- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.361
Ama pide miktarina dikkat itahahahaay dur bi ara bende yiyeyim onu cok güzel oluyo beee sonucta tereyagıda zararlı değil bence cok kalorisi yoktur onun
şeytanlar bağlıdır da bizim nefislere bi care bulmamız lazım
Hahahah kac kac kacNeyse ben de gideyim spor yapayım buralar hep yemek koktu
Bi lokma sende yin aglamatamam hadi bi banak bas tereyagina temem didim aglanmaz oyle yutt sesin çıkmıcak benim nişanım yoh senin var pehlivan poncok
hindide yemem salam sosis sucukHızlı vermek istiyorum aslında ama aç kalmıyorum işte elimden geldiğince yiyorum tabi abartmayacak şekilde
Gerisi metabolizmaya kalmış
Benimki üzerinize afiyet azcık hızlı da şimdiden 4 kilom gitti
Ben pek sevmem zaten tavuk hindi daha güzel eti daha sert tavuk yumuşak yumuşak
Ay çek lütfen zayıfcacıklar gonuşup duruyorlar tatlıydı sarmaydı biz şişkoların canı çekiyor
Yoook been yapmam onu direk erigi yerim
Cok komikti
bikere yap alisirsin.
Ben ilk kaynanamlari aldim 10 kisiydik yani.
Bende cok heycanlanmistim aslinda menumu soylim herhalde hic unutmam ilkti diye haahah
Tarhana
Sarmaa
Firinda karniyarik
Sehriyeli Pilav
Ince ince snitzeller
Ispanak peynirli borek
Icecekler
Salata
Bide tatli ama onu suan unuttum
amaaaa noldu kolaydi no panik
Niye stressss oldunnnnnhindide yemem salam sosis sucuk
ay valla stresten yeme isteğim arttı sarmalar tereyağları olmuyor
heee hep sen masup oluyon sarmayı sen dedin55le kalırsn iyi 3 gün sonucta
ben masumum hakim bey
Alisirsinn yaa ilk oyle dusunuyosn ama ben hala her misafrme coook ozenirimmmmm cok severmmmbence komik
yemeklerin hepsini yaparım ondan korkmuyorum salata yapmayıda ogrendım yeni ama biri bişey isteyince falan elim ayağıma dolanıyo ne bileyim tek ağırlayamıyorum gibi geliyo
inşallah evlenince alısırımmm
karnim agriyo
Gozlerm hafif kirmizi uykusuzumuyuyim dedim uyuyamadim ne bicim insanm ben ya
Benim oyle derdim yoksabah ucumuz guzelceee kahvaltimizi yapip baslicaz gezmeye ilk gun bitircem 6 7 haneyi yiter hepsinde yemem zati yer kalmaz ozamana iyice zayiflarsam
Kiz kupkurussun yeter yaa sussssssss
Tesekkr edermmm bebegm tatli blmiormm kizima bagli normalde yaparimda annemler oldugu icin dondurma olsada olbilirrr onlar cok tatli duskunu degl.
gahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Dogru diyon ben her gün bir kilo alırım55le kalırsn iyi 3 gün sonucta
ben masumum hakim bey
ay bacım gece gündüz ders çalışıyom 1 temmuzda sınav var yumurtda g. geldiNiye stressss oldunnnnn
Hee bize kim gelcekben yapmam yapanda yerim diyosunbayram cocuklara vaşlılara ve yeni evlilere güzel zaten
Ee yemeee ozaman azcikkkkkk olmazmiiii ne yiyip ne iciyosun bilmiyorum kiiiiay bacım gece gündüz ders çalışıyom 1 temmuzda sınav var yumurtda g. geldistres olmayımda ne olayım
Alisirsinn yaa ilk oyle dusunuyosn ama ben hala her misafrme coook ozenirimmmmm cok severmmm
Teyy teyyy
En guzeli yapmamak ve yememek kuzum korumaya geldiginde haftada bir izin verir kendine canının cektigini yersinçok uzun zamandır yemediğim muhallebi uzun sürede yemicim bu gidişle
Teyy teyyybasin terayagina pidelerii heyy heyyyy lilililili bu biraz fazla oldu sankim sonra herkes kilolanmasin dogru yolda miyiz conon honom
Yok menülerin guzel senin bence gayet dengeli 1200 ün altina düşme kalorindeHızlı vermek istiyorum aslında ama aç kalmıyorum işte elimden geldiğince yiyorum tabi abartmayacak şekilde
Gerisi metabolizmaya kalmış
Benimki üzerinize afiyet azcık hızlı da şimdiden 4 kilom gitti
Ben pek sevmem zaten tavuk hindi daha güzel eti daha sert tavuk yumuşak yumuşak
Ay çek lütfen zayıfcacıklar gonuşup duruyorlar tatlıydı sarmaydı biz şişkoların canı çekiyor
Sen karataycimisin bi dkben bugün evde pide yapcam cok merak ediyomazcık yerim zaten eve gidince tartılcam pek bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?