- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.461
Hmmm- olursam pincik
+ olursam ponçok
stabil olursamda ponçik
poncok ne ya boncuk gibi kedi miyim benyapmıyom tamam vazgeçtimmmmmm duyun
iyi bakalım hadi hayırlısı diyelimm
Miniksin sen küçüksün bunu gabil itbebe muamelesi yapmasan ya banaof annnnneeeeeeeeeeeeğğğğğğğğğğğğğğğ
Bilmem neler acabaYa şu 30 gün bir biteydi bir gün her şeyden yiyeydim tıka basa yiyeydim çıtırlı tavuklar bilmemneler hof
Spor yaptım yarına güzel giriş yapıcam listeye o vücut bu kiloları verecek temmuza 6 lı rakamları göreceğim o kadar sıkıyorsa vermesin yıkarım buraları çıngar çıkartırımiçimdeki şey çıkmaya başladı gerçek just
cenen dustuuuuBilmem neler acababi öğün kaçamağini yap yiter yenmez oyle seyler bütün gün benim gibi iki tabak kitir ekmek de yiyebilirsin misela bu da bi seçenek
Yirim siniBen anlamazzzzz kivircikkkkk eksi bekliyormm
Sabaaah
Hiiii sen benide yicen
hic bir fikrim yokkk baby
Bende iyyim canim oturuyorum sabahtan beri oyle elim kolum kalmiyo sahur yapmayinca boyle oluyorum karnim tokdu yapmadimdiHoşbuldumSekerPancarii iyiyim sagol sen nasılsın
Bilmem neler acababi öğün kaçamağini yap yiter yenmez oyle seyler bütün gün benim gibi iki tabak kitir ekmek de yiyebilirsin misela bu da bi seçenek
Bende iyyim canim oturuyorum sabahtan beri oyle elim kolum kalmiyo sahur yapmayinca boyle oluyorum karnim tokdu yapmadimdibi yimirta bari yiyeydim
he beklicem hem iyi de olur yemeye alışmayaym da sonra başlaynca zor gelmesinYaaaayani sen regl doneminde bile aksam 8 bucugaca beklicen mi benim babam da tutmuyo ben regl oldugumda hic bisey demiyom ve oturup yiyom babamla anliyo zati bek seviniyo yanina yemek arkdasi geldi diye
Yioo elaakası bilem yohNiye şimdi yanına kaçamak arkadaşı arıyon dimihepimizi şişko yapcan en kuru gadın sen olcan dimi
YemezlerBu 30 gün ölmek var diyeti bozmak yok
30 gün sonra 1 gün düşünürüm
Aklımdan bir burger bir çıtır tavuk menü geçiyor bir de sevdiğim bir tatlı belki patlamış mısır belki küçük cips ay
Kaç bin kalori yapacak bunlar acaba
Ahahhahahahhe beklicem hem iyi de olur yemeye alışmayaym da sonra başlaynca zor gelmesin
he sabah tartıl barim artı cıkma yirsin kırbacıtamam sabah mı tartılıyorum o zaman
anladım ben tmm susZevk meselesi dimekkibende taneli severim hosafi gerci cok sevmem yani ayda yilda bi yaparim olursa icerim oyle ay hosaaaaaffffff demem yani bilmem anlatabildim mi
bu ne çirkeflik böyle okullusun sen kendine gelYa şu 30 gün bir biteydi bir gün her şeyden yiyeydim tıka basa yiyeydim çıtırlı tavuklar bilmemneler hof
Spor yaptım yarına güzel giriş yapıcam listeye o vücut bu kiloları verecek temmuza 6 lı rakamları göreceğim o kadar sıkıyorsa vermesin yıkarım buraları çıngar çıkartırımiçimdeki şey çıkmaya başladı gerçek just
annende madem kendi yapamıyo çağırmasın kimseyiAy yok canim ne iftarı..ama şöyle oluyo anneme misafir geliyo ben de mecbur yardıma gidiyom
Sen bakma ben bazen coşuyom böyle yemek konusunda ama çoğu zaman sağlıklı besleniyom ortami oldugunda yiyom sonrasi hep dikkat etmekle geciyi ama asla 2 kilo fazlanin üstüne çıkmaya izin vermiyorum yoksa ipin ucu kaciyo hatta iki kilo aldigimda cinnet seviyesinde oluyorumBenim diyet bitince sana sorucam nasıl kilo korucaz diye
Nasıl sporu daha insancıl seviyelere çekeceğiz diye
fabrikada yirim o beni baya tutarAhahhahahahgizlice yi
Yok millet bana guveniyo da geliyohe sabah tartıl barim artı cıkma yirsin kırbacı
anladım ben tmm sus
bu ne çirkeflik böyle okullusun sen kendine gelyurt dışları derkne nereler geldk neler gördük
annende madem kendi yapamıyo çağırmasın kimseyişimdi büyük diye bişey diyemiyorum da sana mı güveniyoda çağırıyo
İyi bi yolluk yaparim diyosunfabrikada yirim o beni baya tutar
Ayy Allah kolaylik versin sana canim sabir versinYok millet bana guveniyo da geliyoev alip gidince o zaman gorcem ben milleti gizli gizli gelcem anama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?