- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.401
nefis yemek tarifleri var videolu anlatımları var ordn bakarak yap ara ara ben çok şeyi ordan öğrendim
iyi de ben reglm
bence yarına vermiş olursun
ay geçen cumya göre -500cıkarsın bence be
kaptan sizin bana kastınız var ben anladım beni listeye almamak içina slfdaklfkalfklaşlka
reglden önce tartıldığımda 93.9 idim ne yalan sölim ama bilmiyorum şu an ne cıkarım
kayısı yaptım zatenNe hosafi yaptin ben kayisi yaptin sandim niye kayisi hisafi yapmadin ki
ahahaahahh ok tm by :
karnıma kramp giriyo iki gündür valla cok fenaym ben
gezer gezer yerim ohh sefam olsn
ivit mantık hatası tam olarak bu oluyo galiba
poncikbirgelincik ne pidesi perşembe akşamı yahu kendine gelll
yok öle bi dünya yapmıyosunşiştt hayır didim
elif atalarbende ordan çok tarif alıyorum kuzum atalar ailesi var onların tariflerine bayılıyorum
Anladim biraz dinlen artiiisiz don amaaaabur cubur yemiyorum sadece aparatif şeylere yöneldik bu hafta zaman kısıtlı olduğundan her gün yemek yapamıyorum onun dışında abartı yemeğim yok su 3 lt zaten strandart
elif atalarkek yapmayı ondan öğrendim
Eferim ahıllı pincikim binimvurmasana yatokat manyaği ettiniz beni yoh yemiyom
+2 idim pazartesi yarın bakcam ortalama -500 gitmiştir zaten diyetisyene başlıyorum cumartesi para vererek kilo vercem ya daha hızlı veririm tek sorun diyetisyen in tartısı nı baz alayım kendi ev tartımı mıAnladim biraz dinlen artiiisiz don amaaao hatayi asla yapmaaa benden tavsiye uzatma izni
Eferim ahıllı pincikim binimyinme oyle seller sen erik cayi ic bi guzel
kaptinn bence sabah tartilsinlar. Nye dersen gecen hafta zaten tartildilar eeee vermis olan zaten eksi cikar yarinda sahurla alakasi yok bunun ben sana diyim
bak sinir geliyo
ballandıra ballandıra anlatmak diye bi tabir var ya tam olarak onu yapıyosunallah allaaahno panik gecicek
Hayrr persembeeee yok size biseybana sana ramazandan sonra sorucam bi verme kilooo burdan tohati bi vurucam listeden cikarcam seni
Hahahahahahahaahahahah niye kizz tabi ama olmassa olmazzzz
Ben sutlu tatli yaparim. Olmazsaaaaaa gideeeer mis gbi sobiyetttt alirimm dondurmaynan nolmussss yani
hahaha anlatirkende ask yasiyorum dimikiz kahkaha attimm kizim bana bakiyo
eferin kızımayapmıyorum zati tamambu akşam tartılcam diye demiştim ben onu
ballandıra ballandıra anlatmak diye bi tabir var ya tam olarak onu yapıyosunsanırsın güzel anlatınca doycan
eferin kızımane olursa olsun bu akşam perşembe akşamı hafif besleniceksin
Yapma bence senbende bitane baktım oda sütlüydü gecen sene yapmıstım poğaça gibi olmustu gerçekten ben pidemsi istiyorum
görüşürüz bebeğiiimmmben çıkıyorum görüşürüz kızlar
kaptinn bence sabah tartilsinlar. Nye dersen gecen hafta zaten tartildilar eeee vermis olan zaten eksi cikar yarinda sahurla alakasi yok bunun ben sana diyim
bak sinir geliyo
ben sabah tartılırsam aynı cıkarım eksi cıkmamsabah tartılmayalım ya sahurda ıctıgımız su oranına göre +da cıkabiliyo
Reglin mi yakin niden kramp giriyiahahaahahh ok tm by :
karnıma kramp giriyo iki gündür valla cok fenaym ben
gezer gezer yerim ohh sefam olsn
ivit mantık hatası tam olarak bu oluyo galiba
poncikbirgelincik ne pidesi perşembe akşamı yahu kendine gelll
yok öle bi dünya yapmıyosunşiştt hayır didim
Yapma bence senbosver yirsin falan sonra tohat yağmuruna tutulma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?