- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.701
Hawaiideki yerel halkın dansı
yaa bende 55 olayımda birlikte yapalım ahahahha
ayy kız ben bugün ablama gitcem unuttum onuAyy çıkamıcanız hastanelik olacaniz diye korkuyom artik haa ramazandan beri çıkmadın mi hic
Temem 6.20 de bulusalim tarti basında
he sen 53lerde ben 54lerde arada 1kg var yine her zamanki gbiYicem ama kulahta az oluyo zatibide yurucem zati 53 e indim hakittim dimi kaptinn kilomun başını görmüş ossun
ooovv güzel kilo vermişiizzzSaat 4ten önce değil miydi oruç tutmayanların
Ben de o yüzden yattım uyudum kahvaltıdan sonra
Şimdi yapıyorum
aahaghagahagahagaha :
Annemler zamanında Hawaiiden göçmüş benim ahahshahdhahs
ayy kız ben bugün ablama gitcem unuttum onuaman neyse yendin zati ben en fazl 54 lere inebilmişimdir haftaya gıssmetse
he sen 53lerde ben 54lerde arada 1kg var yine her zamanki gbi
ooovv güzel kilo vermişiizzzyok kuzu sabah didim yaa
Aynen tüm çocukluğum tombul gecti ergenligim falan hep tombuldum insallah kizim hic kilo sorunu cekmezbilinçli annenin kızı işte ... bizim gibi kilo vermekle uğraşmasın zaten baştan bilmesi daha iyi ne yapması gerektiğini
...
ay yaparım zaman olursa aksattım zaten
Çayır çimenden toplarız çiçekleri sana çiçekli kolye de yaparım
İşte bilmiyorum vallayaz sonuna ol da yapalım dans edelim mezun olalım
He kiz keske full tutsak sonra borclari tutamiyom su gun bugun tutarim derkeneeehe keske benimde ortalarda olaydı az dinlenmiş olurdumama böylede iyi 3 gün borcum oldu sadece
Aynen tüm çocukluğum tombul gecti ergenligim falan hep tombuldum insallah kizim hic kilo sorunu cekmez
jilliandan sonra bisey kalmaz zaten eritirsin kofteyizaten bi tane tadimlik yicen
şuan hepsini gömmekten korkuyorum acıkmaya başladım diye sanırımAynen tüm çocukluğum tombul gecti ergenligim falan hep tombuldum insallah kizim hic kilo sorunu cekmez
jilliandan sonra bisey kalmaz zaten eritirsin kofteyizaten bi tane tadimlik yicen
yaz sonu değil 22 temmuza kadar en kötü 57 olmam lazım ama tahmin ediyorum ki olurumcünkü stresten yiyememiştim gecen sene inşallah yine öyle olurum
He kiz keske full tutsak sonra borclari tutamiyom su gun bugun tutarim derkeneee
Tamam 22 temmuza 57
Yaz sonuna 55 ol işte anlaşalım
Tabi önce cok cok gidiyo kilo azaliyo zamanla artik haftada 500 gr verince ohh bu hafta cok verdim diye sevinirsinHeğ zaten 50li rakamlara düşünce falan haftada öyle 1-2 kilo verilmiyormuş
Nasıl vereceksin ki zaten vücutta yağ kalmıyor
Hedef kilona yaklaştıkça vücut eh bu da idare eder daha ne vermeye çalışıyorsun diyordur muhtemelen
Karışmas bunu demiştin daha önce sen bana ben hala sütle kapatmaya çalışıyorum ama o dediğin protein sütüne bakacağım tatlı bir şeye de benziyor o
İste o kararindan asla vazgecme yarim kilo alsan bile rahatsiz ol o grdan ve yoket onuHerkesler guru burada kıskanıyorum
Bu kadar yırtınıp uğraşıyorum ya bu kiloları geri almaya izin vermicemverdirmeyin izin
60 kilo olsam şu kapının önüne çıkar hula dansı yaparım be yapmayan just değil
Ahahahahhahagagahh
Annemler zamanında Hawaiiden göçmüş benim ahahshahdhahs
Saat 4 ?Bunu bildirim icinmi soruyorsun yoksa tartilmak icinmi ?Ben onu sadece oruçlulara yönelik sandım, biz normal devam ediyos sandım
Peki Ramazan boyunca bu sadece dimi sonra yine 4 mü hep sabah mı
Sabahsa kaça kadar
Bunları hep bilmem lazım
Saat 4 ?Bunu bildirim icinmi soruyorsun yoksa tartilmak icinmi ?Ben onu sadece oruçlulara yönelik sandım, biz normal devam ediyos sandım
Peki Ramazan boyunca bu sadece dimi sonra yine 4 mü hep sabah mı
Sabahsa kaça kadar
Bunları hep bilmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?