Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen beslenme seklini bozma bence guzel saglkli

Hep şeyi merak etmişimdir

Çatlamasın o göbek kısmı diye ne yapıyorsunuz kiminin çatlak oluyormuş kimisinde hiç olmamış ben de burada okudum
Ben krem kullandm ama kullanmadgm zamanda oldu acikcasi duzenli degil. Ama allaha sukurler olsunki sezeryan gobegim yok kac kisi gordu sadece bi kac cizgim var okadar oda herkesde oluyo. zaten 22 kg vermistim eee okadar olsn

Ayy ben cok cabuk kilo aliyorum kuzum yaa normal bi insanin yedigi kadar yedigimde hop geliyo kilo benim hep az yemem lazim yoruyo insani gercekten 2 senedir kilomu elimde tutuyom da gel bana sor belki de her gun her gun tartildigim icin surekli kafama taktigim icin oluyo biraz rahat biraksam kendimi ama olmuyo ya az yicem yada cok ortayi bulamiyom

Biz normal insan gibi yemiyoruz ki abartinca

SekerPancarii Şu an lor yiyorum
Bunu börek içinde falan hiç sevmem
Ama tek başına fena değilmiş
içine maydanozda doğrasana yada biber kavur hafif onunla karıstır allah diyorummm şahane oluyo ananem yapıyo ondan sabah kahvaltıda cok güzel gidyo

böyle de olur ama ekmek üstüne sürmelk oluyo genelde aha böyle

Hep şeyi merak etmişimdir

Çatlamasın o göbek kısmı diye ne yapıyorsunuz kiminin çatlak oluyormuş kimisinde hiç olmamış ben de burada okudum
Benimki cok yirtik 24 kilo aldim karnimda cok büyükdü acayip yirtildi ve hep badem yagi sürdüm kremle hep nemlendirdim ama ise yaramadi bende

Ben krem kullandm ama kullanmadgm zamanda oldu acikcasi duzenli degil. Ama allaha sukurler olsunki sezeryan gobegim yok kac kisi gordu sadece bi kac cizgim var okadar oda herkesde oluyo. zaten 22 kg vermistim eee okadar olsn
Ayy masallah bebegim cok sanslisin benim büyük ablaminda oyle bi iki cizgisi anca var

Sen beslenme seklini bozma bence guzel saglkli

Daha çok kilo vermek istiyorum kaptanım napayım ek spor koyucam galiba akşama

9 kilo aldığın içindir o canım iyi oldu bildiğim demek ki çok kilo almayınca çatlamıyur

Orta yemeyi denesene kuzum az ya da çok değil
Hafif hafif hızlandır metabolizmayı bence
Böyle ikisi arasında bir düzen oturtamıyorsundur
Her gün tartılma bence bu kadar kafana takma
Biz gibi cumadan cumaya tartıl mesela
Bak o takıntının sonu iyi değil

Heğ sürerim bunu ekmağa
Hatta pideye süreyim mi tereyağının üstüne

Benimki cok yirtik 24 kilo aldim karnimda cok büyükdü acayip yirtildi ve hep badem yagi sürdüm kremle hep nemlendirdim ama ise yaramadi bende

Ama parte 9 kilo aldım dedi tabi çatlamaz

Ayy masallah bebegim cok sanslisin benim büyük ablaminda oyle bi iki cizgisi anca var
Sende baya toplamisindir bence.
Catlak cok umrumda olmazdida o burusuk olan varya ay allah korusun cok zor gder herhalde
Aynen yaa ona cok sinir oluyom ya diyet gibi gidiyom ya okuz gibi yiyom hic ortayi bulamadim ama kilo da iyi korunuyo boyle yalan yoh haftada bir yiyom geri kalan saglikli beslenme
valla korurken super koruyodmda benimde kayis koptu neyse ki toparladm

Bayram öncesi arkadaşım gelecek Karadenizden
Başka bir arkadaşımda kalacağuk iki gün
Kız kıza gezeceğuk
Beni zayıflamış görsünler, şaşırsınlar istiyorum
Ondan da bu çabuk kilo verme çabam biraz

Kiz az yiyom dedigime bakma yani normal yiyorum aslinda cok az yesem zaten kilo veririm ben az yedimm mi cabuk da kilo veriyorum
Bence ben cok yemek istiyom hep o bıktırıyo beni
herseyden az az yiyorum ve cokda saglikli besleniyorum normal zamanda açda olmuyorum ama bi abur cubur bi ekmek yemis gibi keyiflenemiyorum onu da iste kendimi tutuyorum hic tadımlık bile yemiyorum ama haftada belirdigim bi gunde hic afetmiyom canim ne isterse yiyom tika basa yani hergun az az sagliksiz besinleri hayatima sokmaktansa haftada bir gün istedigim kadar yemek daha guzel geliyo bana bilmiyorum dogru mu yapiyorum ama kilomu koruyorum 2 3 senedir

Ajda Pekkan da böyle yapıyormuş
Baksana kadına yıllardır
Demek ki doğru yapıyorsun
Ben de öyle yapıcam
Normal yemek yicem 6 gün
1 gün suyunu çıkarıcam
Gerçi senin de miden ufaccık kalmıştır artık
Senin çok yiyorum dediğin kesin azcık bir şeydir

Sende baya toplamisindir bence.
Catlak cok umrumda olmazdida o burusuk olan varya ay allah korusun cok zor gder herhalde
valla korurken super koruyodmda benimde kayis koptu neyse ki toparladm
Toparladim şükür kuzum katkat assagi sarkmisti benimki o kadar kötü durumdaydi hala yumusak ama dümdüz duruyo o bile yeter
Guzel toparladin geri olsun bibigimmmm bida gr bile almazsin bence hemen verirsin sen super koruyosun kilonu zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…