Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bilmem neler acaba bi öğün kaçamağini yap yiter yenmez oyle seyler bütün gün benim gibi iki tabak kitir ekmek de yiyebilirsin misela bu da bi seçenek

☆ HAZİRAN AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(280)Poncikbirgelincik:60+40+60+60+60
(120)Nuffiun:120
(162)justholdmetight:27+27+27+27+27+27
(200)Buki_89:30+40+65+20+45

(240)htc71:45

MOR TAKİM

(400)zuzuzuzu1234:80+320
()Senad:
(70)SekerPancarii:70+50
(80)sarraf:80

(30)ParteMorall:30

PEMBE TAKİM: 882
MOR TAKIM: 580

16/30 tamam

Oh resmen ikinci yarısındayım artık programın

Bilmem neler acaba bi öğün kaçamağini yap yiter yenmez oyle seyler bütün gün benim gibi iki tabak kitir ekmek de yiyebilirsin misela bu da bi seçenek

Niye şimdi yanına kaçamak arkadaşı arıyon dimi hepimizi şişko yapcan en kuru gadın sen olcan dimi

Yemezler Bu 30 gün ölmek var diyeti bozmak yok

30 gün sonra 1 gün düşünürüm

Aklımdan bir burger bir çıtır tavuk menü geçiyor bir de sevdiğim bir tatlı belki patlamış mısır belki küçük cips ay

Kaç bin kalori yapacak bunlar acaba

Yaaaa yani sen regl doneminde bile aksam 8 bucugaca beklicen mi benim babam da tutmuyo ben regl oldugumda hic bisey demiyom ve oturup yiyom babamla anliyo zati bek seviniyo yanina yemek arkdasi geldi diye
he beklicem hem iyi de olur yemeye alışmayaym da sonra başlaynca zor gelmesin

Yioo elaakası bilem yoh sadece hafif bir kacamak ornegi verdimdi 30 gun sonra belki yirsin diye
Miden küçülecek bence yiyemicen o saydiklarinin hepsini

tamam sabah mı tartılıyorum o zaman
he sabah tartıl barim artı cıkma yirsin kırbacı
Zevk meselesi dimekki bende taneli severim hosafigerci cok sevmem yani ayda yilda bi yaparim olursa icerim oyle ay hosaaaaaffffff demem yanibilmem anlatabildim mi
anladım ben tmm sus

bu ne çirkeflik böyle okullusun sen kendine gel yurt dışları derkne nereler geldk neler gördük

Ay yok canim ne iftarı..ama şöyle oluyo anneme misafir geliyo ben de mecbur yardıma gidiyom
annende madem kendi yapamıyo çağırmasın kimseyi şimdi büyük diye bişey diyemiyorum da sana mı güveniyoda çağırıyo

Benim diyet bitince sana sorucam nasıl kilo korucaz diye

Nasıl sporu daha insancıl seviyelere çekeceğiz diye
Sen bakma ben bazen coşuyom böyle yemek konusunda ama çoğu zaman sağlıklı besleniyom ortami oldugunda yiyom sonrasi hep dikkat etmekle geciyi ama asla 2 kilo fazlanin üstüne çıkmaya izin vermiyorum yoksa ipin ucu kaciyo hatta iki kilo aldigimda cinnet seviyesinde oluyorum
Spor şöyle insani seviyelere getirebilirsin hafta da 3 güne veya 4 gune indirirsin ama siddetini düşürürsen vücut gelismeyi bırakır formunu korursun ben bir gün dinlenme bir gün spor seklinde gidiyorum simdi ama ramazan oldugu icin normalde 2 gun spor 1 gun dinlenme yapiyorum eger biraz fitness vucudu istiyosan beslenmene hep dikkat edip sporu hep sidettli tutcan ağırlıklar felan

Yok millet bana guveniyo da geliyo ev alip gidince o zaman gorcem ben milleti gizli gizli gelcem anama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…