- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.501
Sesli güldüm bizim takımın bdv takıntısını ne yapcaz bilmiyorum
Valla benimde kendi dogrularim aslinda bunlar kuzum 2 senedir hep spor yapiyorum ama son 2 aydir daha bi araştirmaya kas arttırmaya merak saldim beraberce fikirleşiriz sor tabi
Benim düzenim şöyle eğer 52deysem kilo vermeye çalışmıyosamproteinli yemeye özen göstererek normal yiyorum haftada bir gün izin veriyorum kendime ve canim ne cekerse bulanana kadar yiyorum tabi sonra kilo aliyorum 1 bucuk kilo falan ertesi gunler hemen dikkat edip veriyorum kilom dengeleniyo sporumu eger ikindi vakti yapacaksam yarim saat öncesinde kendi yaptigim yulaf barı ve fistik ezmesi yiyorum kahveyle ve yarim saat sonra yapıyorum sporumu-- eger aksam yemekten sonra yapacaksam kepekli makarna sebzeli ev eristesi veya pilav gibi bi karbonhidrat yanina et türü bi yemek ve varsa sebze yiyorum dengeli olarak tabi karb az protein cok olacak sekilde yemekten 2 saat sonra 1 saat fitness hareketleri yapiyorum 5 dk ısınma icin jumping jack falan yapiyorum zıplıyorum falan sonra kol çalışmaya geciyorum dumbellarla 10 dk falan kol çalışıyorum sonra squatlara lungelara geciyorum aklimda 4 veya 5 squat lunge cesiti belirleyip her birini 3 set 15 tekrar yapiyorum elimde 2 kilo veya 5 kilo bazende 10 kilo ağırlıkla ölüm çıkıyo o arada ve her gün ayni squat cesitlerini yapmiyorum degistiriyorum surekli 30 35 dk da bunlar sürüyor en son da karin çalışıyorum bazen kafama gore 4 hareket belirleyip 2 set 20 tekrar yapiyorum bazende abs videolari açıp bakarak yapiyorum en sonunda esneme hareketleriyle bitiriyorum enerjime gore 60 dk veya 70 dk sürüyo hepsi guzel yemezsen vucut kaslanamaz yemek cok onemli sporda
Bence sen yürüyüşe dönme ben her sabah ac karnina yag yakimi icin 30 45 dk arasi step aletinde yürüyüş de yapiyorum kardionun yeri ayri ama vucut istiyosan boyle jillian gibi yada kendi kafanda oluşturdugun bi programa devam et bence jillian bitince insanty max30 baslarsin sen sonra da p90x e baslarsin oyle oyle gidercenem açılırsa cok konuşurum söylemiş miydim
Ayyyy sesli güldüm resmennnnnİki bdvye gireyim dedim
Kaç gündür girmiyordum
Konu sahibesinin biri laboratuvar açan var mı yazmış
Ben lavabo açmak okudum
Bir de güzel anlattım nasıl açacağını
Tüm BDVye rezil oldum şu an
Açlık vurdu tabi kafaya
Hangi konu kız..bir ara kadın memur kocası tecavüz ediyor zorla or. Se. Yaptırıyor hamile ile iken bile kadın salak halen nw yapcam diyor devlet memuru birde kartlar kocanın elindeAy girmicem bdvye bir daha girdim sinir oldum çıktımkavga dövüş girişicem şimdi neyse banlanıp bildirim yapamamak istemiyorum yarın
Karin kasi cok zor zaten kuzum anca o kadar olur bizimkiler benim suan kas çizgim açken belki ama karnim doyunca kayboluyoHayır hayır açılsın tabii ki çenen ben özellikle çenen açılsın istedim çünkü bunları kafaya not alıyorum
Bir daha bu kilolara çıkmak istemiyorum
Kafamdaki vücut evet şu iki çizgili karın kası var ya six-pack değil
Kadınlardaki onu çok seviyorum
Ha kas olmazsa da çok mühim değil ama fit olayım yeter
Sıkılaşayım
Böyle bıngıl bıngıl yağ olmayayım
Sen her daim spor yapıyorsun ama ondan böyle fitsin
Zzayıf ve guru bir gadınsın
Benim hiç sporu bırakmamam lazım yani?
