Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

61,9 muşumm eyvaaaaah parte görmesin ama ben buraya başlamadan 1 2 gün önce 63ü görmüştüm iyi hatırlıyorum sonra demek ki listeye o kiloyla girmisim

Nneeeee 61.6 miiiii

kuzum sende yapabilirsin yemek eve cokg eç gitmiyosun sonucta. bi öcneki akşamdan en yemek yapacagına karar ver hazırla malzemeleri gelince yaparsın corba zaten ısıtılıyo onu cok yapsan 2 akşam yersiniz ben salatayıda cok cok yapıyorum rahat 3 akşam gidiyo meselaa ayranı kavanoza yapıyorum onuda öyle bi kaç gün gidiyo bunlar hep annemin yoklugunda öğrenildi
61,9 muşumm eyvaaaaah parte görmesin ama ben buraya başlamadan 1 2 gün önce 63ü görmüştüm iyi hatırlıyorum sonra demek ki listeye o kiloyla girmisim
bence görmeli

ya yemek oluyo evde annem yapıyo genelde çorba pilav makarna sulu yemek vs ama tek başına ısıtıp oturup yemiyorum benim sorunum o salata zaten sevmiyorum ben evde olan yemek veya çorba ne varsa bi tabak ondan yiiyip yanına yoğurt ayran ne varsa yesem yeticek

tek yenmiyo sende haklısınn baban gelmiş olmuyo mu sen gittiğinde onunla yeseniz bizimde ben erken yerim mesela annemlern yemek yemesi 7 8 i buluyo diye ben eve gider gitmez yiyorum
ama sahur sabahıydı o asıl kilom 59lu bişey
ben bilmem bu akşam tartılmayı unutma tm mıııı

tm sustum

tamam tartılcam eve gittiğimde kuzum
babam evde olmuyo onunda işten cıkıp gelmesi 8 i geçiyo onu beklersem zaten geç e tekte yenmiyo üşeniyorum ondan öyle oluyo ama artık yicem inşallah ramazandan sonra

tamam tartılcam eve gittiğimde kuzum
babam evde olmuyo onunda işten cıkıp gelmesi 8 i geçiyo onu beklersem zaten geç e tekte yenmiyo üşeniyorum ondan öyle oluyo ama artık yicem inşallah ramazandan sonra
ramazandan sonra tam domates salatalıklı kahvaltılar akşamları kavun karpuzla doymalık zamanlar geliyo

kaptinn ben hangi kategoriye giriorum suan sasirdim bugün Oruc tutmuyorum ama yarin tutcam insallah:) yarin Sabah tartilirsam sahur yapip tartilmis olcam buaksam tartilirsam yemek yemeden tartilma imkanim hiiic yok netcem ben imdatttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…