- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.341
karnim agriyoseni yine kim çıldırttıı
Benim oyle derdim yokevet sarma sarcaz daha bi sürübayram sabahı kahvaltıdan önce cok güzel gidiyo
ben yaptım onu cooh güzel oluyo
hee kurudum vallaakşam orucumu hoşafla açıcam baya 2 3 bardak içmeyi planlıyorum bakalım
ay hadi inşallah ne bitmez okulmş
Kiz kupkurussun yeter yaa sussssssss52çoh sevdigim bir rakamdir kendileriii senin boy kaçti bende gecen sene yaz 51 dim cok guzeldi bi 53 oldum inemiyom geri
Ayy simdilik onlar dursun yerinde agri sizi olursa baktiririm
Tesekkr edermmm bebegm tatli blmiormm kizima bagli normalde yaparimda annemler oldugu icin dondurma olsada olbilirrr onlar cok tatli duskunu degl.Cok guzel bence kuzusumtatli ne yapcen
gahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahYumurta kapama denedim gecen gün neden daha once denememişim didim 2 yimirta yidim 3 de yiyebilirdimyimirta ben sen dediydin ya haslanmis yumurtayi baharatli tereyaginda cevirdim accik cok lezizdi canim cekiii seytan diyo ramazanda hic diyet yapma yi iç hani seytanlar bağliydi dermisim tobe est çarpilacam tobe di
Ben minik minik küp küp dogradim sonra sizma zeytinyagina sarimsak tozu kirmizi biber cok az karabiber ve zerdecal atip accik isittim yaği rengi kirmizi oldusonra tepsiye yaydim pideleri ustune bi kac kasik baharatli yagdan gezdirip iyce karistirdim pideleri 200 derece kızarttım bunlar kizarip kıtır oldugu icin küflenmiyo corbalarda falan cok guzel oluyo çayla tek yemesi de guzel oluyo bilirim
Bide bayat ekmegi de bi tepsiye parca parca bölüp koyuyorum onlar iyce kuruyunca robottan çekiyorum o da kuflenme yapmiyo kıtır oldugu icin galeta unu gibi oluyo koftelere falan cok pratik oluyo
Cogu zamanda kurutup anama goturuyom kopeklere veriyo annem
Sen bence sahurda da iftarda sadece hosaf yeevet sarma sarcaz daha bi sürübayram sabahı kahvaltıdan önce cok güzel gidiyo
ben yaptım onu cooh güzel oluyo
hee kurudum vallaakşam orucumu hoşafla açıcam baya 2 3 bardak içmeyi planlıyorum bakalım
ay hadi inşallah ne bitmez okulmş
karnim agriyo
Gozlerm hafif kirmizi uykusuzumuyuyim dedim uyuyamadim ne bicim insanm ben ya
Benim oyle derdim yoksabah ucumuz guzelceee kahvaltimizi yapip baslicaz gezmeye ilk gun bitircem 6 7 haneyi yiter hepsinde yemem zati yer kalmaz ozamana iyice zayiflarsam
Kiz kupkurussun yeter yaa sussssssss
Tesekkr edermmm bebegm tatli blmiormm kizima bagli normalde yaparimda annemler oldugu icin dondurma olsada olbilirrr onlar cok tatli duskunu degl.
gahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
amaaaan bosverrrrrrr sal gitsinValla bugun hic iyi degilim ev Çarşamba pazarina döndü oyuncaktan oynamiyo da kızım ama umrum degil suannnnn
Sagol canimcim. Ben cumartesi katilmicam ama iyi hatirlattin anneme soylerim o alir@ParteMoralll menü güzel bende ellerine sağlık şimdiden bu arada enişteden şerbet tarifini unutma dört gözle ekliyorum
anca konusulur yiyene kotu muamele gelir.topiği ben sıra dayağına çekcem az kaldı tatlıdan tereyağından girdiniz sarmadan çıktınız allahtan diyet topiğiyiz
amin pincirimminşallah
Seen dogra onlaritemem tişikkirlir not aldım bunları
10unda olmustum geliyoregl mi olcan
Seen dogra onlariustune doner dilimleri bas tereyagini al sana iskender haahhahahaahahahahahahahahahahah
10unda olmustum geliyovucudumu sasrtmak istiyorum bekliyormm kendilerini
O anlamda demedim odem atici beslenmekten bahsettimsen yeme bitterli puding falan belki ramazanı cıkarırsın borçsuz
yok kiz yine beceri gerek bence, ben yemek konusunda hala cok zorlaniyorum, helede misafir gelecegi zaman bi panik oluyorum, artik internetten tariflere baka baka yapiom biseyler, su pacangaböregini cok merak ediyorum hic yemedim ve hicde yapmadimBegenmene sevindimm cnm. Ama bunun icin beceri gerekmiyo ki cok basit seyler zaten hepsinide cok severim
Hahahahah zihhim ye 60kiloluk poncikikiiiii yuruuuuuupeki partecim bu bayat ekmeklerden künefe yapabiliyomuyuz
O anlamda demedim odem atici beslenmekten bahsettimdaha cok vermek icin
Pudng buding yok bana ne zaman gelirse
Hahahahah zihhim ye 60kiloluk poncikikiiiii yuruuuuuu
yok kiz yine beceri gerek bence, ben yemek konusunda hala cok zorlaniyorum, helede misafir gelecegi zaman bi panik oluyorum, artik internetten tariflere baka baka yapiom biseyler, su pacangaböregini cok merak ediyorum hic yemedim ve hicde yapmadim
Kac senelik evlisin cnm? Bende bazen degisik seyler yapmak icin esinlenmek icin bakarim. Aslinda butun yemek yapma sekilleri ayni bisey yok.yok kiz yine beceri gerek bence, ben yemek konusunda hala cok zorlaniyorum, helede misafir gelecegi zaman bi panik oluyorum, artik internetten tariflere baka baka yapiom biseyler, su pacangaböregini cok merak ediyorum hic yemedim ve hicde yapmadim
Bi lokma sende yin aglama
niye yapıyon bunu
Yoook been yapmam onu direk erigi yerimhe anladım şindi tamamo zaman sende erikli çay yap kendine bende yapcam bu akşam unutmazsam keşke dün yapsaydım bu akşam tartılıcam ya yarın cuma
Cok komiktiahahhahaahhahahhaatamam
bikere yap alisirsin.bende yapıyorum ama misafir gelceği zaman telaslanıyorum annem olmadan yapamıyorum napcam bilmiyorumm
55le kalırsn iyi 3 gün sonuctaBi 55 yolu gözüküyo banakomic mi bence değalll
ben masumum hakim beytopiği ben sıra dayağına çekcem az kaldı tatlıdan tereyağından girdiniz sarmadan çıktınız allahtan diyet topiğiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?