Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

seni yine kim çıldırttıı
karnim agriyo
Gozlerm hafif kirmizi uykusuzumuyuyim dedim uyuyamadim ne bicim insanm ben ya

Benim oyle derdim yok sabah ucumuz guzelceee kahvaltimizi yapip baslicaz gezmeye ilk gun bitircem 6 7 haneyi yiter hepsinde yemem zati yer kalmaz ozamana iyice zayiflarsam
52 çoh sevdigim bir rakamdir kendileriii senin boy kaçti bende gecen sene yaz 51 dimcok guzeldi bi 53 oldum inemiyom geri
Ayy simdilik onlar dursun yerinde agri sizi olursa baktiririm
Kiz kupkurussun yeter yaa sussssssss

Cok guzel bence kuzusum tatli ne yapcen
Tesekkr edermmm bebegm tatli blmiormm kizima bagli normalde yaparimda annemler oldugu icin dondurma olsada olbilirrr onlar cok tatli duskunu degl.
gahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

temem tişikkirlir not aldım bunları

Sen bence sahurda da iftarda sadece hosaf ye

regl mi olcan

Valla bugun hic iyi degilim ev Çarşamba pazarina döndü oyuncaktan oynamiyo da kızım ama umrum degil suannnnn
amaaaan bosverrrrrrr sal gitsin
Banada cumrtesi temizlik yolu gozuktu

@ParteMoralll menü güzel bende ellerine sağlık şimdiden bu arada enişteden şerbet tarifini unutma dört gözle ekliyorum
Sagol canimcim. Ben cumartesi katilmicam ama iyi hatirlattin anneme soylerim o alir
topiği ben sıra dayağına çekcem az kaldı tatlıdan tereyağından girdiniz sarmadan çıktınız allahtan diyet topiğiyiz
anca konusulur yiyene kotu muamele gelir. sen onlara bakma pis siskolar

Begenmene sevindimm cnm. Ama bunun icin beceri gerekmiyo ki cok basit seyler zaten hepsinide cok severim
yok kiz yine beceri gerek bence, ben yemek konusunda hala cok zorlaniyorum, helede misafir gelecegi zaman bi panik oluyorum, artik internetten tariflere baka baka yapiom biseyler, su pacangaböregini cok merak ediyorum hic yemedim ve hicde yapmadim

yok kiz yine beceri gerek bence, ben yemek konusunda hala cok zorlaniyorum, helede misafir gelecegi zaman bi panik oluyorum, artik internetten tariflere baka baka yapiom biseyler, su pacangaböregini cok merak ediyorum hic yemedim ve hicde yapmadim

bende yapıyorum ama misafir gelceği zaman telaslanıyorum annem olmadan yapamıyorum napcam bilmiyorumm

Kac senelik evlisin cnm? Bende bazen degisik seyler yapmak icin esinlenmek icin bakarim. Aslinda butun yemek yapma sekilleri ayni bisey yok.
Pacanga boreginin icine ; pastirma, ince yesil biber, kirmizi biber,domates, kasar koyuyorm pastirma cok dgerleri azcik koyuyorm. Sigara boreginden buyuk olucak.
Sariyosun atiyosun yagaaa cisssaaa diyeeeeee cok severmmmmm bayadir aklimda pazar ödul olarak yicem sanirim sisersem yemem
Sen panik yapma bize fikir sorrr yemek dedinmi akan sular durur bosuna sismedik

he anladım şindi tamam o zaman sende erikli çay yap kendine bende yapcam bu akşam unutmazsam keşke dün yapsaydım bu akşam tartılıcam ya yarın cuma
Yoook been yapmam onu direk erigi yerim
ahahhahaahhahahhaa tamam
Cok komikti
bende yapıyorum ama misafir gelceği zaman telaslanıyorum annem olmadan yapamıyorum napcam bilmiyorumm
bikere yap alisirsin.
Ben ilk kaynanamlari aldim 10 kisiydik yani.
Bende cok heycanlanmistim aslinda menumu soylim herhalde hic unutmam ilkti diye haahah
Tarhana
Sarmaa
Firinda karniyarik
Sehriyeli Pilav
Ince ince snitzeller
Ispanak peynirli borek
Icecekler
Salata
Bide tatli ama onu suan unuttum

amaaaa noldu kolaydi no panik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…