Kuzum insanity maxa baktım ama o adam Jillianı da aşar bence
Çünkü hep kardiyo hep kardiyo
Gerçi sigara pek içmiyorum 2 gündür kardiyolarda falan rahat ettim 2 gündür
P90 x e de bakacağım ama bunları yapabiliyorsan sen ciddi çılgınsın kız
Afiyet olsun canim bence gayet guzel menunSabah 8
1 omlet - 101
3 hindi füme salam - 51
1 küp kaşar peyniri - 35
5 parça bitter çikolata -165
Sabah toplam: 352
Ara 10
2 grissini - 46
Ara toplam: 46
Öğle 12
5 fırında kaşarlı mantar - 110
1 bardak ayran - 57
1 dilim ekmek - 57
Öğle toplam: 224
Ara 5
2 kaşık yoğurt - 56
1 su bardağı çilek - 64
Ara toplam: 120
Akşam 7
4 kaşık bulgur pilavı - 92
4 köfte - 200
1 közlenmiş biber - 20
2 çeri domates - 8
2 kaşık yoğurt - 56
Akşam toplam: 376
Ara 10
1 paket limonlu form bisküvi - 196
Ara toplam: 196
Gün toplam: 1314
Hayırdır canim nolduuu;((;(Sinirimden citliyorum
Teşekkür ederim canımbravo diyorum. ben de zamanla kendime böyle bir şey uygulayacağım. disiplinli gidiyorum. başladığım günden beri kas yağ su oranımı ölcüyorum her hafta, bunun dışında kalori sayımı ile besleniyorum ve 1200 cal aşmıyorum genelde. bisiklet çok seviyorum, jile tekrar başladım . yakında sahil koşularıma başlayacağım haftasonu sabahlarımda . dayanıklılığım artmadan bahsettiğin programları yapmam cok zor benim şu an ama cok beğendim rutinini tekrar belirteyim
Sudan sebeb yüzün e eşimle tartıştık çekirdeğe verdim kendimiHayırdır canim nolduuu;((;(
Sen jilliani bitirdiginde gücün artmis olacak zaten sonra o insantynin kardiolari işlemez sanaHayır hayır açılsın tabii ki çenen ben özellikle çenen açılsın istedim çünkü bunları kafaya not alıyorum
Bir daha bu kilolara çıkmak istemiyorum
Kafamdaki vücut evet şu iki çizgili karın kası var ya six-pack değil
Kadınlardaki onu çok seviyorum
Ha kas olmazsa da çok mühim değil ama fit olayım yeter
Sıkılaşayım
Böyle bıngıl bıngıl yağ olmayayım
Sen her daim spor yapıyorsun ama ondan böyle fitsin
Zzayıf ve guru bir gadınsın
Benim hiç sporu bırakmamam lazım yani?
Kuzum insanity maxa baktım ama o adam Jillianı da aşar bence
Çünkü hep kardiyo hep kardiyo
Gerçi sigara pek içmiyorum 2 gündür kardiyolarda falan rahat ettim 2 gündür
P90 x e de bakacağım ama bunları yapabiliyorsan sen ciddi çılgınsın kız
Olur kuzum arada oyle sıkma canini streslisin bu aralar zaten dışarı çıkabiliyosan biraz yürüsen iyi gelir belkiSudan sebeb yüzün e eşimle tartıştık çekirdeğe verdim kendimi
Ahahahahahajahahahshahahahİki bdvye gireyim dedim
Kaç gündür girmiyordum
Konu sahibesinin biri laboratuvar açan var mı yazmış
Ben lavabo açmak okudum
Bir de güzel anlattım nasıl açacağını
Tüm BDVye rezil oldum şu an
Açlık vurdu tabi kafaya
Ne diyon yaaaValla benimde kendi dogrularim aslinda bunlar kuzum 2 senedir hep spor yapiyorum ama son 2 aydir daha bi araştirmaya kas arttırmaya merak saldim beraberce fikirleşiriz sor tabi
Benim düzenim şöyle eğer 52deysem kilo vermeye çalışmıyosamproteinli yemeye özen göstererek normal yiyorum haftada bir gün izin veriyorum kendime ve canim ne cekerse bulanana kadar yiyorum tabi sonra kilo aliyorum 1 bucuk kilo falan ertesi gunler hemen dikkat edip veriyorum kilom dengeleniyo sporumu eger ikindi vakti yapacaksam yarim saat öncesinde kendi yaptigim yulaf barı ve fistik ezmesi yiyorum kahveyle ve yarim saat sonra yapıyorum sporumu-- eger aksam yemekten sonra yapacaksam kepekli makarna sebzeli ev eristesi veya pilav gibi bi karbonhidrat yanina et türü bi yemek ve varsa sebze yiyorum dengeli olarak tabi karb az protein cok olacak sekilde yemekten 2 saat sonra 1 saat fitness hareketleri yapiyorum 5 dk ısınma icin jumping jack falan yapiyorum zıplıyorum falan sonra kol çalışmaya geciyorum dumbellarla 10 dk falan kol çalışıyorum sonra squatlara lungelara geciyorum aklimda 4 veya 5 squat lunge cesiti belirleyip her birini 3 set 15 tekrar yapiyorum elimde 2 kilo veya 5 kilo bazende 10 kilo ağırlıkla ölüm çıkıyo o arada ve her gün ayni squat cesitlerini yapmiyorum degistiriyorum surekli 30 35 dk da bunlar sürüyor en son da karin çalışıyorum bazen kafama gore 4 hareket belirleyip 2 set 20 tekrar yapiyorum bazende abs videolari açıp bakarak yapiyorum en sonunda esneme hareketleriyle bitiriyorum enerjime gore 60 dk veya 70 dk sürüyo hepsi guzel yemezsen vucut kaslanamaz yemek cok onemli sporda
Bence sen yürüyüşe dönme ben her sabah ac karnina yag yakimi icin 30 45 dk arasi step aletinde yürüyüş de yapiyorum kardionun yeri ayri ama vucut istiyosan boyle jillian gibi yada kendi kafanda oluşturdugun bi programa devam et bence jillian bitince insanty max30 baslarsin sen sonra da p90x e baslarsin oyle oyle gidercenem açılırsa cok konuşurum söylemiş miydim
Okudun muAhahahahahajahahahshahahahay bakmam lazım hemen
Ne diyon yaaausenemdin mi bunlari yazmaya
NolduuuuuuuSinirimden citliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?