Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet bem geldim. beni spor listesine almıştınız ne oldu o ben yazıyorum buraya ama eklendim mi hiiçç bilmiyorum

neyse kendimi tebrik ediyorum öncelikle cünkü bu halde jillianın 6. gününü bitirmiş bulunmaktayım

Sabah 8

1 omlet - 101
3 hindi füme salam - 51
1 küp kaşar peyniri - 35
5 parça bitter çikolata -165

Sabah toplam: 352

Ara 10

2 grissini - 46

Ara toplam: 46

Öğle 12

5 fırında kaşarlı mantar - 110
1 bardak ayran - 57
1 dilim ekmek - 57

Öğle toplam: 224

Ara 5

2 kaşık yoğurt - 56
1 su bardağı çilek - 64

Ara toplam: 120

Akşam 7

4 kaşık bulgur pilavı - 92
4 köfte - 200
1 közlenmiş biber - 20
2 çeri domates - 8
2 kaşık yoğurt - 56

Akşam toplam: 376

Ara 10

1 paket limonlu form bisküvi - 196

Ara toplam: 196

Gün toplam: 1314

bravo diyorum. ben de zamanla kendime böyle bir şey uygulayacağım. disiplinli gidiyorum. başladığım günden beri kas yağ su oranımı ölcüyorum her hafta, bunun dışında kalori sayımı ile besleniyorum ve 1200 cal aşmıyorum genelde. bisiklet çok seviyorum, jile tekrar başladım . yakında sahil koşularıma başlayacağım haftasonu sabahlarımda . dayanıklılığım artmadan bahsettiğin programları yapmam cok zor benim şu an ama cok beğendim rutinini tekrar belirteyim

Ay girmicem bdvye bir daha girdim sinir oldum çıktım kavga dövüş girişicem şimdi neyse banlanıp bildirim yapamamak istemiyorum yarın

Fistiklar menümü bildirim hemen ögleye dogru meyveli yulafli yoghurt karisimi yaptim...aksamda yarim tabak kurufasulye domates sogan salatasi ve kücük bi dilim cavdar ekmegi

Ay girmicem bdvye bir daha girdim sinir oldum çıktım kavga dövüş girişicem şimdi neyse banlanıp bildirim yapamamak istemiyorum yarın
Hangi konu kız..bir ara kadın memur kocası tecavüz ediyor zorla or. Se. Yaptırıyor hamile ile iken bile kadın salak halen nw yapcam diyor devlet memuru birde kartlar kocanın elinde

Karin kasi cok zor zaten kuzum anca o kadar olur bizimkiler benim suan kas çizgim açken belki ama karnim doyunca kayboluyo ama bacak kasim baya var oyle bakinca belki olacak çıkıntı seklinde degil tabi fotoğraflarda falan belli olmuyo yan kalca kasi ve acik de kol kasim var o kadar spor yaptim hic bu kadar bellii olmamisti kasım kas deyince erkek kasi gibi gelmesin aklina cok minimal kaslar ki benim vucudum cok yumusadi sarkmıştı resmen 2 senede anca toparladim simdi ağırlıkla vucut yapma çabasındayım hala alt karnim cok yumusak dogum ve kilo verme karnimi cok yırtti ve esnetti benim kizim 4 kilo dogdu karnim ikiz karni gibiydi cok büyüktü ve acayip yırtıldı bide 22 23 kilo verince iyce sarktı tabi ama ben yuzde 60 70 toparladim zamanla belki iyce sıkılaşır yani demek istedigim sen istedigin sonuca benden daha hızlı ulaşabilirsin ben zayifim ama kuru degilim kalca gogus çıkıntısı var belim cok ince 63 cm kendileri etli butlu fit bi zayifim bence kendimi övecem kusura kalma
Valla sporu eger birakirsan elde ettigini korursun birazcik da bozuluyo hatta eger yediklerine dikkat etmezsen ben 2 hatta 3 senedir spor yapiyorum ama benimde biraktigim zamanlar oldu bir ay falan bile ara verdigim oldu o elde ettigim görünüm cok cok az bozuldu kahve seker tuketimim arttiginda selulitlerim geri geldi bu biraktigim zamanlarda yani sporu hic birakmamak en guzeli ha görüntünden memnunsan bu bana yeter diyosan haftada 3 gün yapman fizigini korur ve yavastan guzellestirmeye devam eder
Sen zaten jillian insantymax30 p90x bunlari yaparsan baba vucut yaparsin mirak etme ben cok keyif aliyorum bu programlari yaparken ama bileklerim izin vermiyiii aynen bu insanty manyak bi program ben bayilmistim p90x i cok anlayamamıştım ama ben videolarini falan bulamamıştım onun dvdleri oluyodu heralde yine bakarim bi sen once jillian sonra insanty yap
Bide benim instagramin vardi kapattim simdi gerci de varken hep fitness yapan kadinlari takip ediyodum cogu hareketi onlardan ogrendim instagramin varsa boll boll fitness sayfalarini takip et

Afiyet olsun canim bence gayet guzel menun ama aksam 10 da o limonlu piskevit

Teşekkür ederim canım ben kilo verirken spor yapmadim ara ara yaptim ama duzenim yoktu 75 den 57 ye indigimde tam olarak basladim spora senin suanki yaptiklarin cok guzel zaten ideal kilona yaklaştiginda eklersin biseyler

Sen jilliani bitirdiginde gücün artmis olacak zaten sonra o insantynin kardiolari işlemez sana

Ahahahahahajahahahshahahah ay bakmam lazım hemen
Ne diyon yaaa usenemdin mi bunlari yazmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…