Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi de ben reglm

bence yarına vermiş olursun sabah bi tartıl bakalım duruma göre karar veririz olmadı haftaya kalır naapcan artıkk

Ne hosafi yaptin ben kayisi yaptin sandim niye kayisi hisafi yapmadin ki
kayısı yaptım zaten kayısı ve erik ikisi bir içinde karanfille tarçında vardı cokk giziiilll

yapmıyorum zati tamam bu akşam tartılcam diye demiştim ben onu

abur cubur yemiyorum sadece aparatif şeylere yöneldik bu hafta zaman kısıtlı olduğundan her gün yemek yapamıyorum onun dışında abartı yemeğim yok su 3 lt zaten strandart
Anladim biraz dinlen artiiisiz don amaaa o hatayi asla yapmaaa benden tavsiye uzatma izni

Anladim biraz dinlen artiiisiz don amaaa o hatayi asla yapmaaa benden tavsiye uzatma izni
+2 idim pazartesi yarın bakcam ortalama -500 gitmiştir zaten diyetisyene başlıyorum cumartesi para vererek kilo vercem ya daha hızlı veririm tek sorun diyetisyen in tartısı nı baz alayım kendi ev tartımı mı

kaptinn bence sabah tartilsinlar. Nye dersen gecen hafta zaten tartildilar eeee vermis olan zaten eksi cikar yarinda sahurla alakasi yok bunun ben sana diyim
bak sinir geliyo

ben sabah tartılırsam aynı cıkarım eksi cıkmam sabah tartılmayalım ya sahurda ıctıgımız su oranına göre +da cıkabiliyo

ballandıra ballandıra anlatmak diye bi tabir var ya tam olarak onu yapıyosun sanırsın güzel anlatınca doycan
yapmıyorum zati tamam bu akşam tartılcam diye demiştim ben onu
eferin kızıma ne olursa olsun bu akşam perşembe akşamı hafif besleniceksin

ben çıkıyorum görüşürüz kızlar
görüşürüz bebeğiiimmm

kaptinn bence sabah tartilsinlar. Nye dersen gecen hafta zaten tartildilar eeee vermis olan zaten eksi cikar yarinda sahurla alakasi yok bunun ben sana diyim
bak sinir geliyo

ben sabah tartılırsam aynı cıkarım eksi cıkmam sabah tartılmayalım ya sahurda ıctıgımız su oranına göre +da cıkabiliyo

fenalık bastıııı sn niye sabah artı cıkıyon gecen hafta zaten artı cıkmıştın ilk haftayaa özeldi o sahurdan sonra tartılıp artı cıkma ben bilmem parte bilir karısmıyom fikir ayrılıklarında geriliyom ben böyle

Reglin mi yakin niden kramp giriyi benimde az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…