- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.441
Hee kiz hem aksamdan yaparsin ceker iyce sütünü ertesi gune tatli düşünmezsin bidaBence buraya yazarken kendi tartini baz alirsin. Orda basladin cnku.
benik fikrim bu o gecen haftaydi ee ayni yontemle obur hafta eksi cikmak gerekmiyomu ? Tabularimi yikamiyorum
Ben 3 de 1 lt suyu kafama dikiyorm. Sabaha kdr kac kere wc cikiyorum sabah erken tartiliyorm. Senin icin daha iyi ramazan bitince eksi olucan daha cok. Ama suan arti olmaman gerekiyo mantik olarakta. Artiysan artisindir
oda ayip etmisskiz esim gullac almis yapicaktimm onu yaparmmm yihuu iyi aklima getirdin
Vallaa onu sen dusunnnn gazaan mubarek ossundutamam vermemis olabilirim bunu kabul ederimama almadım da bunada eminim
dimiBenceedee
Sivi seyler tuket hep ise yarar belki corba sulu yemek yi salata neyim bide yogurt yetersaolun efendim doydum de annene ve kosarak uzaklas sofradan
Bence buraya yazarken kendi tartini baz alirsin. Orda basladin cnku.
benik fikrim bu o gecen haftaydi ee ayni yontemle obur hafta eksi cikmak gerekmiyomu ? Tabularimi yikamiyorum
Ben 3 de 1 lt suyu kafama dikiyorm. Sabaha kdr kac kere wc cikiyorum sabah erken tartiliyorm. Senin icin daha iyi ramazan bitince eksi olucan daha cok. Ama suan arti olmaman gerekiyo mantik olarakta. Artiysan artisindir
oda ayip etmisskiz esim gullac almis yapicaktimm onu yaparmmm yihuu iyi aklima getirdin
Yaaaayok ben nerde içem gayfe bi sürü adamın içindeevde de anama söylemiyom hemen babama diyo evde tek oruc tutan bn oldugumdan erken yemek yiyoz sevmiyom öle
hayırlısı artık yarın görcez bakim
Vallaa onu sen dusunnnn gazaan mubarek ossundu
dimihakhsizmiyim yok parte hakhli
Boyle anlatinca benim de aklim karisti poncokcuğumbakalım yarın pincik mi olcam pincok mu yoksa ponçik olup kalcam mı kafamda deli sorular
Ben pek sevmem esim cevizci oyuzden cevizli yapicamHee kiz hem aksamdan yaparsin ceker iyce sütünü ertesi gune tatli düşünmezsin bidaBen cevizli yapiyom sen neli yapion
Zevk meselesi dimekkibizim cok kaynıyo yani yeşil erik bile kevgirden geçti sen düşün öle eridiben öle taneli sevmiyom
Bende sevmem diyemem ama yani olsada yesem demem ama yapinca yerim bol cevizliBen pek sevmem esim cevizci oyuzden cevizli yapicam
- olursam pincikBoyle anlatinca benim de aklim karisti poncokcuğum
Hahlisin imzaliyoğumVallaa onu sen dusunnnn gazaan mubarek ossundu
dimihakhsizmiyim yok parte hakhli
Hahahah kac kac kac
hindide yemem salam sosis sucuk
ay valla stresten yeme isteğim arttı sarmalar tereyağları olmuyor
Efiyet ola gizim evi barhı dağitma guzelcene yemaaani yi bulasigi yikaçorba var bide köfteli yemek var onlar yicem bide yoğurtannem yok evde
bebe muamelesi yapmasan ya banaEfiyet ola gizim evi barhı dağitma guzelcene yemaaani yi bulasigi yikaahillica otur
Yok menülerin guzel senin bence gayet dengeli 1200 ün altina düşme kalorindeohh masallah gelsin eksilerrrr
pekte güzel olmuş hee dolaptn cıkartıp cıakrtıp içiyom posasınıda kevgirden geçirdim çekrdek fln kalmadı hiç
yemek didin mi parteye gelin bi tarif verirrr anlatırken kokuyo sanki
he serçe parmagınpide seviyom ben cok zorda kalmadıkca yemiyom anca ekmek yoksa
nere gidiyon
saemayı @ParteMoralll dediiii aha sor kendisine sor
Ay yok canim ne iftarı..ama şöyle oluyo anneme misafir geliyo ben de mecbur yardıma gidiyomvar bibiğiiiimVelvette
hoşgeldn kuzu sormadm cünkü iftarlardan iftarlara koştugunu tahmin ediyodum
bibiğiim özelden yazim sana bi site var ben orda bi kitap okumştm bayıldıımmmm bitirene kadar iş yapamamştm iş yernde
hoşafta etki etmiiiy bn niye böyle oldum yaaa baarma bana
sağol kuzuşş güzeldi evet ama cok doydm aşırı hatta
he uyudumkendimden geçmiişim uyurkene ışıkları da kapatıyolar molada bide karanlıkta oohh miss gibi yarım saatlik uyku
Ben anlamazzzzz kivircikkkkk eksi bekliyormmben gece bi sahurda cıkıyorum bıde sabha cıkıyorum gece cıkmadıgım ıcın gun ıcınde cıkıyorum heralde anlamadım ama ramazandan sonra kesin -ye düserim gibi geliyo cünkü kabızlık var suan
Sabaaahtamam sabah mı tartılıyorum o zaman
Hiiii sen benide yicenBende sevmem diyemem ama yani olsada yesem demem ama yapinca yerim bol cevizli
hic bir fikrim yokkk baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?