Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam ben sabah 11 de tartildim 53.9 çıktım hedefime ulastim 53.99999 olacam demiştim hadiyiiiinnn galdirin gupalarıı diririmdiriiimmmm

Ne köftesi
Köfte göbek mi
Ya Jillianın sinir bozucu yanı santim santim gidiyorsun
Sıkılaşmışsın
Göbek gitmiş
Ama verdiğin kilo 5-6
Kiz 5-6 kilo az mi birden ericen mi daha nolsundu
kiz yok kofte gobek degil ahahahhajajaagagahab aksam arkadasina gidicikmis SchonerDuft orda bi dene icli kofte yicekmis benden duymus olma onu eriticik jillianla

Ayy bekarken bende borc birakmazdim tutardim evlenince borclari tutmadim hic hamileligim ramazan denk geldi 30 gün ordan var bide toplasan bi 30 gunde diger borclar vardir 2 ay borcum var resmen

kiz yok kofte gobek degil ahahahhajajaagagahab aksam arkadasina gidicikmis SchonerDuft orda bi dene icli kofte yicekmis benden duymus olma onu eriticik jillianla
ahahaha köfteden köfte göbek Velvette ...
evet jilli ile eritcem köfte göbeği

squat girls kızı varya youtube de balerin gibi bacaklarınız olsun diye video yüklemiş onu yapcam incecik bacaklarım olsun diye
Hee bende takip ediyom squatgirl ü yap yap ben seviyom on kadinin egzersizleri etkili bence

aslında 22 temmuza 55 olamam mı ya

Olursun tabi 1.5 ayda 5 kilo verilmez mi verilir

Loru dediğin iyi oldu onun kalorisine bir bakayım ben
Lor var evde hemde yağsız tuzsuz
Tamam görürsem alacağım söylerim sana da

İste o kararindan asla vazgecme yarim kilo alsan bile rahatsiz ol o grdan ve yoket onu ipin ucu bi kacarsa insan hizla kilo aliyo sıkı tutacan ipi

Şimdi buradayken oluyor annem yapıyor yemekleri ne de olsa da yurt dışında zor olacak ya
Malzeme bulmak zor oluyor
Salça bile yok
Gerçi bu iyi bir şey salça yerine domates sosu koyarım daha az kalorili
Normal yoğurt o da süzmesini bulabilmek için iki otobüs değiştirip gidiyordum markete
Hep şekerli tatlı yiyorlar biz gibi yemeğin üstüne koymak yok
Ayran zaten yok

Saat 4 ?Bunu bildirim icinmi soruyorsun yoksa tartilmak icinmi ?

Bildirim için sordum canım

kiz yok kofte gobek degil ahahahhajajaagagahab aksam arkadasina gidicikmis
SchonerDuft orda bi dene icli kofte yicekmis benden duymus olma onu eriticik jillianla

ahahaha köfteden köfte göbek Velvette ...
evet jilli ile eritcem köfte göbeği

Acimaz jillian bacin eritir o kofte gobeki

Ayva göbek oluyor da köfte göbek neden olmasın

tam 5 değil 4 ben şuan 59 kiloyum sen ona bakma akşam 9da yiyip 3 te bidaha yiyince bide üstüne bolcana su icince 60 cıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…