- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.261
ay olur mu minik minik çerilerle salatalıkla yanına yumurta zeytin peynirdomates salatalıklı kahvaltıları pek sevmim de kavun karpuz candır
o ne öyle yaakaptinn ben hangi kategoriye giriorum suan sasirdim bugün Oruc tutmuyorum ama yarin tutcam insallah:) yarin Sabah tartilirsam sahur yapip tartilmis olcam buaksam tartilirsam yemek yemeden tartilma imkanim hiiic yok netcem ben imdatttt
tamam öyle yapim ben ozamano ne öyle yaasen zaten sahurda bişey yemiyosun kuzu sabh tartılsan da olur bence
ay olur mu minik minik çerilerle salatalıkla yanına yumurta zeytin peynir
öyle hemende çözerim bentamam öyle yapim ben ozaman
kahvaltıda değilde saat 10 gibi bi sıcak basıyo ya o zaman pek güzel gidiyokahvaltıda karpuz severim ben
ben onu 1 haftadan sürede bitridim 3 kitap 2 haftada bitmiştitarzım değil
indirdim 2 sayfa okudum inşallah okurum
öyle hemende çözerim benama akşam yemeğinde cok kcırma kuzum
kahvaltıda değilde saat 10 gibi bi sıcak basıyo ya o zaman pek güzel gidiyo
ben onu 1 haftadan sürede bitridim 3 kitap 2 haftada bitmişti
yok yok yemicem fazla, aksam kurufasulye yapcaktim biriki kasik alirim tamamdir fazlasina gerek yok bide salata yedimmi ohöyle hemende çözerim benama akşam yemeğinde cok kcırma kuzum
bendesusalımacıktım
ayy hadi hayırlısı kuzuumm sonuc mu belli olcak bugünKizlar, gecenlerde bi görüsmem var demistimya iste o Adam bana tekrar termin Verdi bugün Saat 16.00 off cok heycanliyim ve cok korkuyorum umarim iyi biseyler söyler artik
o akdar da az demedik amaaa yarın oruc tutcaksn sonuctayok yok yemicem fazla, aksam kurufasulye yapcaktim biriki kasik alirim tamamdir fazlasina gerek yok bide salata yedimmi oh
Bence cok sacma bi dusunceymis. Belki o aksam dondurma tatli vs yicekte yiceeeek o yonden haksizlik olmus neysee. Az kaldi zatenbende
ayy hadi hayırlısı kuzuumm sonuc mu belli olcak bugün
o akdar da az demedik amaaa yarın oruc tutcaksn sonucta
evet daha dogrusu hangi yöne gidecegi belli olcak olumlu olursa cok yakinda hem pozisionum degisecek Hemde temelli olmus olcak.ayy hadi hayırlısı kuzuumm sonuc mu belli olcak bugün
ama cok yersem kilom fazla cikarrrr olmazzzzzoakdar da az demedik amaaa yarın oruc tutcaksn sonucta
ama başka türlüde listeyi toparlayamıyorum kiBence cok sacma bi dusunceymis. Belki o aksam dondurma tatli vs yicekte yiceeeek o yonden haksizlik olmus neysee. Az kaldi zaten
hayırlısı neyse o olsun bebeğim inşallahhh güzel şeyler olur senin içinevet daha dogrusu hangi yöne gidecegi belli olcak olumlu olursa cok yakinda hem pozisionum degisecek Hemde temelli olmus olcak.
o zaman sen ayarlarsın onuama cok yersem kilom fazla cikarrrr olmazzzzz
Poncok bencede en guzeliydi ama sabitmis haksizlik edemem
Temem jostcumtost diyesim geldi
Ama kilo verdiğin icin jistminicik yani kibarcik
Benim yirmilik dişlerimde çıktı kendi kendinebi tanesi ara ara agriyo o da çikti sayilir ama ağrıyınca hic umursamiyom disciye gitmiyommm gorhiyom he
mezun olmam bebeğim bırakamam sizi bir 5 kilo daha inerim hedefim 60 olur ...
tek korkum sınav stresinden yemek bayram da 5 gün evde olcam ağzım boş durmalı
ay olur mu minik minik çerilerle salatalıkla yanına yumurta zeytin peynir
ya bilgisayardan okumak hiç sevilesi değil
genel dusunmusler ya ondan dedim sahsen mantiksiz geliyo. Aynen az kaldiiiiiiiiiama başka türlüde listeyi toparlayamıyorum kison 2 cuma daha kaldı bitiyoo
Seneye hele gör beni zarifcecik bir gadın olacağım 52 kilo olacağım
O 20likler çok çabuk çürür ama işlevsiz diş onlar bence aldır ki çürüyüp diğer dişlerine de zarar vermesin
Tecrübeli diş hastası konuşuyor bak burada
Öyle olur ama temmuzda 65 olacaksın
Yemezsin
Stresi kontrol da senin elinde
Nefes ve gevşeme egzersizleri yap streslenince geçer
Yumurta demeyin artık bana
30 gün bitsin bir daha ömrü hayatımda yumurta yemeyeceğim sanırım
Dimi kitabı eline alacaksın böyle sayfalarını çevireceksin bir de ilk aldığında kokusu olacak güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?