Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy çıkamıcanız hastanelik olacaniz diye korkuyom artik haa ramazandan beri çıkmadın mi hic
Temem 6.20 de bulusalim tarti basında
ayy kız ben bugün ablama gitcem unuttum onu aman neyse yendin zati ben en fazl 54 lere inebilmişimdir haftaya gıssmetse

Yicem ama kulahta az oluyo zati bide yurucem zati 53 e indim hakittim dimi kaptinn kilomun başını görmüş ossun
he sen 53lerde ben 54lerde arada 1kg var yine her zamanki gbi
Saat 4ten önce değil miydi oruç tutmayanların

Ben de o yüzden yattım uyudum kahvaltıdan sonra

Şimdi yapıyorum
ooovv güzel kilo vermişiizzz yok kuzu sabah didim yaa

Ben onu sadece oruçlulara yönelik sandım, biz normal devam ediyos sandım

Peki Ramazan boyunca bu sadece dimi sonra yine 4 mü hep sabah mı

Sabahsa kaça kadar

Bunları hep bilmem lazım

bilinçli annenin kızı işte ... bizim gibi kilo vermekle uğraşmasın zaten baştan bilmesi daha iyi ne yapması gerektiğini
...
ay yaparım zaman olursa aksattım zaten
Aynen tüm çocukluğum tombul gecti ergenligim falan hep tombuldum insallah kizim hic kilo sorunu cekmez
jilliandan sonra bisey kalmaz zaten eritirsin kofteyizaten bi tane tadimlik yicen

Çayır çimenden toplarız çiçekleri sana çiçekli kolye de yaparım

İşte bilmiyorum valla yaz sonuna ol da yapalım dans edelim mezun olalım

yaz sonu değil 22 temmuza kadar en kötü 57 olmam lazım ama tahmin ediyorum ki olurum cünkü stresten yiyememiştim gecen sene inşallah yine öyle olurum

Aynen tüm çocukluğum tombul gecti ergenligim falan hep tombuldum insallah kizim hic kilo sorunu cekmez
jilliandan sonra bisey kalmaz zaten eritirsin kofteyizaten bi tane tadimlik yicen

Ne köftesi
Köfte göbek mi
Ya Jillianın sinir bozucu yanı santim santim gidiyorsun
Sıkılaşmışsın
Göbek gitmiş
Ama verdiğin kilo 5-6

He kiz keske full tutsak sonra borclari tutamiyom su gun bugun tutarim derkeneee

keşke önceki yıllar benim geç oluyodu tutuyodum ne güzel simdi tutmaya calısıyorum coluk cocuk yokkene ilerde borçlar birikcek zor olcak bu senekiyle beraber 6 gün borcum var inşallah tutcam ramazan gelmeden sende kışın tutmaya çallış günler kısa oluyo hiç zorlamıyo

Tabi önce cok cok gidiyo kilo azaliyo zamanla artik haftada 500 gr verince ohh bu hafta cok verdim diye sevinirsin hee ihmal etme spordan sonra yi biseyler ben yumurta yiyom hep yagsiz lor da cok yiyolar proteini cokmus onunda ama bende o protein icecegini cok merak ediyom benden once alirsaan tadini di bağa

İste o kararindan asla vazgecme yarim kilo alsan bile rahatsiz ol o grdan ve yoket onu ipin ucu bi kacarsa insan hizla kilo aliyo sıkı tutacan ipi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…