Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn ben hangi kategoriye giriorum suan sasirdim bugün Oruc tutmuyorum ama yarin tutcam insallah:) yarin Sabah tartilirsam sahur yapip tartilmis olcam buaksam tartilirsam yemek yemeden tartilma imkanim hiiic yok netcem ben imdatttt
o ne öyle yaa sen zaten sahurda bişey yemiyosun kuzu sabh tartılsan da olur bence

Kizlar, gecenlerde bi görüsmem var demistimya iste o Adam bana tekrar termin Verdi bugün Saat 16.00 off cok heycanliyim ve cok korkuyorum umarim iyi biseyler söyler artik

susalım acıktım
bende

Kizlar, gecenlerde bi görüsmem var demistimya iste o Adam bana tekrar termin Verdi bugün Saat 16.00 off cok heycanliyim ve cok korkuyorum umarim iyi biseyler söyler artik
ayy hadi hayırlısı kuzuumm sonuc mu belli olcak bugün

yok yok yemicem fazla, aksam kurufasulye yapcaktim biriki kasik alirim tamamdir fazlasina gerek yok bide salata yedimmi oh
o akdar da az demedik amaaa yarın oruc tutcaksn sonucta

Poncok bencede en guzeliydi ama sabitmis haksizlik edemem
Temem jostcum tost diyesim geldi
Ama kilo verdiğin icin jist minicik yani kibarcik

Seneye hele gör beni zarifcecik bir gadın olacağım 52 kilo olacağım

Benim yirmilik dişlerimde çıktı kendi kendinebi tanesi ara ara agriyo o da çikti sayilirama ağrıyınca hic umursamiyom disciye gitmiyommmgorhiyom he

O 20likler çok çabuk çürür ama işlevsiz diş onlar bence aldır ki çürüyüp diğer dişlerine de zarar vermesin
Tecrübeli diş hastası konuşuyor bak burada

mezun olmam bebeğim bırakamam sizi bir 5 kilo daha inerim hedefim 60 olur ...
tek korkum sınav stresinden yemek bayram da 5 gün evde olcam ağzım boş durmalı

Öyle olur ama temmuzda 65 olacaksın
Yemezsin
Stresi kontrol da senin elinde
Nefes ve gevşeme egzersizleri yap streslenince geçer

ay olur mu minik minik çerilerle salatalıkla yanına yumurta zeytin peynir

Yumurta demeyin artık bana

30 gün bitsin bir daha ömrü hayatımda yumurta yemeyeceğim sanırım

ya bilgisayardan okumak hiç sevilesi değil

Dimi kitabı eline alacaksın böyle sayfalarını çevireceksin bir de ilk aldığında kokusu olacak güzel

bencedeeeee öyle seviyorumm ben

Pazar misafirlerim var dusundugum menu;

Domates yada mercimek corbasi
İslim kebabiii
Sehriyeli pilav
Garniturlu patates tepside kumpir gibi. Ustu nargibi kizarmis full kasar
Pacanga boregi
Havuc tarator
Salata
Limonata

Nasil sizce 5+1 kisiyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…