- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.221
Bende ramazanda veremiyom yaa bi gun az yesem ertesi gün dayanamiyombari 53.0 53.2 yle falan bitirseydim ramazani
Kizin yorgundur sende öğlen bas bağrına uyu civcivlenHahahahahahahaah
Oozaman spor listesine herkes katilsin yeniler ve listedekiler. Himmevet ramazandan önce normal değildi genelde bunu kabul ediyorum cünkü benim annem genelde gece calısıyo yani vardiyeli 10da evde oluyo bunun icin aksam yemeklerimiz yok bizim hafta sonu haric ıvır zıvır saçma sapan seyler yiyodum ama şuan baya düzene soktum cünkü tutustum
bence şu spor listesinden spor düşme durumu ramazan sonrasına kalsın hadı ben yürüyorum simdi düş sorun değil ama spor listesindeki herkes diyet listesinde değil yani kilo alan olsa bile onlardan spor düşülmüyo çokta adaletli olmuyoama bence sen daha iyi bilirsin
Hemen vur lafi yüzümeo kıtır ekmekleri yemezsen biterbende 59la bitirsem keşke
Oozaman spor listesine herkes katilsin yeniler ve listedekiler. Himmdusunelim bu hafta dusmucem zaten karsman corman olmus hersey buna bi cozum bulucam
Hemen vur lafi yüzümeiyiki 2 tabak dolusu kitir ekmaa yidik yani susman gayri poncok
Herkes kendi bilir valla ne diyelmm. Bakalimmm dusuncemişte herkeste spor yapmıyo daha adaletli bi ceza bulmalıdüşün bi sen
google teyzeye sor bebeğim fi e kitap indir deaaa nasıl indiricem bak bu aklıma yattı
var bibiğiiiim @justholdmetightBu arada kizlar jilianin ikinci levelinde olan varmi?
hoşgeldn kuzu sormadm cünkü iftarlardan iftarlara koştugunu tahmin ediyodumKaptancim nasilsin yoktum buralarda sormamişsın benisaka şaka
bibiğiim özelden yazim sana bi site var ben orda bi kitap okumştm bayıldıımmmm bitirene kadar iş yapamamştm iş yerndeaaa nasıl indiricem bak bu aklıma yattı
Yine ben kazandim o zamançabuk kilo alabilirim ama cabuk da viririmmmm kendine gel pincirim ben sen gaptan oldun artik keptin sana hafif kalir
sağol kuzuşş güzeldi evet ama cok doydm aşırı hattaAslinda gayet masum bir menü gibi duruyorafiyet ola
he uyudumTemem yarin 1 saat fazladan uyucam senin icinhee yoksun suan uyyon bence
temem tişikkirlirgoogle teyzeye sor bebeğim fi e kitap indir de
var bibiğiiiim @justholdmetight
hoşgeldn kuzu sormadm cünkü iftarlardan iftarlara koştugunu tahmin ediyodum
bibiğiim özelden yazim sana bi site var ben orda bi kitap okumştm bayıldıımmmm bitirene kadar iş yapamamştm iş yernde
hoşafta etki etmiiiy bn niye böyle oldum yaaa baarma bana
sağol kuzuşş güzeldi evet ama cok doydm aşırı hatta
he uyudumkendimden geçmiişim uyurkene ışıkları da kapatıyolar molada bide karanlıkta oohh miss gibi yarım saatlik uyku
mezun olmam bebeğim bırakamam sizi bir 5 kilo daha inerim hedefim 60 olur ...Fazla kilo da etkiliyor diye biliyorum
Sonuçta bebeğin uygun ortama ihtiyacı var
Kilo verip hamile kalan çok okudum, yarışmada bile vardı, fitness eğitmeninin adını verdi kadın bebeğe
Benim arkadaşım da dün düşük yapmış öğrendim
O iyi gerçi şu an psikolojik de fiziksel de
Bir daha olacak diyor umutlu yani
Anlaştık Temmuz 1de buraya 65 yazacaksın ve seni mezun edeceğiz
Ben poncoğu daha çok sevdim avatarındaki gibi yumoş yumoş bir isim
Bana jost de daha kaba oluyir ama ben hep eksideyim bak 2 haftadır jist olurum
aç karnına hurma denesene eşim söylemişti bende işe yaradıben veremiyorum kabızlıktanda olabilir bilmiyorum aslına bakarsan çokta yemiyorum
dün aksam mesela 1 kase mercimek corbası, 1 tabak köfteli bi yemek yedim dolu değildi, 1 yk pilav yedim bolcada su iciyorum ama yok cıkamıyorumçok mu bu menü sence erikte yiyorum önceki gün bolca erik kiraz yemistim suda iciyorum 2 litre dün aksam nescafe de ictim ama bana mısın demiyo
aç karnına hurma denesene eşim söylemişti bende işe yaradı
fi yi indirirsen kitap hakkında görüşlerini isyerim +18 doludur içinde söyleyim bebeğimtemem tişikkirlir
ooo en sevdiğimfi yi indirirsen kitap hakkında görüşlerini isyerim +18 doludur içinde söyleyim bebeğim
ayy ne cektin bee vallaaaYine dişçiye gideceğim
Artık bitseydi de kurtulaydım
Ekimden beri her hafta dişçideyim
Adam beni evlat edinse yeri var artık
Poncik denilince aklima direk 60 61 kg geliyogeldiginde kactin sen kac kg vermisin
Neeee ramazanda verilmiyomubence cok guzel veriliyo aksine
poncikbirgelincik(61,6/61,0/0,6/%0,98) yeni üye Başlangıç 09ocak Giriş kg61.9 Hedef kg5362ydim geldiğimde hatta 63 ama burdaki kayıtlı kilom 62 simdi 59 60
bu akşam eve gidince kuzum tartılın da yarın söylersiniz yada akşamdan beni etiketleyip yazınkaptinn kuzum bu akşam mı tartılayım yarın sabah mı tartılayım????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?