- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.241
ayy ne cektin bee vallaaa
zaten farklı bi rakam görmedk kendisinden
poncikbirgelincik(61,6/61,0/0,6/%0,98) yeni üye Başlangıç 09ocak Giriş kg61.9 Hedef kg53
bu akşam eve gidince kuzum tartılın da yarın söylersiniz yada akşamdan beni etiketleyip yazın
ay yenmez mi hurma ya bayılıyorum hurmayahurma sevmiyorum ben
ooo en sevdiğimtövbe ya oruçlu oruçlu konuşturuyon beni
ok fi çi pi diye gidiyor zatenfi'yi indirdimSchonerDuft
Nneeeee 61.6 miiiiiayy ne cektin bee vallaaa
zaten farklı bi rakam görmedk kendisinden
poncikbirgelincik(61,6/61,0/0,6/%0,98) yeni üye Başlangıç 09ocak Giriş kg61.9 Hedef kg53
bu akşam eve gidince kuzum tartılın da yarın söylersiniz yada akşamdan beni etiketleyip yazın
kuzum sende yapabilirsin yemek eve cokg eç gitmiyosun sonucta. bi öcneki akşamdan en yemek yapacagına karar ver hazırla malzemeleri gelince yaparsın corba zaten ısıtılıyo onu cok yapsan 2 akşam yersinizevet ramazandan önce normal değildi genelde bunu kabul ediyorum cünkü benim annem genelde gece calısıyo yani vardiyeli 10da evde oluyo bunun icin aksam yemeklerimiz yok bizim hafta sonu haric ıvır zıvır saçma sapan seyler yiyodum ama şuan baya düzene soktum cünkü tutustum
bence şu spor listesinden spor düşme durumu ramazan sonrasına kalsın hadı ben yürüyorum simdi düş sorun değil ama spor listesindeki herkes diyet listesinde değil yani kilo alan olsa bile onlardan spor düşülmüyo çokta adaletli olmuyoama bence sen daha iyi bilirsin
bence görmeli61,9 muşumm eyvaaaaah parte görmesinama ben buraya başlamadan 1 2 gün önce 63ü görmüştüm iyi hatırlıyorum sonra demek ki listeye o kiloyla girmisim
su an ki kilosu da 60.2 onuda belirteyimNneeeee 61.6 miiiii
ay yenmez mi hurma ya bayılıyorum hurmaya
indirdim 2 sayfa okudum inşallah okurumok fi çi pi diye gidiyor zaten
kuzum sende yapabilirsin yemek eve cokg eç gitmiyosun sonucta. bi öcneki akşamdan en yemek yapacagına karar ver hazırla malzemeleri gelince yaparsın corba zaten ısıtılıyo onu cok yapsan 2 akşam yersinizben salatayıda cok cok yapıyorum rahat 3 akşam gidiyo meselaa ayranı kavanoza yapıyorum onuda öyle bi kaç gün gidiyo bunlar hep annemin yoklugunda öğrenildi
bence görmeli
su an ki kilosu da 60.2 onuda belirteyim
tek yenmiyo sende haklısınn baban gelmiş olmuyo mu sen gittiğinde onunla yeseniz bizimde ben erken yerim mesela annemlern yemek yemesi 7 8 i buluyo diye ben eve gider gitmez yiyorumya yemek oluyo evde annem yapıyo genelde çorba pilav makarna sulu yemek vs ama tek başına ısıtıp oturup yemiyorum benim sorunum osalata zaten sevmiyorum ben evde olan yemek veya çorba ne varsa bi tabak ondan yiiyip yanına yoğurt ayran ne varsa yesem yeticek
ben bilmemama sahur sabahıydı oasıl kilom 59lu bişey
tm sustumciddi bir konu.
tek yenmiyo sende haklısınn baban gelmiş olmuyo mu sen gittiğinde onunla yeseniz bizimde ben erken yerim mesela annemlern yemek yemesi 7 8 i buluyo diye ben eve gider gitmez yiyorum
ben bilmembu akşam tartılmayı unutma tm mıııı
tm sustum
tamam ozaman cok sagol canimBuki_89 canım arkadaşıma sordum kerahat vakti girmeden duş alırsan orucun oluyormuş ama duş almazsan onu gördüğünde orucun bozuluyormuş yani yeniden tutman gerekiyo senin
ramazandan sonra tam domates salatalıklı kahvaltılar akşamları kavun karpuzla doymalık zamanlar geliyotamam tartılcam eve gittiğimde kuzum
babam evde olmuyo onunda işten cıkıp gelmesi 8 i geçiyo onu beklersem zaten geç e tekte yenmiyo üşeniyorum ondan öyle oluyo ama artık yicem inşallah ramazandan sonra
ramazandan sonra tam domates salatalıklı kahvaltılar akşamları kavun karpuzla doymalık zamanlar geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?