Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben bugün evde pide yapcam cok merak ediyom azcık yerim zaten eve gidince tartılcam pek bişey olmaz
Ben gecen gün yapacam demistim ya esim sıcak pide almis yapmadim tariflere baktim da hep sütlü poğaçamsi tarifler gercek ramazan pidesi tarifi diye arattim onda süt yoktu hanigisini yapcan sen sutlu mu sutsuz mu

Ben gecen gün yapacam demistim ya esim sıcak pide almis yapmadim tariflere baktim da hep sütlü poğaçamsi tarifler gercek ramazan pidesi tarifi diye arattim onda süt yoktu hanigisini yapcan sen sutlu mu sutsuz mu

bende bitane baktım oda sütlüydü gecen sene yapmıstım poğaça gibi olmustu gerçekten ben pidemsi istiyorum

Ama cabuk kilo aliyom yoksa cok cok mu fazla yiyomtartismali bi konu
Yanina paklava da olabilir dondurmaninmisafir vağ sonucta gecen ben iftara davetliyken tatli yoodu daha onun şokundayım

kaptan sizin bana kastınız var ben anladım beni listeye almamak içina slfdaklfkalfklaşlka

reglden önce tartıldığımda 93.9 idim ne yalan sölim ama bilmiyorum şu an ne cıkarım

Sen bence sahurda da iftarda sadece hosaf ye
pekte güzel olmuş hee dolaptn cıkartıp cıakrtıp içiyom posasınıda kevgirden geçirdim çekrdek fln kalmadı hiç

yemek didin mi parteye gelin bi tarif verirrr anlatırken kokuyo sanki
Ama pide miktarina dikkat it serce parmagim kadar yiyceksin
Hee nefis yemek istiyoğtutamiyom
he serçe parmagın pide seviyom ben cok zorda kalmadıkca yemiyom anca ekmek yoksa

Neyse ben de gideyim spor yapayım buralar hep yemek koktu
nere gidiyon
heee hep sen masup oluyon sarmayı sen dedin
saemayı @ParteMoralll dediiii aha sor kendisine sor

Ne hosafi yaptin ben kayisi yaptin sandim niye kayisi hisafi yapmadin ki

kızlar gelmişken listemi yazayım ben de;

sabah kahvaltısı :

yulaf ezmesi

öğle yemeği

küçük kase salata
bir tabak tavuk sote
bir kucuk tabak bulgur pilavı
yarım kase mercimek corbası

Ara: iki tane biskolata stick <3 ( regl regl regl)

akşam yemeği

iki köfte
bol salata
ayran.

Duruma göre spor yapıcam ama bugün yapamayadabilirim emin değilim.

nefis yemek tarifleri var videolu anlatımları var ordn bakarak yap ara ara ben çok şeyi ordan öğrendim

ahahaahahh ok tm by :
karnıma kramp giriyo iki gündür valla cok fenaym ben

Hee bize kim gelcek hahahaha buyuklerde gorusuyoruz
gezer gezer yerim ohh sefam olsn
Okuyomusun kaptinn tepeme sinir geldi.
ivit mantık hatası tam olarak bu oluyo galiba
poncikbirgelincik ne pidesi perşembe akşamı yahu kendine gelll

tartıdaki kiloma göre -500 olursa yapcam olmazsa yapmıcam tamam mı zaten 2 lokma yiyorum babam yiyo hepsini
yok öle bi dünya yapmıyosun şiştthayır didim

amaaaan bosverrrrrrr sal gitsin
Banada cumrtesi temizlik yolu gozuktu

Sagol canimcim. Ben cumartesi katilmicam ama iyi hatirlattin anneme soylerim o alir
anca konusulur yiyene kotu muamele gelir. sen onlara bakma pis siskolar
Bana da gözüktü o yol ama o yola girmiyom ben daha ahahahh 3 4 gune regl olcam valla aklar paklarim evi o zamana

allah allaaah no panik gecicek

tartıdaki kiloma göre -500 olursa yapcam olmazsa yapmıcam tamam mı zaten 2 lokma yiyorum babam yiyo hepsini
Hayrr persembeeee yok size bisey bana sana ramazandan sonra sorucam bi verme kilooo burdan tohati bi vurucam listeden cikarcam seni
Ama cabuk kilo aliyom yoksa cok cok mu fazla yiyomtartismali bi konu
Yanina paklava da olabilir dondurmaninmisafir vağ sonucta gecen ben iftara davetliyken tatli yoodu daha onun şokundayım
Hahahahahahahaahahahah niye kizz tabi ama olmassa olmazzzz
Ben sutlu tatli yaparim. Olmazsaaaaaa gideeeer mis gbi sobiyetttt alirimm dondurmaynan nolmussss yani
hahaha anlatirkende ask yasiyorum dimi kiz kahkaha attimm kizim bana bakiyo

tamam yapmıyomda yemiyomda boğazımda bıraktınız istemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…