- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.481
Ne cektin bee sarraaf valla burdan i ben yoruldumm senin adinaYok millet bana guveniyo da geliyoev alip gidince o zaman gorcem ben milleti gizli gizli gelcem anama
Ayy Allah kolaylik versin sana canim sabir versin
Hakikaten zormuş kızlar sağlıkları yerinde olsunda yetisebildiğim yere kadar artık..Ne cektin bee sarraaf valla burdan i ben yoruldumm senin adina
he sabah tartıl barim artı cıkma yirsin kırbacı
anladım ben tmm sus
bu ne çirkeflik böyle okullusun sen kendine gelyurt dışları derkne nereler geldk neler gördük
annende madem kendi yapamıyo çağırmasın kimseyişimdi büyük diye bişey diyemiyorum da sana mı güveniyoda çağırıyo
Sen bakma ben bazen coşuyom böyle yemek konusunda ama çoğu zaman sağlıklı besleniyom ortami oldugunda yiyom sonrasi hep dikkat etmekle geciyi ama asla 2 kilo fazlanin üstüne çıkmaya izin vermiyorum yoksa ipin ucu kaciyo hatta iki kilo aldigimda cinnet seviyesinde oluyorum
Spor şöyle insani seviyelere getirebilirsin hafta da 3 güne veya 4 gune indirirsin ama siddetini düşürürsen vücut gelismeyi bırakır formunu korursunben bir gün dinlenme bir gün spor seklinde gidiyorum simdi ama ramazan oldugu icin normalde 2 gun spor 1 gun dinlenme yapiyorum eger biraz fitness vucudu istiyosan beslenmene hep dikkat edip sporu hep sidettli tutcan ağırlıklar felan
Ben listede olmadığım için yarın kilo bildirimi yapmayacağım sanırım.
Hahahahahahahahahahahah neeeeee hahahah hemen geliyorumİki bdvye gireyim dedim
Kaç gündür girmiyordum
Konu sahibesinin biri laboratuvar açan var mı yazmış
Ben lavabo açmak okudum
Bir de güzel anlattım nasıl açacağını
Tüm BDVye rezil oldum şu an
Açlık vurdu tabi kafaya
Hahahahahahahahahahahah neeeeee hahahah hemen geliyorum
Aghahahaahahahhahaha ay cok komik yaa haahahahahdmfkendbsbsbahagGül gül sen de gül herkesler gülüyur şu an bana zaten
Rezalet ya bir süre uğramam bdvye ben artık
Tamam canım yaparım.Teşekkür ederimKilo bildirimi yapıyorsun canım
Cuma ve Pazartesileri yapıyoruz
Cuma zaten kesin
Pazartesileri de hafta sonu kaçamak olmuş mu diye
Ben mesela yarın -500 gram çıkarsam listeye alacak kaptanlar beni
Ona da bakıyorlar listeye almak için
Bol bol su iç, spor da yapıyorsun bence eksi çıkarsın eğer kaçamak yapmadıysan
Bol bol su iç, spor da yapıyorsun bence eksi çıkarsın eğer kaçamak yapmadıysan
Ayy içli kofte bayılırımKaçtım zaten hep canımı istettiniz
Şişkoya sahip çıkalım özendirmeyelim
Aklımdan burgerler, patates kızartmaları geçiyor
Hindinin ne günahı varhindi füme salam da bayılırım sabahları yiyorum hep
Tereyağı değil de sarma olaydı iyiydi içli köfte falan of bu ne ya
Valla benimde kendi dogrularim aslinda bunlar kuzum 2 senedir hep spor yapiyorum ama son 2 aydir daha bi araştirmaya kas arttırmaya merak saldim beraberce fikirleşiriz sor tabiKendime yapıyorum çirkeflik be ni varHırsımdan ölezem bir gün
Ben sana hep böyle sorsam ya keşke püf noktaları
Mesela benim de planım o bu zayıflama işi bitince normal yemek yemeye devam zaten sadece öyle hamburger vs onları haftada bir yerim gerisi normal yemek
Sen öyle mi yapıyorsun?
Bir de mesela Jilliana devam mı yoksa onu yürüş veya bisiklete mi çevirsem kararsızım. Şimdi Jillian aslında daha karlı düşününce çünkü 27 dk falan sürüyor sonra serbestsin yürüş ve bisiklette aynı kaloriyi yakmak için daha fazla zaman harcaman lazım derslerle beraber nasıl gider bilmiyorum en kolayı jillian yapmak gibi ne diyorsun
Vücut böyle ağır bir fitnesstan sonra yürüyüşe adapte nasıl olur falan kafamda deli sorular
Ahahahahahaggahahhhhgahahahaİki bdvye gireyim dedim
Kaç gündür girmiyordum
Ben lavabo açmak okudum
Açlık vurdu tabi kafaya
Sesli güldüm bizim takımın bdv takıntısını ne yapcaz bilmiyorumİki bdvye gireyim dedim
Kaç gündür girmiyordum
Ben lavabo açmak okudum
Açlık vurdu tabi kafaya
Ayy En sevdiğimAyy içli kofte bayılırım
Valla benimde kendi dogrularim aslinda bunlar kuzum 2 senedir hep spor yapiyorum ama son 2 aydir daha bi araştirmaya kas arttırmaya merak saldim beraberce fikirleşiriz sor tabi
Benim düzenim şöyle eğer 52deysem kilo vermeye çalışmıyosamproteinli yemeye özen göstererek normal yiyorum haftada bir gün izin veriyorum kendime ve canim ne cekerse bulanana kadar yiyorum tabi sonra kilo aliyorum 1 bucuk kilo falan ertesi gunler hemen dikkat edip veriyorum kilom dengeleniyo sporumu eger ikindi vakti yapacaksam yarim saat öncesinde kendi yaptigim yulaf barı ve fistik ezmesi yiyorum kahveyle ve yarim saat sonra yapıyorum sporumu-- eger aksam yemekten sonra yapacaksam kepekli makarna sebzeli ev eristesi veya pilav gibi bi karbonhidrat yanina et türü bi yemek ve varsa sebze yiyorum dengeli olarak tabi karb az protein cok olacak sekilde yemekten 2 saat sonra 1 saat fitness hareketleri yapiyorum 5 dk ısınma icin jumping jack falan yapiyorum zıplıyorum falan sonra kol çalışmaya geciyorum dumbellarla 10 dk falan kol çalışıyorum sonra squatlara lungelara geciyorum aklimda 4 veya 5 squat lunge cesiti belirleyip her birini 3 set 15 tekrar yapiyorum elimde 2 kilo veya 5 kilo bazende 10 kilo ağırlıkla ölüm çıkıyo o arada ve her gün ayni squat cesitlerini yapmiyorum degistiriyorum surekli 30 35 dk da bunlar sürüyor en son da karin çalışıyorum bazen kafama gore 4 hareket belirleyip 2 set 20 tekrar yapiyorum bazende abs videolari açıp bakarak yapiyorum en sonunda esneme hareketleriyle bitiriyorum enerjime gore 60 dk veya 70 dk sürüyo hepsi guzel yemezsen vucut kaslanamaz yemek cok onemli sporda
Bence sen yürüyüşe dönme ben her sabah ac karnina yag yakimi icin 30 45 dk arasi step aletinde yürüyüş de yapiyorum kardionun yeri ayri ama vucut istiyosan boyle jillian gibi yada kendi kafanda oluşturdugun bi programa devam et bence jillian bitince insanty max30 baslarsin sen sonra da p90x e baslarsin oyle oyle gidercenem açılırsa cok konuşurum söylemiş miydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?