiliyor diye biliyorum
Sonuçta bebeğin uygun ortama ihtiyacı var
Kilo verip hamile kalan çok okudum, yarışmada bile vardı, fitness eğitmeninin adını verdi kadın bebeğe
Benim arkadaşım da dün düşük yapmış öğrendim
O iyi gerçi şu an psikolojik de fiziksel de
Bir daha olacak diyor umutlu yani

Anlaştık Temmuz 1de buraya 65 yazacaksın ve seni mezun edeceğiz

Ben poncoğu daha çok sevdim avatarındaki gibi yumoş yumoş bir isim
Bana jost de daha kaba oluyir ama ben hep eksideyim bak 2 haftadır jist olurum

Ayy gecmis olsun kuzum hic gitmedim disciye ama bi tırsarım hep

Hiç dişçiye gitmeyen ve dişleri sağlam olan insanlar da var işte böyle

ramazanda verilmiyo ama ramazanda almasam o bile yetcek benim icin zaten çok yiyemiyorum ama annem sürekli pilav yapıyo pilav olmasa dolma pide.... biri olmasa birinden az yiyorum

Ufak bir cezvede kendine kepekli makarna yap
Pide değil kepekli eppek al

makarna pilav olursa 1 yk yiyorum sadece pidede 2 -3 lokma en fazla o yüzden ekmek alsam küflenir yine pideyi babam yiyo
aslına bakarsan az yiyorum ama kabızlık var belki ondan gitmiyo suda iciyorum en az 2 litre ama bak yine 4 gün oldu bugün cıkamıyorum belki ramazandan sonra veririm kabızlık geçerse

Neeee ramazanda verilmiyomu bence cok guzel veriliyo aksine

ben veremiyorum kabızlıktanda olabilir bilmiyorum aslına bakarsan çokta yemiyorum
dün aksam mesela 1 kase mercimek corbası, 1 tabak köfteli bi yemek yedim dolu değildi, 1 yk pilav yedim bolcada su iciyorum ama yok cıkamıyorum çok mu bu menü sence erikte yiyorum önceki gün bolca erik kiraz yemistim suda iciyorum 2 litre dün aksam nescafe de ictim ama bana mısın demiyo

Ramazan icin degilde normalde senin menulern zaten cok saglkli yada yetrli degldi onu diyorum
Bazen duzeliyodu
suan sinirlendim.
Ramazandan sonra gorursunuz siz.

Poncok bencede en guzeliydi ama sabitmis haksizlik edemem
Temem jostcum tost diyesim geldi
Ama kilo verdiğin icin jist minicik yani kibarcik

ramazanda verilmiyo ama ramazanda almasam o bile yetcek benim icin zaten çok yiyemiyorum ama annem sürekli pilav yapıyo pilav olmasa dolma pide.... biri olmasa birinden az yiyorum
Bende ramazanda veremiyom yaa bi gun az yesem ertesi gün dayanamiyom bari 53.0 53.2 yle falan bitirseydim ramazani

Ramazan icin degilde normalde senin menulern zaten cok saglkli yada yetrli degldi onu diyorum
Bazen duzeliyodu
suan sinirlendim.
Ramazandan sonra gorursunuz siz.

evet ramazandan önce normal değildi genelde bunu kabul ediyorum cünkü benim annem genelde gece calısıyo yani vardiyeli 10da evde oluyo bunun icin aksam yemeklerimiz yok bizim hafta sonu haric ıvır zıvır saçma sapan seyler yiyodum ama şuan baya düzene soktum cünkü tutustum
bence şu spor listesinden spor düşme durumu ramazan sonrasına kalsın hadı ben yürüyorum simdi düş sorun değil ama spor listesindeki herkes diyet listesinde değil yani kilo alan olsa bile onlardan spor düşülmüyo çokta adaletli olmuyo ama bence sen daha iyi bilirsin

Benim yirmilik dişlerimde çıktı kendi kendinebi tanesi ara ara agriyo o da çikti sayilirama ağrıyınca hic umursamiyom disciye gitmiyommmgorhiyom he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…