- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.381
Okuyomusunben bugün evde pide yapcam cok merak ediyomazcık yerim zaten eve gidince tartılcam pek bişey olmaz
Ben gecen gün yapacam demistim ya esim sıcak pide almis yapmadimben bugün evde pide yapcam cok merak ediyomazcık yerim zaten eve gidince tartılcam pek bişey olmaz
Teyy teyyybasin terayagina pidelerii heyy heyyyy lilililili bu biraz fazla oldu sankim sonra herkes kilolanmasin dogru yolda miyiz conon honom
Ben gecen gün yapacam demistim ya esim sıcak pide almis yapmadimtariflere baktim da hep sütlü poğaçamsi tarifler gercek ramazan pidesi tarifi diye arattim onda süt yoktu hanigisini yapcan sen sutlu mu sutsuz mu
@justholdmetight (76.8///%)
Yuzlesmegunu (94.8//%) kızlar bu kilolardan en az 500gr eksi olursanız bu hafta listedesiniz
Ama cabuk kilo aliyomkarnim agriyo
Gozlerm hafif kirmizi uykusuzumuyuyim dedim uyuyamadim ne bicim insanm ben ya
Benim oyle derdim yoksabah ucumuz guzelceee kahvaltimizi yapip baslicaz gezmeye ilk gun bitircem 6 7 haneyi yiter hepsinde yemem zati yer kalmaz ozamana iyice zayiflarsam
Kiz kupkurussun yeter yaa sussssssss
Tesekkr edermmm bebegm tatli blmiormm kizima bagli normalde yaparimda annemler oldugu icin dondurma olsada olbilirrr onlar cok tatli duskunu degl.
gahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
pekte güzel olmuş hee dolaptn cıkartıp cıakrtıp içiyom posasınıda kevgirden geçirdim çekrdek fln kalmadı hiçSen bence sahurda da iftarda sadece hosaf ye
yemek didin mi parteye gelin bi tarif verirrr anlatırken kokuyo sankiKac senelik evlisin cnm? Bende bazen degisik seyler yapmak icin esinlenmek icin bakarim. Aslinda butun yemek yapma sekilleri ayni bisey yok.
Pacanga boreginin icine ; pastirma, ince yesil biber, kirmizi biber,domates, kasar koyuyorm pastirma cok dgerleri azcik koyuyorm. Sigara boreginden buyuk olucak.
Sariyosun atiyosun yagaaa cisssaaa diyeeeeee cok severmmmmmbayadir aklimda pazar ödul olarak yicem sanirim sisersem yemem
Sen panik yapma bize fikir sorrr yemek dedinmi akan sular dururbosuna sismedik
he serçe parmagınAma pide miktarina dikkat itserce parmagim kadar yiyceksin
Hee nefis yemek istiyoğtutamiyom
nere gidiyonNeyse ben de gideyim spor yapayım buralar hep yemek koktu
saemayı @ParteMoralll dediiii aha sor kendisine sorheee hep sen masup oluyon sarmayı sen dedin
Tememtemem tişikkirlir not aldım bunları
Ne hosafi yaptin ben kayisi yaptin sandim niye kayisi hisafi yapmadin kipekte güzel olmuş hee dolaptn cıkartıp cıakrtıp içiyom posasınıda kevgirden geçirdim çekrdek fln kalmadı hiç
yemek didin mi parteye gelin bi tarif verirrr anlatırken kokuyo sanki
he serçe parmagınpide seviyom ben cok zorda kalmadıkca yemiyom anca ekmek yoksa
nere gidiyon
saemayı @ParteMoralll dediiii aha sor kendisine sor
nefis yemek tarifleri var videolu anlatımları var ordn bakarak yap ara ara ben çok şeyi ordan öğrendimbence komik
yemeklerin hepsini yaparım ondan korkmuyorum salata yapmayıda ogrendım yeni ama biri bişey isteyince falan elim ayağıma dolanıyo ne bileyim tek ağırlayamıyorum gibi geliyo
