Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

öyle tahmin ediyom bilmiyorum ekside cıkabilirim su cok ıcıyorum mesela bugun 3 kere gittim isyerinde wcye

Tatlisiz bir iftar daveti sonlandirilamaz bencesi en hafifinden en basit bir dondurma bari olar yoodu bacimmm yiyemedim tatli ben kvdemler geldiginde hashasli findikpare düşünüyorum dayisigil geldiginde de ya güllaç yaparim yada kadayifli muhahallebi

iyi bakalım hadi hayırlısı diyelimm

öyle tahmin ediyom bilmiyorum ekside cıkabilirim su cok ıcıyorum mesela bugun 3 kere gittim isyerinde wcye
ama o suyu normalde de içiyoruz sonucta vücutta o kdar duruyosa o zaman akşam 6 dn sonra fln su içmeyi bırakmamız lazım perşembe günleri mantıken yani

Niye süzdün onu anlamadim bende gecen kayisi hosafi yaptim ama ben hosafta meyveyi cok ölmuş sevmiyom kayisilarin sekli bozulmucakbek sevimmmbende yaparim belki ayaga kalkabilirsem

Niye süzdün onu anlamadim bende gecen kayisi hosafi yaptim ama ben hosafta meyveyi cok ölmuş sevmiyom kayisilarin sekli bozulmucakbek sevimmmbende yaparim belki ayaga kalkabilirsem
bizim cok kaynıyo yani yeşil erik bile kevgirden geçti sen düşün öle eridi ben öle taneli sevmiyom

soda icicem oda iyi geliyo dün ictim ama pek bi faydasını göremedim
Sivi seyler tuket hep ise yarar belki corba sulu yemek yi salata neyim bide yogurt yetersaolun efendim doydum de annene ve kosarak uzaklas sofradan

+2 idim pazartesi yarın bakcam ortalama -500 gitmiştir zaten diyetisyene başlıyorum cumartesi para vererek kilo vercem ya daha hızlı veririm tek sorun diyetisyen in tartısı nı baz alayım kendi ev tartımı mı
Bence buraya yazarken kendi tartini baz alirsin. Orda basladin cnku.
benik fikrim bu o gecen haftaydi ee ayni yontemle obur hafta eksi cikmak gerekmiyomu ? Tabularimi yikamiyorum

Ben 3 de 1 lt suyu kafama dikiyorm. Sabaha kdr kac kere wc cikiyorum sabah erken tartiliyorm. Senin icin daha iyi ramazan bitince eksi olucan daha cok. Ama suan arti olmaman gerekiyo mantik olarakta. Artiysan artisindir
oda ayip etmiss kiz esim gullac almis yapicaktimm onu yaparmmm yihuu iyi aklima getirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…