- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.301
Bugun coh halsizim esim yeni ise gitti kizim bütün oyunlari saçmış yine koca kirlentler bile yerde
ufff harika ve cok zengin bi menü olmus masallah kiz sana beceriklisin herhaldePazar misafirlerim var dusundugum menu;
Domates yada mercimek corbasi
İslim kebabiii
Sehriyeli pilav
Garniturlu patates tepside kumpir gibi. Ustu nargibi kizarmis full kasar
Pacanga boregi
Havuc tarator
Salata
Limonata
Nasil sizce 5+1 kisiyiz :)
ammiinnn bebeğimbende öyle bi türlü tamam diyip karar veremiyodum ama bu sefer kesin verdim kararimi inşallahSağol kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
inşallah yapıcam canım
Valla sopayi yicen sennnnnne hepsinden yedin zaten say saygeçen annem hira tatlısı yapmış yanına dondurma koyduk cok güzel gittiydi
o kumpiri bende denicem aklımdaaaaa
Sarmayi unutma borekkkesinlikle çünkü bu şeker bayramı adı üstünde tatlılaarrr
Bugun coh halsizim esim yeni ise gitti kizim bütün oyunlari saçmış yine koca kirlentler bile yerdehic bi yere kımıldamak istemiyom
Begenmene sevindimm cnm. Ama bunun icin beceri gerekmiyo ki cok basit seyler zaten hepsinide cok severimufff harika ve cok zengin bi menü olmus masallah kiz sana beceriklisin herhalde
ammiinnn bebeğimkendi içinden geldiği sürece cok güzel bişey bencce
Bek guzeldi pisman degilimhalbuki 2 tabakcıktı yani 2 tabakcıknolcaktı ki pancaaarrr
almayım kuzum malum diyat yapıyoruz ya hani diyetimiz bozulmasınhe serbetli mi sütlü mü istersin bibiğim her türlü tarif vr bende
Kac gundur wcye çıkmıyonvar bibiğiiiim @justholdmetight
hoşgeldn kuzu sormadm cünkü iftarlardan iftarlara koştugunu tahmin ediyodum
bibiğiim özelden yazim sana bi site var ben orda bi kitap okumştm bayıldıımmmm bitirene kadar iş yapamamştm iş yernde
hoşafta etki etmiiiy bn niye böyle oldum yaaa baarma bana
sağol kuzuşş güzeldi evet ama cok doydm aşırı hatta
he uyudumkendimden geçmiişim uyurkene ışıkları da kapatıyolar molada bide karanlıkta oohh miss gibi yarım saatlik uyku
Bek guzeldi pisman degilimkilo koruyom ben kuru kizim ben yirim arada kendiğe gel poncoookk eşim iş yerinden gelirken gece getiriyo pide bende onlari kurutmaya kiyamadim normalde getirdigi ekmekleri kurutup annemin köpüslerine götürüyom susamlicana bek guzellerdi iki baharatli yağ gezdirir verdim hepsini fırınladim goca bi saklama kabiynan kıtırık ekmaam var onlar bitene kadar aklim onlarda olacak
Pazartesi ve salı birer sınava gireceğim diğeri de perşembe olacak ve Mutlu son inşallah geçersemcanıııım ne zaman bitiyodu sınvlarrr ? nasıl gidiyo ders calışma işleri
evet bencede
Ehlahsizooo en sevdiğimtövbe ya oruçlu oruçlu konuşturuyon beni
seni yine kim çıldırttıı
Bende bayilirim peynirle falannnnkahvaltıda karpuz severim ben
evet sarma sarcaz daha bi sürüValla sopayi yicen sennnnnn
Aticam sana fotosunu agzin sulanir artkk
Sarmayi unutma borekk
anliyorum seni
tabiki zaten zorlamayla baskıyla olcak bişey değil
ben yaptım onu cooh güzel oluyoalmayım kuzum malum diyat yapıyoruz ya hani diyetimiz bozulmasın..
kaayıflı muhallebiyi merak ediyorum bende
hee kurudum vallaKac gundur wcye çıkmıyoniçin gurudu bacım buna bi çözüm bulman lazim cok yemek ise yariyo bende
Bende aksama dogru uyucam acik bugun sahur yapmadim cok halsizim
ay hadi inşallah ne bitmez okulmşPazartesi ve salı birer sınava gireceğim diğeri de perşembe olacak ve Mutlu son inşallah geçersem
52Seneye hele gör beni zarifcecik bir gadın olacağım 52 kilo olacağım
O 20likler çok çabuk çürür ama işlevsiz diş onlar bence aldır ki çürüyüp diğer dişlerine de zarar vermesin
Tecrübeli diş hastası konuşuyor bak burada
Öyle olur ama temmuzda 65 olacaksın
Yemezsin
Stresi kontrol da senin elinde
Nefes ve gevşeme egzersizleri yap streslenince geçer
Yumurta demeyin artık bana
30 gün bitsin bir daha ömrü hayatımda yumurta yemeyeceğim sanırım
Dimi kitabı eline alacaksın böyle sayfalarını çevireceksin bir de ilk aldığında kokusu olacak güzel
Cok guzel bence kuzusumPazar misafirlerim var dusundugum menu;
Domates yada mercimek corbasi
İslim kebabiii
Sehriyeli pilav
Garniturlu patates tepside kumpir gibi. Ustu nargibi kizarmis full kasar
Pacanga boregi
Havuc tarator
Salata
Limonata
Nasil sizce 5+1 kisiyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?