- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #209.981
Sen beslenme seklini bozma bence guzel saglkliAy ben hiç pilav yemedim 17 gündür
Kusmuyorsan şimdilik bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Yeme bozukluğu o birden yeme krizini genelde kusma krizi takip eder çünkü.
Bence de kendini kısıtladığın için o gün bulunca yiyorsun
Çok kısıtlamak da o yüzden iyi değil işte sonra psikolojik olarak yeterince zayıfladığına inanmıyor insan ve yeme bozuklukları başlıyor
Afiyet olsun tatlisBen severim loru kiz ama benimki yagli yağsızını bulamadimdi
Ben krem kullandm ama kullanmadgm zamanda oldu acikcasi duzenli degil. Ama allaha sukurler olsunki sezeryan gobegim yok kac kisi gorduHep şeyi merak etmişimdir
Çatlamasın o göbek kısmı diye ne yapıyorsunuz kiminin çatlak oluyormuş kimisinde hiç olmamış ben de burada okudum
Ayy ben cok cabuk kilo aliyorum kuzum yaa normal bi insanin yedigi kadar yedigimde hop geliyo kilo benim hep az yemem lazim yoruyo insani gercekten 2 senedir kilomu elimde tutuyom da gel bana sorAy ben hiç pilav yemedim 17 gündür
Kusmuyorsan şimdilik bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Yeme bozukluğu o birden yeme krizini genelde kusma krizi takip eder çünkü.
Bence de kendini kısıtladığın için o gün bulunca yiyorsun
Çok kısıtlamak da o yüzden iyi değil işte sonra psikolojik olarak yeterince zayıfladığına inanmıyor insan ve yeme bozuklukları başlıyor
Biz normal insan gibi yemiyoruz ki abartincaAyy ben cok cabuk kilo aliyorum kuzum yaa normal bi insanin yedigi kadar yedigimde hop geliyo kilo benim hep az yemem lazim yoruyo insani gercekten 2 senedir kilomu elimde tutuyom da gel bana sorbelki de her gun her gun tartildigim icin surekli kafama taktigim icin oluyo biraz rahat biraksam kendimi ama olmuyo ya az yicem yada cok ortayi bulamiyom
içine maydanozda doğrasana yada biber kavur hafif onunla karıstır
Benimki cok yirtikHep şeyi merak etmişimdir
Çatlamasın o göbek kısmı diye ne yapıyorsunuz kiminin çatlak oluyormuş kimisinde hiç olmamış ben de burada okudum
Olur oyle bisi olmasBenimki de az yağlı çaktırma zaten
Ayy masallah bebegim cok sanslisin benim büyük ablaminda oyle bi iki cizgisi anca varBen krem kullandm ama kullanmadgm zamanda oldu acikcasi duzenli degil. Ama allaha sukurler olsunki sezeryan gobegim yok kac kisi gordusadece bi kac cizgim var okadar oda herkesde oluyo. zaten 22 kg vermistim eee okadar olsn
Aynen yaa ona cok sinir oluyom ya diyet gibi gidiyom ya okuz gibi yiyom hic ortayi bulamadimBiz normal insan gibi yemiyoruz ki abartinca
o zaman o delik orda hep acık dururdu yer yer gider çektirirdimOf ne güzel işte zengin olacaktık
Gider çektirirdik yağları hemen ne diyet ne spor
Sen beslenme seklini bozma bence guzel saglkli
Ben krem kullandm ama kullanmadgm zamanda oldu acikcasi duzenli degil. Ama allaha sukurler olsunki sezeryan gobegim yok kac kisi gordusadece bi kac cizgim var okadar oda herkesde oluyo. zaten 22 kg vermistim eee okadar olsn
