Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cok mu yiyosun ki acaba ama bende cokk yiyorum hiç gelmedi bana

Her gün bir tane işte bugün 16. gün

hormonlu çünküm kendi drem de yasaklamıştı

Aa doğru ya onun doğal köy tavuğu olması gerekiyor benim hamile arkadaşa da yasaklamıştı doktor o yiyordu gerçi

52 çoh sevdigim bir rakamdir kendileriii senin boy kaçti bende gecen sene yaz 51 dimcok guzeldi bi 53 oldum inemiyom geri
Ayy simdilik onlar dursun yerinde agri sizi olursa baktiririm

Ben 161im kuru bağyan siz?
Geçen sen 52ydim ben hatta çok gizel böyle 8 gibi şeklim vardı belim incecikti göbek ufacık ayva kadardı
Yine bir 60 olsam çok güzel olacak bence

cok mu yiyosun ki acaba ama bende cokk yiyorum hiç gelmedi bana
Yumurta kapama denedim gecen gün neden daha once denememişim didim 2 yimirta yidim 3 de yiyebilirdim yimirta ben sen dediydin ya haslanmis yumurtayi baharatli tereyaginda cevirdim accik cok lezizdicanim cekiii seytan diyo ramazanda hic diyet yapma yi iç hani seytanlar bağliydi dermisim tobe est çarpilacamtobe di

Benim boyum 165
Ayy kuzum sen 1 senede mi aldin kilolari ossun veriyosun geri aman hizli vercem diye zorlama kendini sonra vucudun yumusar zaten sporda yapiyosun dengeli bi diyetle yaza yine 52 lerde olursun

şu yumurta kapamayı cok duyar oldum hıc yemedım deneyeyım bari bende

ben 2 sene yemedim hiçbir şekilde sonuç değişmedi ama kendi sağlığım açısından iyi oldu

almayım kuzum malum diyat yapıyoruz ya hani diyetimiz bozulmasın ..
kaayıflı muhallebiyi merak ediyorum bende
Ahahahahh diyet ya hani diyetteyiz biz diyett diyetteyiz biz eminiz evet diyetteyiz
Ayy benim en sevdigim tatlilardan biri kadayıflı muhallebi

ahahaha ay dur bi ara bende yiyeyim onu cok güzel oluyo beee sonucta tereyagıda zararlı değil bence cok kalorisi yoktur onun
şeytanlar bağlıdır da bizim nefislere bi care bulmamız lazım

hımm bayat ekmekleri pideleri napıyonusss söyleyin benee
Ben minik minik küp küp dogradim sonra sizma zeytinyagina sarimsak tozu kirmizi biber cok az karabiber ve zerdecal atip accik isittim yaği rengi kirmizi oldu sonra tepsiye yaydim pideleri ustune bi kac kasik baharatli yagdan gezdirip iyce karistirdim pideleri 200 derece kızarttım bunlar kizarip kıtır oldugu icin küflenmiyo corbalarda falan cok guzel oluyo çayla tek yemesi de guzel oluyo bilirim
Bide bayat ekmegi de bi tepsiye parca parca bölüp koyuyorum onlar iyce kuruyunca robottan çekiyorum o da kuflenme yapmiyo kıtır oldugu icin galeta unu gibi oluyo koftelere falan cok pratik oluyo
Cogu zamanda kurutup anama goturuyom kopeklere veriyo annem

Benim boyum 165
Ayy kuzum sen 1 senede mi aldin kilolari ossun veriyosun geri aman hizli vercem diye zorlama kendini sonra vucudun yumusar zaten sporda yapiyosun dengeli bi diyetle yaza yine 52 lerde olursun

Hızlı vermek istiyorum aslında ama aç kalmıyorum işte elimden geldiğince yiyorum tabi abartmayacak şekilde
Gerisi metabolizmaya kalmış
Benimki üzerinize afiyet azcık hızlı da şimdiden 4 kilom gitti

ben 2 sene yemedim hiçbir şekilde sonuç değişmedi ama kendi sağlığım açısından iyi oldu

Ben pek sevmem zaten tavuk hindi daha güzel eti daha sert tavuk yumuşak yumuşak

topiği ben sıra dayağına çekcem az kaldı tatlıdan tereyağından girdiniz sarmadan çıktınız allahtan diyet topiğiyiz

Ay çek lütfen zayıfcacıklar gonuşup duruyorlar tatlıydı sarmaydı biz şişkoların canı çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…