inşallah evlenince alısırımmm
ahahaahahh ok tm by :Dogru diyon ben her gün bir kilo alırım53 le bayrama başlasam 56 gecmis olsun ossun aman 2 gune veririm geri kilo korumak boyle bisey yi ver yi ver 2 senedir kitabini yazmışım korumanin haddini bil 2 günlük mezun bağa laf edemes kendiğe gelll bu takimin en zayif kızı beeeeğnimmmm saksi değilim ben
gezer gezer yerim ohh sefam olsnHee bize kim gelcekhahahaha buyuklerde gorusuyoruz
ivit mantık hatası tam olarak bu oluyo galiba
yok öle bi dünya yapmıyosuntartıdaki kiloma göre -500 olursa yapcam olmazsa yapmıcam tamam mızaten 2 lokma yiyorum babam yiyo hepsini
Bana da gözüktü o yol ama o yola girmiyom ben daha ahahahhamaaaan bosverrrrrrr sal gitsin
Banada cumrtesi temizlik yolu gozuktu
Sagol canimcim. Ben cumartesi katilmicam ama iyi hatirlattin anneme soylerim o alir
anca konusulur yiyene kotu muamele gelir.sen onlara bakma pis siskolar
allah allaaaho çok güzel iste bende cok severim misafiri cok özenirim hep bişeyler yaparım geldiklerinde ama bigün sözden sonra hayırlı olsuna gelmıstı akrabalar annemınde cıkması herekmıstı hersey hazır ama ben bı telas yaptımm uf sorma cok kotuydu belkı kendı evim olunca oyle olmammm
Hayrr persembeeee yok size biseytartıdaki kiloma göre -500 olursa yapcam olmazsa yapmıcam tamam mızaten 2 lokma yiyorum babam yiyo hepsini
Hahahahahahahaahahahah niye kizz tabi ama olmassa olmazzzzAma cabuk kilo aliyomyoksa cok cok mu fazla yiyom tartismali bi konu
Yanina paklava da olabilir dondurmaninmisafir vağ sonucta gecen ben iftara davetliyken tatli yoodu daha onun şokundayım
hahaha anlatirkende ask yasiyorum dimipekte güzel olmuş hee dolaptn cıkartıp cıakrtıp içiyom posasınıda kevgirden geçirdim çekrdek fln kalmadı hiç
yemek didin mi parteye gelin bi tarif verirrr anlatırken kokuyo sanki
he serçe parmagınpide seviyom ben cok zorda kalmadıkca yemiyom anca ekmek yoksa
nere gidiyon
saemayı @ParteMoralll dediiii aha sor kendisine sor
Tememeferim ahıllı pehlivanim benim aksam pide yicem dedin duymadim sanma poncok
allah allaaahno panik gecicek
Hayrr persembeeee yok size biseybana sana ramazandan sonra sorucam bi verme kilooo burdan tohati bi vurucam listeden cikarcam seni
Hahahahahahahaahahahah niye kizz tabi ama olmassa olmazzzz
Ben sutlu tatli yaparim. Olmazsaaaaaa gideeeer mis gbi sobiyetttt alirimm dondurmaynan nolmussss yani
hahaha anlatirkende ask yasiyorum dimikiz kahkaha attimm kizim bana bakiyo
abur cubur yemiyorum sadece aparatif şeylere yöneldik bu hafta zaman kısıtlı olduğundan her gün yemek yapamıyorum onun dışında abartı yemeğim yok su 3 lt zaten strandartEe yemeee ozaman azcikkkkkk olmazmiiii ne yiyip ne iciyosun bilmiyorum kiiii
abur cubur yemiyorum sadece aparatif şeylere yöneldik bu hafta zaman kısıtlı olduğundan her gün yemek yapamıyorum onun dışında abartı yemeğim yok su 3 lt zaten strandartEe yemeee ozaman azcikkkkkk olmazmiiii ne yiyip ne iciyosun bilmiyorum kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?