Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yumurta 7/24 yiyebilirim hiç sorun yok pek severimmm

genel dusunmusler ya ondan dedim sahsen mantiksiz geliyo. Aynen az kaldiiiiiiiii
bittikten sonra cuma sabahları herkesler burda olcek

bayıldım ama sana börekle pilav yok kumpirden yiyebilirsin hadi o güzel oliyi demiştin

bayıldım ama sana börekle pilav yok kumpirden yiyebilirsin hadi o güzel oliyi demiştin
Ben zaten guzel besleniyorum soyledim misafirlikler nanaydi
Zaten hepsini yiyemem ki
Pilavdan bi kasikcik alirim islimle pek guxel olur bakariz odul yaparsam yirim :) pacangadan da yarim
Ama kumpire dayanamam garniturlu misirlu tursuluuu mayonez ve terayg kasarli offf
Tatliiiiyi bilmiyorummmm yapsammiiii alsammiii kizimin durumuna bagli
Yada dondurma ikram ederim bakalim

yumurtada bende öyle oldum ...
diyetisyene gidicem zeytin yumurta yemem ciğer yemem tavuk yasaklanacak tekrardan ve benim yicek birşeyim kalmıcak
gevşeme ve nefes egzersizleri yaparım artık

yumurtada bende öyle oldum ...
diyetisyene gidicem zeytin yumurta yemem ciğer yemem tavuk yasaklanacak tekrardan ve benim yicek birşeyim kalmıcak
gevşeme ve nefes egzersizleri yaparım artık

Tavuk neden yasak proteinli iyi bir şey değil mi o

e hepsinden yedin zaten say say geçen annem hira tatlısı yapmış yanına dondurma koyduk cok güzel gittiydi
o kumpiri bende denicem aklımdaaaaa

gercektenmiii ay yapabilirsen ne mutlu sana kuzuummm bn bi türlü karar veremiyorum ama senin adına cok mutlu oldum

bende öyle bi türlü tamam diyip karar veremiyodum ama bu sefer kesin verdim kararimi inşallah Sağol kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

yapabilirim diyorsan ne mutlu sana ...
inşallah yapıcam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…