- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.281
yumurta 7/24 yiyebilirim hiç sorun yok pek severimmmSeneye hele gör beni zarifcecik bir gadın olacağım 52 kilo olacağım
O 20likler çok çabuk çürür ama işlevsiz diş onlar bence aldır ki çürüyüp diğer dişlerine de zarar vermesin
Tecrübeli diş hastası konuşuyor bak burada
Öyle olur ama temmuzda 65 olacaksın
Yemezsin
Stresi kontrol da senin elinde
Nefes ve gevşeme egzersizleri yap streslenince geçer
Yumurta demeyin artık bana
30 gün bitsin bir daha ömrü hayatımda yumurta yemeyeceğim sanırım
Dimi kitabı eline alacaksın böyle sayfalarını çevireceksin bir de ilk aldığında kokusu olacak güzel
bittikten sonra cuma sabahları herkesler burda olcekgenel dusunmusler ya ondan dedim sahsen mantiksiz geliyo. Aynen az kaldiiiiiiiii
Evet herkescikleeeryumurta 7/24 yiyebilirim hiç sorun yok pek severimmm
bittikten sonra cuma sabahları herkesler burda olcek
sagol canikom, dua edin benim icinhayırlısı neyse o olsun bebeğim inşallahhh güzel şeyler olur senin için
o zaman sen ayarlarsın onu
bayıldımPazar misafirlerim var dusundugum menu;
Domates yada mercimek corbasi
İslim kebabiii
Sehriyeli pilav
Garniturlu patates tepside kumpir gibi. Ustu nargibi kizarmis full kasar
Pacanga boregi
Havuc tarator
Salata
Limonata
Nasil sizce 5+1 kisiyiz :)
o cuma nasıl bi sonuc cıkıcak cok merak ediyorumEvet herkescikleeerbayramdan kalan cuma hahahaha
Ben zaten guzel besleniyorum soyledimbayıldımama sana börekle pilav yok kumpirden yiyebilirsin hadi o güzel oliyi demiştin
yumurta 7/24 yiyebilirim hiç sorun yok pek severimmm
bittikten sonra cuma sabahları herkesler burda olcek
hahahah herkes +++++o cuma nasıl bi sonuc cıkıcak cok merak ediyorum
gercektenmiii ay yapabilirsen ne mutlu sana kuzuummmkızlar ben nişandan sonra kapanmaya karar verdimmmm
yumurtada bende öyle oldum ...Seneye hele gör beni zarifcecik bir gadın olacağım 52 kilo olacağım
O 20likler çok çabuk çürür ama işlevsiz diş onlar bence aldır ki çürüyüp diğer dişlerine de zarar vermesin
Tecrübeli diş hastası konuşuyor bak burada
Öyle olur ama temmuzda 65 olacaksın
Yemezsin
Stresi kontrol da senin elinde
Nefes ve gevşeme egzersizleri yap streslenince geçer
Yumurta demeyin artık bana
30 gün bitsin bir daha ömrü hayatımda yumurta yemeyeceğim sanırım
Dimi kitabı eline alacaksın böyle sayfalarını çevireceksin bir de ilk aldığında kokusu olacak güzel
yumurtada bende öyle oldum ...
diyetisyene gidicem zeytin yumurta yemem ciğer yemem tavuk yasaklanacak tekrardan ve benim yicek birşeyim kalmıcak
gevşeme ve nefes egzersizleri yaparım artık
Ben zaten guzel besleniyorum soyledimmisafirlikler nanaydi
Zaten hepsini yiyemem ki
Pilavdan bi kasikcik alirim islimle pek guxel olur bakariz odul yaparsam yirim :) pacangadan da yarim
Ama kumpire dayanamam garniturlu misirlu tursuluuu mayonez ve terayg kasarli offf
Tatliiiiyi bilmiyorummmm yapsammiiii alsammiii kizimin durumuna bagli
Yada dondurma ikram ederim bakalim
yapabilirim diyorsan ne mutlu sana ...kızlar ben nişandan sonra kapanmaya karar verdimmmm
cok mu yiyosun ki acabaGına geliyorum demedi
hormonlu çünküm kendi drem de yasaklamıştıTavuk neden yasak proteinli iyi bir şey değil mi o
tereyağı bitti tatlılara mı döndük yinee hepsinden yedin zaten say saygeçen annem hira tatlısı yapmış yanına dondurma koyduk cok güzel gittiydi
o kumpiri bende denicem aklımdaaaaa
kesinlikle çünkü bu şeker bayramı adı üstünde tatlılaarrrhahahah herkes +++++
gercektenmiii ay yapabilirsen ne mutlu sana kuzuummmbn bi türlü karar veremiyorum ama senin adına cok mutlu oldum
inşallah yapıcam canımyapabilirim diyorsan ne mutlu sana ...
he serbetli mi sütlü mü istersin bibiğim her türlü tarif vr bendetereyağı bitti tatlılara mı döndük yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?