Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiz sen normalde yurt disinda mi kaliyosun çalışıyo msn orda anlat hele bacim nerde kaliyon
Ayy evet oralarda zor olur bizim yemekler nerdeeee olsun sen orda da oturtursun yeme duzenini bulursun hafif bisiler napah zor sartlar altinda da ossak bu kilo korunacak sonra kofte gobekli kalırsın

Heğ İtalyada
Orada okuyordum 2015te
Sonra döndüm
Yüksek lisans sınavlarına hazırlandım
Şimdi yine gidiyorum
Almanya falan olsa orada her yerde Türk marketi var bulunur da İtalyada çok yok
İki tane falan var bütün ülkede toplamda
Düşün halimi işte pizza, makarna sürekli
Gerçi orada kilo almıyordum kız ben
Hiç kilolu İtalyan da görmedim neden bilmem ne katıyorlarsa içine onların
Şöyle bir guru fasulyenin sarmanın yerini tutmıyı tabi zaten Türkiyeye dönünce böyle yayıla yayıla gittim bizim yemekler salçalı soslu falan hep

abo çokmuş kalori saymayı bıraktım ama öğlen az yesim yer kalsın akşama

1 tane ye yanına da hafifcek bir şey yersin
Marul gibi
Bir top yesen 14 kalori
Bütün marulu kemir bence

Bir çorba kaşığında 2,07 gram varmış canım

İyi midir
Valla spordan sonra kac gr protein alınması gerektigini bilmiyorum ama bizim aldigimizdan fazla alinmalidir benceossun alabildigimiz kadarben bi yumurta yiyorum buyuklugune gore onda da 6 -8 gr falan protein var karbonhidrat degeri cok az yag degeri biraz fazla yumurtanin lora göre 3 kaşık lor yersen 6 gr protein olar 1 bardak yarim yagli sutte de nerdeyse 6 gr protein var ama karbonhidrat degeri daha yuksek lora gore kendin karar ver yada kafana gore bi gun süt bi gün lor seklinde de gidebilirsinkafam karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…