Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahahaha ay dur bi ara bende yiyeyim onu cok güzel oluyo beee sonucta tereyagıda zararlı değil bence cok kalorisi yoktur onun
şeytanlar bağlıdır da bizim nefislere bi care bulmamız lazım
Ama pide miktarina dikkat it serce parmagim kadar yiyceksin
Hee nefis yemek istiyoğtutamiyom

hindide yemem salam sosis sucuk

ay valla stresten yeme isteğim arttı sarmalar tereyağları olmuyor

bence komik
yemeklerin hepsini yaparım ondan korkmuyorum salata yapmayıda ogrendım yeni ama biri bişey isteyince falan elim ayağıma dolanıyo ne bileyim tek ağırlayamıyorum gibi geliyo
inşallah evlenince alısırımmm

Alisirsinn yaa ilk oyle dusunuyosn ama ben hala her misafrme coook ozenirimmmmm cok severmmm

ben yapmam yapanda yerim diyosun bayram cocuklara vaşlılara ve yeni evlilere güzel zaten

55le kalırsn iyi 3 gün sonucta

ben masumum hakim bey
Dogru diyon ben her gün bir kilo alırım 53 le bayrama başlasam 56 gecmis olsunossun aman 2 gune veririm geri kilo korumak boyle bisey yi ver yi ver 2 senedir kitabini yazmışım korumanin haddini bil 2 günlük mezun bağa laf edemeskendiğe gelll bu takimin en zayif kızı beeeeğnimmmm saksi değilim ben

Alisirsinn yaa ilk oyle dusunuyosn ama ben hala her misafrme coook ozenirimmmmm cok severmmm

o çok güzel iste bende cok severim misafiri cok özenirim hep bişeyler yaparım geldiklerinde ama bigün sözden sonra hayırlı olsuna gelmıstı akrabalar annemınde cıkması herekmıstı hersey hazır ama ben bı telas yaptımm uf sorma cok kotuydu belkı kendı evim olunca oyle olmammm

Yok menülerin guzel senin bence gayet dengeli 1200 ün altina düşme kalorinde ohh masallah gelsin eksilerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…