- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.741
tam 5 değil 4 ben şuan 59 kiloyum sen ona bakma akşam 9da yiyip 3 te bidaha yiyince bide üstüne bolcana su icince 60 cıkıyorum
Yagsiz tuzsuzsa kalorisi baya düşüktür sutten daha faydali olur sana spordan sonraLoru dediğin iyi oldu onun kalorisine bir bakayım ben
Lor var evde hemde yağsız tuzsuz
Tamam görürsem alacağım söylerim sana da
Yagsiz tuzsuzsa kalorisi baya düşüktür sutten daha faydali olur sana spordan sonra
ben gibiHee karnini doyur sonra minik minik böle böle keyiflene keyiflene kofteni yiben elime alip iki ısırıkda yirim ama sen oyle yapma
ben gibiçatal çatal alırım söz
dimi ben arada yapıyorum sevdim kadını daHee bende takip ediyom squatgirl üyap yap ben seviyom on kadinin egzersizleri etkili bence
Tamam daha güzel işte haftada 1 kilo versen iş tamamdır
Kiz sen normalde yurt disinda mi kaliyosun çalışıyo msn ordaOlursun tabi 1.5 ayda 5 kilo verilmez mi verilir
Loru dediğin iyi oldu onun kalorisine bir bakayım ben
Lor var evde hemde yağsız tuzsuz
Tamam görürsem alacağım söylerim sana da
Şimdi buradayken oluyor annem yapıyor yemekleri ne de olsa da yurt dışında zor olacak ya
Malzeme bulmak zor oluyor
Salça bile yok
Gerçi bu iyi bir şey salça yerine domates sosu koyarım daha az kalorili
Normal yoğurt o da süzmesini bulabilmek için iki otobüs değiştirip gidiyordum markete
Hep şekerli tatlı yiyorlar biz gibi yemeğin üstüne koymak yok
Ayran zaten yok
Bildirim için sordum canım
Ayva göbek oluyor da köfte göbek neden olmasın
abo çokmuş kalori saymayı bıraktım ama öğlen az yesim yer kalsın akşama1 içli köfte 163 kaloriymiş bak
İyi iyi etsinay benım karnıma bişeyler oluyo akşam içtiklerim etki ediyo galina
ben geldiğim ilk 2 hafta hariç o kadar veremedim
63.700 tatlimromantik bir iftar olmş
kuzum sabah tartıl bana bildirirsin zaten akşamdan caydık gündüz tartılıcaksınz ama sakın geçen haftaki gibi geç e bırakma bnmde işlerim cok. sıkışmasın arada
Bayramdan sonra iyce sıkman lazim kemerleri ne kaldiiiiiiitam 5 değil 4 ben şuan 59 kiloyum sen ona bakma akşam 9da yiyip 3 te bidaha yiyince bide üstüne bolcana su icince 60 cıkıyorum
İki kasik yiyiver artikBir su bardağı 108 kaloriymiş
Hiç de sevmem loru ben ama artık kaşık kaşık yiyeceğıs
Rezil et kofteyi minik miniklkkk yiiiben gibiçatal çatal alırım söz
Kiz sen normalde yurt disinda mi kaliyosun çalışıyo msn ordaanlat hele bacim nerde kaliyon
Ayy evet oralarda zor olur bizim yemekler nerdeeeeolsun sen orda da oturtursun yeme duzenini bulursun hafif bisiler napah zor sartlar altinda da ossak bu kilo korunacak sonra kofte gobekli kalırsın
abo çokmuş kalori saymayı bıraktım ama öğlen az yesim yer kalsın akşama
Baska ne var ki yemekte kiz digerlerinde de az az yersin artikabo çokmuş kalori saymayı bıraktım ama öğlen az yesim yer kalsın akşama
İki kasik yiyiver artikkalori degerlerine baktin mi kac gr protein varmis 2 kasikda
Valla spordan sonra kac gr protein alınması gerektigini bilmiyorum ama bizim aldigimizdan fazla alinmalidir benceBir çorba kaşığında 2,07 gram varmış canım
İyi midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?