- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.001
Haftada bir versen yada 1.5 bayrama baya gidiyo acele etmeeeee :)Daha çok kalori yakarım diye düşündümdü kaptanım ne biliim
Olsun dumduzzmus bosver catlagi amaannnnnToparladim şükür kuzum katkat assagi sarkmisti benimki o kadar kötü durumdaydi hala yumusak ama dümdüz duruyo o bile yeter
Guzel toparladin geri olsun bibigimmmm bida gr bile almazsin bence hemen verirsin sen super koruyosun kilonu zati
Bencede dogru yoldayim valla çünkü her gun az az yesem zararli seylerden bu sefer zamanla yaglanirim ve alışkanlık haline gelir ama haftada bir oldugu icin şoklanıyo bünyeAjda Pekkan da böyle yapıyormuş
Baksana kadına yıllardır
Demek ki doğru yapıyorsun
Ben de öyle yapıcam
Normal yemek yicem 6 gün
1 gün suyunu çıkarıcam
Gerçi senin de miden ufaccık kalmıştır artık
Senin çok yiyorum dediğin kesin azcık bir şeydir
Aamann he cocuk dogurdum napimmOlsun dumduzzmus bosver catlagi amaannnnn
Aynen aylarca korudum kesnlkle 1 hafta saglkli beslenip 1 gun yada 2 gun cok siki yapinca gidiyo. Korumanin formulu budur.
Bayrama daha var kuzum simdiden kac kilo verdin şaşırırlar zaten bence partişkonun dedigi gibi cok üstüne düşer abartirsan birkarsin cok guzel ilerliyosun sen zatenBayram öncesi arkadaşım gelecek Karadenizden
Başka bir arkadaşımda kalacağuk iki gün
Kız kıza gezeceğuk
Beni zayıflamış görsünler, şaşırsınlar istiyorum
Ondan da bu çabuk kilo verme çabam biraz
Haftada bir versen yada 1.5 bayrama baya gidiyo acele etmeeeee :)
Sporuna devam et kendni paralama bikarsin. Saglkli beslenmeye de devammmm :)
Bencede dogru yoldayim valla çünkü her gun az az yesem zararli seylerden bu sefer zamanla yaglanirim ve alışkanlık haline gelir ama haftada bir oldugu icin şoklanıyo bünyenormal gunlerde hep saglikli besleniyorum ekmegimi kendim yapiyorum hep saglikli seyler yiyorum kizartma falan hic yapmam mesela pilav makarna yapmam oyle cok esimde dikkat ediyo kilosuna cunku kizimda alışmasın hamur isine cok diye ama haftada bir gün canimizin istedigini yiyoz bayram günü gibi oluyo o gun yaa iste o haftada bir gün kahvaltida yarim ekmegin icini aliyorum kopmle dış kabugunu yiyorum peyniri kasari salami kısıtlı yerim hep normalde onlari sınırsız yiyorum cokokrem yiyorum falan sonra abur cubur yiyorum aksama da hamur isi canim ne çekiyosa yapip yiyorum bi tabak makarna bi tabak pilav falan yada borek corek en son bir cerez veya cekirdekle sonlandırıyorum tabi bazen aksam yemegine yer kalmiyo yemiyom falan yada bazen full gün yemiyom da sadece bi ogun kacamagim oluyo oyle degisiyo gomsu aslinda hemen doyuyom ama şişene kadar yiyom
Bayrama daha var kuzum simdiden kac kilo verdin şaşırırlar zaten bence partişkonun dedigi gibi cok üstüne düşer abartirsan birkarsin cok guzel ilerliyosun sen zaten
2. kuzuş planı mı var kaptanım
Ben de hiç ara vermedim reglken ağrımasına rağmen kalktım yaptım
Çok iyi yapmışsın
Sen o ara kaçamakları da yapmasan çok güzel zayıflayacaksın bence
Ben çikolata istedim mi sabaha koyuyorum mesela gayet birkaç günde bir yiyorum bitter
Çünkü sabah kalorisini dolduruyor
benim diyet ve egzersizlerim başlayalı bir ay olmadı daha ve şu ana kadar 7.700 vermişim ki şu anki kilom regl dönemimde görünen kilo. :) ben bir ayda baya verdiğimi düşünüyorum çikolata güzel tabi de çikolatalı süt tercih ediyorum ben de <3 eskiden çok koşardım bir de bisiklet kesmiyor sabah koşularıyla yardırmaya başlayacağım artık :)
Durun hava aticammmmm cekilinnnnBence de bir ay için harika
Ben de 7-8 kiloyla kapatacağım 30 günü muhtemelen
Sonra ripped in 30 programını düşünüyorum yine Jillianın
Çikolatalı sütü nesquikle mi hazırlıyorsun? kendin eriterek falan mı?
Bir de kalorisi daha mı az
Bence de bir ay için harika
Ben de 7-8 kiloyla kapatacağım 30 günü muhtemelen
Sonra ripped in 30 programını düşünüyorum yine Jillianın
Çikolatalı sütü nesquikle mi hazırlıyorsun? kendin eriterek falan mı?
Bir de kalorisi daha mı az
Esime kemal pasa yaptim kokusu ne guzel.
Bitane yesemmi reglm dedim sonra serbeti icine nasil hapsettigini dusununcebosver dedim
Sifir kacamaaakwowww ben de istiyorummmbaşarınızın sırrı neydi peki
içimin şişe kakaolu sütlerinden var bir de vanilyalısı var proteinli olan. çikolatalıyı canım çikolata cekince götürüyorum yani çikolataya nazaran daha az kalorili. başka zaman canım tatlı çekerse de bulursam içimin o vanilyalı sütünden alıyorum :)
bence sen de görürsün 8 kiloyu, sen de benim gibi kalori sayımı yapıyorsun ve jilin 2. haftasındasın; bence olur :)
ripped in 30 de güzel ama şu an için gözüm korkuyor ondan.sen bir ayı doldur da gerisi kolay. sen yine gözünü karartmışsın ben shreddi bi tur daha bindiririm bitince diyordum. neyse sen bi dene bakalım su güzelse ben de gelirim aşslfaflaşiflşalfa
Sifir kacamaaak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?