- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.421
görüşürüz bebeğiiimmm
fenalık bastıııı sn niye sabah artı cıkıyon gecen hafta zaten artı cıkmıştın ilk haftayaa özeldi o sahurdan sonra tartılıp artı cıkmaben bilmem parte bilir karısmıyom fikir ayrılıklarında geriliyom ben böyle
yok daha bi hafta varReglin mi yakin niden kramp giriyibenimde az kaldi
Tatlisiz bir iftar daveti sonlandirilamaz bencesiallah allaaahno panik gecicek
Hayrr persembeeee yok size biseybana sana ramazandan sonra sorucam bi verme kilooo burdan tohati bi vurucam listeden cikarcam seni
Hahahahahahahaahahahah niye kizz tabi ama olmassa olmazzzz
Ben sutlu tatli yaparim. Olmazsaaaaaa gideeeer mis gbi sobiyetttt alirimm dondurmaynan nolmussss yani
hahaha anlatirkende ask yasiyorum dimikiz kahkaha attimm kizim bana bakiyo
Hee beraber gayfe icerizyok daha bi hafta varsenin ne zaman denk gelir belkim gündüz yiriz
evet ama yapa yapa alisio insan:)bende yapıyorum ama misafir gelceği zaman telaslanıyorum annem olmadan yapamıyorum napcam bilmiyorumm
Pincik olmak icin en az 500 gr eksi isterimponcok ne ya boncuk gibi kedi miyim benyapmıyom tamam vazgeçtimmmmmm duyun
bence yarına vermiş olursunsabah bi tartıl bakalım duruma göre karar veririz olmadı haftaya kalır naapcan artıkk
kayısı yaptım zatenkayısı ve erik ikisi bir içinde karanfille tarçında vardı cokk giziiilll
ama o suyu normalde de içiyoruz sonucta vücutta o kdar duruyosa o zaman akşam 6 dn sonra fln su içmeyi bırakmamız lazım perşembe günleriöyle tahmin ediyom bilmiyorum ekside cıkabilirimsu cok ıcıyorum mesela bugun 3 kere gittim isyerinde wcye
Niye süzdün onu anlamadimbence yarına vermiş olursunsabah bi tartıl bakalım duruma göre karar veririz olmadı haftaya kalır naapcan artıkk
kayısı yaptım zatenkayısı ve erik ikisi bir içinde karanfille tarçında vardı cokk giziiilll
yok ben nerde içem gayfe bi sürü adamın içindeHee beraber gayfe iceriz13 ünde benimki
hayırlısı artık yarın görcez bakimiyi bakalım hadi hayırlısı diyelimm
bakalım yarın pincik mi olcam pincok mu yoksa ponçik olup kalcam mı kafamda deli sorularPincik olmak icin en az 500 gr eksi isterimtagam simdi pide yemicegine gore pincok olabilirsin
bizim cok kaynıyo yani yeşil erik bile kevgirden geçti sen düşün öle eridiNiye süzdün onu anlamadimbende gecen kayisi hosafi yaptim ama ben hosafta meyveyi cok ölmuş sevmiyom kayisilarin sekli bozulmucak bek sevimmm bende yaparim belki ayaga kalkabilirsem
ama o suyu normalde de içiyoruz sonucta vücutta o kdar duruyosa o zaman akşam 6 dn sonra fln su içmeyi bırakmamız lazım perşembe günlerimantıken yani
niye ki simdi ben yarin sabah onceki cumadan eksiyim ee kg vermisim cunku. Sen eksi cikmazsan zaten vermemissin anlamina geliyom ayni zaman cunku ikinci haftatamam yapmıyomda yemiyomda boğazımda bıraktınızistemiyom
niye ki simdi ben yarin sabah onceki cumadan eksiyim ee kg vermisim cunku. Sen eksi cikmazsan zaten vermemissin anlamina geliyom ayni zaman cunku ikinci hafta
Benceedeekaptinn bence sabah tartilsinlar. Nye dersen gecen hafta zaten tartildilar eeee vermis olan zaten eksi cikar yarinda sahurla alakasi yok bunun ben sana diyim
bak sinir geliyo
Sivi seyler tuket hep ise yarar belki corba sulu yemek yi salata neyim bide yogurt yetersoda icicem oda iyi geliyo dün ictim ama pek bi faydasını göremedim
Bence buraya yazarken kendi tartini baz alirsin. Orda basladin cnku.+2 idim pazartesi yarın bakcam ortalama -500 gitmiştir zaten diyetisyene başlıyorum cumartesi para vererek kilo vercem ya daha hızlı veririm tek sorun diyetisyen in tartısı nı baz alayım kendi ev tartımı mı
benik fikrim bu o gecen haftaydi ee ayni yontemle obur hafta eksi cikmak gerekmiyomu ? Tabularimi yikamiyorumgörüşürüz bebeğiiimmm
fenalık bastıııı sn niye sabah artı cıkıyon gecen hafta zaten artı cıkmıştın ilk haftayaa özeldi o sahurdan sonra tartılıp artı cıkmaben bilmem parte bilir karısmıyom fikir ayrılıklarında geriliyom ben böyle
Ben 3 de 1 lt suyu kafama dikiyorm. Sabaha kdr kac kere wc cikiyorum sabah erken tartiliyorm. Senin icin daha iyi ramazan bitince eksi olucan daha cok. Ama suan arti olmaman gerekiyo mantik olarakta. Artiysan artisindiröyle tahmin ediyom bilmiyorum ekside cıkabilirimsu cok ıcıyorum mesela bugun 3 kere gittim isyerinde wcye
oda ayip etmissTatlisiz bir iftar daveti sonlandirilamaz bencesien hafifinden en basit bir dondurma bari olar yoodu bacimmm yiyemedim tatli ben kvdemler geldiginde hashasli findikpare düşünüyorum dayisigil geldiginde de ya güllaç yaparim yada kadayifli muhahallebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?