Ayy ben cok cabuk kilo aliyorum kuzum yaa normal bi insanin yedigi kadar yedigimde hop geliyo kilo benim hep az yemem lazim yoruyo insani gercekten 2 senedir kilomu elimde tutuyom da gel bana sorbelki de her gun her gun tartildigim icin surekli kafama taktigim icin oluyo biraz rahat biraksam kendimi ama olmuyo ya az yicem yada cok ortayi bulamiyom
içine maydanozda doğrasana yada biber kavur hafif onunla karıstırallah diyorummm şahane oluyo ananem yapıyo ondan sabah kahvaltıda cok güzel gidyo
böyle de olur ama ekmek üstüne sürmelk oluyo genelde aha böyle
Benimki cok yirtik24 kilo aldim karnimda cok büyükdü acayip yirtildi ve hep badem yagi sürdüm kremle hep nemlendirdim ama ise yaramadi bende
o zaman o delik orda hep acık dururdu yer yer gider çektirirdim
Sende baya toplamisindir bence.Ayy masallah bebegim cok sanslisin benim büyük ablaminda oyle bi iki cizgisi anca var
valla korurken super koruyodmda benimde kayis koptu neyse ki toparladmAynen yaa ona cok sinir oluyom ya diyet gibi gidiyom ya okuz gibi yiyom hic ortayi bulamadimama kilo da iyi korunuyo boyle yalan yoh haftada bir yiyom geri kalan saglikli beslenme
Bundan alakasiz cevap. Daha cok spor yaparsan bana gore daha cok kg vermezsn ki. Sabir et azicik veriyosun zaten hemen gitmiyo oyle bizde sabir ettik hala ediyoruz. Ah ah keske oyle olsaydiKendin evde de çekersin artık bahçe hortumuylan
Bundan alakasiz cevap. Daha cok spor yaparsan bana gore daha cok kg vermezsn ki. Sabir et azicik veriyosun zaten hemen gitmiyo oyle bizde sabir ettik hala ediyoruz. Ah ah keske oyle olsaydi
Kiz az yiyom dedigime bakma yani normal yiyorum aslinda cok az yesem zaten kilo veririm ben az yedimm mi cabuk da kilo veriyorumDaha çok kilo vermek istiyorum kaptanım napayım ek spor koyucam galiba akşama
9 kilo aldığın içindir o canım iyi oldu bildiğim demek ki çok kilo almayınca çatlamıyur
Orta yemeyi denesene kuzum az ya da çok değil
Hafif hafif hızlandır metabolizmayı bence
Böyle ikisi arasında bir düzen oturtamıyorsundur
Her gün tartılma bence bu kadar kafana takma
Biz gibi cumadan cumaya tartıl mesela
Bak o takıntının sonu iyi değil
Heğ sürerim bunu ekmeğe
Hatta pideye süreyim mi tereyağının üstüne
Ama parte 9 kilo aldım dedi tabi çatlamaz
Kiz az yiyom dedigime bakma yani normal yiyorum aslinda cok az yesem zaten kilo veririm ben az yedimm mi cabuk da kilo veriyorum
Bence ben cok yemek istiyom hep o bıktırıyo beni
herseyden az az yiyorum ve cokda saglikli besleniyorum normal zamanda açda olmuyorum ama bi abur cubur bi ekmek yemis gibi keyiflenemiyorumonu da iste kendimi tutuyorum hic tadımlık bile yemiyorum ama haftada belirdigim bi gunde hic afetmiyom canim ne isterse yiyom tika basa yani hergun az az sagliksiz besinleri hayatima sokmaktansa haftada bir gün istedigim kadar yemek daha guzel geliyo bana bilmiyorum dogru mu yapiyorum ama kilomu koruyorum 2 3 senedir
Toparladim şükür kuzum katkat assagi sarkmisti benimki o kadar kötü durumdaydi hala yumusak ama dümdüz duruyo o bile yeterSende baya toplamisindir bence.
Catlak cok umrumda olmazdida o burusuk olan varya ay allah korusun cok zor gder herhalde
valla korurken super koruyodmda benimde kayis koptu neyse ki toparladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?