Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hee kiz hem aksamdan yaparsin ceker iyce sütünü ertesi gune tatli düşünmezsin bida Ben cevizli yapiyom sen neli yapion

ben gece bi sahurda cıkıyorum bıde sabha cıkıyorum gece cıkmadıgım ıcın gun ıcınde cıkıyorum heralde anlamadım ama ramazandan sonra kesin -ye düserim gibi geliyo cünkü kabızlık var suan

yok ben nerde içem gayfe bi sürü adamın içinde evde de anama söylemiyom hemen babama diyo evde tek oruc tutan bn oldugumdan erken yemek yiyoz sevmiyom öle

hayırlısı artık yarın görcez bakim
Yaaaa yani sen regl doneminde bile aksam 8 bucugaca beklicen mi benim babam da tutmuyo ben regl oldugumda hic bisey demiyom ve oturup yiyom babamla anliyo zati bek seviniyo yanina yemek arkdasi geldi diye

bizim cok kaynıyo yani yeşil erik bile kevgirden geçti sen düşün öle eridi ben öle taneli sevmiyom
Zevk meselesi dimekki bende taneli severim hosafigerci cok sevmem yani ayda yilda bi yaparim olursa icerim oyle ay hosaaaaaffffff demem yanibilmem anlatabildim mi

Hahahah kac kac kac

Kaçtım zaten hep canımı istettiniz

Şişkoya sahip çıkalım özendirmeyelim

Aklımdan burgerler, patates kızartmaları geçiyor

hindide yemem salam sosis sucuk

ay valla stresten yeme isteğim arttı sarmalar tereyağları olmuyor

Hindinin ne günahı var hindi füme salam da bayılırım sabahları yiyorum hep

Tereyağı değil de sarma olaydı iyiydi içli köfte falan of bu ne ya

☆ HAZİRAN AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(280)Poncikbirgelincik:60+40+60+60+60
(120)Nuffiun:120
(135)justholdmetight:27+27+27+27+27
(200)Buki_89:30+40+65+20+45

(240)htc71:45

MOR TAKİM

(400)zuzuzuzu1234:80+320
()Senad:
(70)SekerPancarii:70+50
(80)sarraf:80

(30)ParteMorall:30

PEMBE TAKİM: 855
MOR TAKIM: 580

Yok menülerin guzel senin bence gayet dengeli 1200 ün altina düşme kalorinde ohh masallah gelsin eksilerrrr

Ya şu 30 gün bir biteydi bir gün her şeyden yiyeydim tıka basa yiyeydim çıtırlı tavuklar bilmemneler hof

Spor yaptım yarına güzel giriş yapıcam listeye o vücut bu kiloları verecek temmuza 6 lı rakamları göreceğim o kadar sıkıyorsa vermesin yıkarım buraları çıngar çıkartırım içimdeki şey çıkmaya başladı gerçek just

Ay yok canim ne iftarı..ama şöyle oluyo anneme misafir geliyo ben de mecbur yardıma gidiyom

ben gece bi sahurda cıkıyorum bıde sabha cıkıyorum gece cıkmadıgım ıcın gun ıcınde cıkıyorum heralde anlamadım ama ramazandan sonra kesin -ye düserim gibi geliyo cünkü kabızlık var suan
Ben anlamazzzzz kivircikkkkk eksi bekliyormm
tamam sabah mı tartılıyorum o zaman
Sabaaah
Bende sevmem diyemem ama yani olsada yesem demem ama yapinca yerim bol cevizli
Hiiii sen benide yicen
Hahlisin imzaliyoğum Moonlii nerelerde gi
hic bir fikrim yokkk baby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…