- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.321
Gercekten mi ne guzel canim icinden boyle bisey gelmesikızlar ben nişandan sonra kapanmaya karar verdimmmm
cok mu yiyosun ki acabaama bende cokk yiyorum hiç gelmedi bana
hormonlu çünküm kendi drem de yasaklamıştı
52çoh sevdigim bir rakamdir kendileriii senin boy kaçti bende gecen sene yaz 51 dim cok guzeldi bi 53 oldum inemiyom geri
Ayy simdilik onlar dursun yerinde agri sizi olursa baktiririm
Gercekten mi ne guzel canim icinden boyle bisey gelmesiHayirlisi olsun bebegim
Yumurta kapama denedim gecen gün neden daha once denememişim didim 2 yimirta yidim 3 de yiyebilirdimcok mu yiyosun ki acabaama bende cokk yiyorum hiç gelmedi bana
Benim boyum 165Her gün bir tane işte bugün 16. gün
Aa doğru ya onun doğal köy tavuğu olması gerekiyor benim hamile arkadaşa da yasaklamıştı doktor o yiyordu gerçi
Ben 161im kuru bağyan siz?
Geçen sen 52ydim ben hatta çok gizel böyle 8 gibi şeklim vardı belim incecikti göbek ufacık ayva kadardı
Yine bir 60 olsam çok güzel olacak bence
Yumurta kapama denedim gecen gün neden daha once denememişim didim 2 yimirta yidim 3 de yiyebilirdimyimirta ben sen dediydin ya haslanmis yumurtayi baharatli tereyaginda cevirdim accik cok lezizdi canim cekiii seytan diyo ramazanda hic diyet yapma yi iç hani seytanlar bağliydi dermisim tobe est çarpilacam tobe di
Bi 55 yolu gözüküyo banakesinlikle çünkü bu şeker bayramı adı üstünde tatlılaarrr
Ekmek banmayinca o tereyagina olmuyo amaşu yumurta kapamayı cok duyar oldum hıc yemedım deneyeyım bari bende
ben 2 sene yemedim hiçbir şekilde sonuç değişmedi ama kendi sağlığım açısından iyi olduHer gün bir tane işte bugün 16. gün
Aa doğru ya onun doğal köy tavuğu olması gerekiyor benim hamile arkadaşa da yasaklamıştı doktor o yiyordu gerçi
Ben 161im kuru bağyan siz?
Geçen sen 52ydim ben hatta çok gizel böyle 8 gibi şeklim vardı belim incecikti göbek ufacık ayva kadardı
Yine bir 60 olsam çok güzel olacak bence
Valla bugun hic iyi degilim ev Çarşamba pazarina döndü oyuncaktan oynamiyo da kızım ama umrum degil suannnnnValla sopayi yicen sennnnnn
Aticam sana fotosunu agzin sulanir artkk
Sarmayi unutma borekk
anliyorum seni
Ekmek banmayinca o tereyagina olmuyo amadeneme sen pideyi bastim ben tereyagina
Ahahahahhalmayım kuzum malum diyat yapıyoruz ya hani diyetimiz bozulmasın..
kaayıflı muhallebiyi merak ediyorum bende
ahahahaYumurta kapama denedim gecen gün neden daha once denememişim didim 2 yimirta yidim 3 de yiyebilirdimyimirta ben sen dediydin ya haslanmis yumurtayi baharatli tereyaginda cevirdim accik cok lezizdi canim cekiii seytan diyo ramazanda hic diyet yapma yi iç hani seytanlar bağliydi dermisim tobe est çarpilacam tobe di
ahahahaay dur bi ara bende yiyeyim onu cok güzel oluyo beee sonucta tereyagıda zararlı değil bence cok kalorisi yoktur onun
şeytanlar bağlıdır da bizim nefislere bi care bulmamız lazım
çok uzun zamandır yemediğim muhallebi uzun sürede yemicim bu gidişleAhahahahhdiyet ya hani diyetteyiz biz diyett diyetteyiz biz eminiz evet diyetteyiz
Ayy benim en sevdigim tatlilardan biri kadayıflı muhallebi
Ben minik minik küp küp dogradim sonra sizma zeytinyagina sarimsak tozu kirmizi biber cok az karabiber ve zerdecal atip accik isittim yaği rengi kirmizi olduhımmbayat ekmekleri pideleri napıyonusss söyleyin benee
Benim boyum 165
Ayy kuzum sen 1 senede mi aldin kilolari ossun veriyosun geri aman hizli vercem diye zorlama kendini sonra vucudun yumusar zaten sporda yapiyosun dengeli bi diyetle yaza yine 52 lerde olursun
ben 2 sene yemedim hiçbir şekilde sonuç değişmedi ama kendi sağlığım açısından iyi oldu
topiği ben sıra dayağına çekcem az kaldı tatlıdan tereyağından girdiniz sarmadan çıktınız allahtan diyet topiğiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?