- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.721
Tamam ben sabah 11 de tartildim 53.9 çıktım hedefime ulastim 53.99999 olacam demiştimayy kız ben bugün ablama gitcem unuttum onuaman neyse yendin zati ben en fazl 54 lere inebilmişimdir haftaya gıssmetse
he sen 53lerde ben 54lerde arada 1kg var yine her zamanki gbi
ooovv güzel kilo vermişiizzzyok kuzu sabah didim yaa
Kiz 5-6 kilo az miNe köftesi
Köfte göbek mi
Ya Jillianın sinir bozucu yanı santim santim gidiyorsun
Sıkılaşmışsın
Göbek gitmiş
Ama verdiğin kilo 5-6
İste o yuzden once zararsiz seyler ye karnini hafiften doyur gözün döner götürürsün hepsini Allah korusunşuan hepsini gömmekten korkuyorum acıkmaya başladım diye sanırım
Ayy bekarken bende borc birakmazdim tutardim evlenince borclari tutmadim hickeşke önceki yıllar benim geç oluyodu tutuyodum ne güzelsimdi tutmaya calısıyorum coluk cocuk yokkene ilerde borçlar birikcek zor olcak bu senekiyle beraber 6 gün borcum var inşallah tutcam ramazan gelmeden sende kışın tutmaya çallış günler kısa oluyo hiç zorlamıyo
İyi gunler canim hayirli cumalarİyi günler arkadaşlar
ahahaha köfteden köfte göbekKiz 5-6 kilo az mibirden ericen mi daha nolsundu
kiz yok kofte gobek degilahahahhajajaagagahab aksam arkadasina gidicikmis SchonerDuft orda bi dene icli kofte yicekmis benden duymus olma onu eriticik jillianla
Ayy bekarken bende borc birakmazdim tutardim evlenince borclari tutmadim hichamileligim ramazan denk geldi 30 gün ordan var bide toplasan bi 30 gunde diger borclar vardir 2 ay borcum var resmen
kaçtan düştünkızlar benim kilo 94.3 ancak yazıyorum ama daha az olmalıydı bence..
Acimaz jillian bacin eritir o kofte gobeki
allah korusun önce salata ile başlarım o zaman haff ne varsa onları yerim önceİste o yuzden once zararsiz seyler ye karnini hafiften doyur gözün döner götürürsün hepsini Allah korusun
Savolasin gardaşim zor islerişte bende bunları düsündüğümden tutuyorumAllah yardımcın olsun gardaş
squat girls kızı varya youtube de balerin gibi bacaklarınız olsun diye video yüklemiş onu yapcam incecik bacaklarım olsun diyeAcimaz jillian bacin eritir o kofte gobeki
Hee karnini doyur sonra minik minik böle böle keyiflene keyiflene kofteni yiallah korusun önce salata ile başlarım o zaman haff ne varsa onları yerim önce
Hee bende takip ediyom squatgirl üsquat girls kızı varya youtube de balerin gibi bacaklarınız olsun diye video yüklemiş onu yapcam incecik bacaklarım olsun diye
aslında 22 temmuza 55 olamam mı ya
Tabi önce cok cok gidiyo kilo azaliyo zamanla artik haftada 500 gr verince ohh bu hafta cok verdim diye sevinirsinhee ihmal etme spordan sonra yi biseyler ben yumurta yiyom hep yagsiz lor da cok yiyolar proteini cokmus onunda ama bende o protein icecegini cok merak ediyom benden once alirsaan tadini di bağa
İste o kararindan asla vazgecme yarim kilo alsan bile rahatsiz ol o grdan ve yoket onuipin ucu bi kacarsa insan hizla kilo aliyo sıkı tutacan ipi
Saat 4 ?Bunu bildirim icinmi soruyorsun yoksa tartilmak icinmi ?
Kiz 5-6 kilo az mibirden ericen mi daha nolsundu
kiz yok kofte gobek degilahahahhajajaagagahab aksam arkadasina gidicikmis
SchonerDuft orda bi dene icli kofte yicekmis benden duymus olma onu eriticik jillianla
Acimaz jillian bacin eritir o kofte gobeki
Savolasin gardaşim zor isler
Olursun tabi 1.5 ayda 5 kilo verilmez mi verilir
Loru dediğin iyi oldu onun kalorisine bir bakayım ben
Lor var evde hemde yağsız tuzsuz
Tamam görürsem alacağım söylerim sana da
Şimdi buradayken oluyor annem yapıyor yemekleri ne de olsa da yurt dışında zor olacak ya
Malzeme bulmak zor oluyor
Salça bile yok
Normal yoğurt o da süzmesini bulabilmek için iki otobüs değiştirip gidiyordum markete
Hep şekerli tatlı yiyorlar biz gibi yemeğin üstüne koymak yok
Ayran zaten yok
Gerçi bu iyi bir şey salça yerine domates sosu koyarım daha az kalorili
Bildirim için sordum canım
Ayva göbek oluyor da köfte göbek neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?