Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Olsun dumduzzmus bosver catlagi amaannnnn
Aynen aylarca korudum kesnlkle 1 hafta saglkli beslenip 1 gun yada 2 gun cok siki yapinca gidiyo. Korumanin formulu budur.

Bencede dogru yoldayim valla çünkü her gun az az yesem zararli seylerden bu sefer zamanla yaglanirim ve alışkanlık haline gelir ama haftada bir oldugu icin şoklanıyo bünye normal gunlerde hep saglikli besleniyorum ekmegimi kendim yapiyorum hep saglikli seyler yiyorum kizartma falan hic yapmam mesela pilav makarna yapmam oyle cok esimde dikkat ediyo kilosuna cunku kizimda alışmasın hamur isine cok diye ama haftada bir gün canimizin istedigini yiyoz bayram günü gibi oluyo o gun yaa iste o haftada bir gün kahvaltida yarim ekmegin icini aliyorum kopmle dış kabugunu yiyorum peyniri kasari salami kısıtlı yerim hep normalde onlari sınırsız yiyorum cokokrem yiyorum falan sonra abur cubur yiyorum aksama da hamur isi canim ne çekiyosa yapip yiyorum bi tabak makarna bi tabak pilav falan yada borek corek en son bir cerez veya cekirdekle sonlandırıyorum tabi bazen aksam yemegine yer kalmiyo yemiyom falan yada bazen full gün yemiyom da sadece bi ogun kacamagim oluyo oyle degisiyo gomsuaslinda hemen doyuyom ama şişene kadar yiyom

Olsun dumduzzmus bosver catlagi amaannnnn
Aynen aylarca korudum kesnlkle 1 hafta saglkli beslenip 1 gun yada 2 gun cok siki yapinca gidiyo. Korumanin formulu budur.
Aamann he cocuk dogurdum napimmoluğ o kadar
Aynen ipin ucunu hic birakmican yedigin günün ertesinde hemen dikkat edicen sonra aldigin girince relax

Bayrama daha var kuzum simdiden kac kilo verdin şaşırırlar zaten bence partişkonun dedigi gibi cok üstüne düşer abartirsan birkarsin cok guzel ilerliyosun sen zaten

Haftada bir versen yada 1.5 bayrama baya gidiyo acele etmeeeee :)
Sporuna devam et kendni paralama bikarsin. Saglkli beslenmeye de devammmm :)

Teşekkür ederim kaptanım
Doğru diyorsun çok kaptırırsam kafayı yerim
Yaz sonuna da kuzenime gideceğim halamlar da bir şok olsunlar

İşte doyana kadar yiyip bırakınca sorun değil ama zevkten yemeler bitiriyor bence bizi pıncırım
Her gün egzersiz yapıp kıpırdayınca baya kalori ihtiyacın oluyor aslında 2700 kadar oluyormuş
Zaten kalori doldurmak inanılmaz zor bir şeymiş sağlıklı besinle yiyorsun yiyorsun dolmuyor meret
Koskoca bir göbek marul 14 kalori kız
Balığın köftenin yanına yaprak yaprak koyup tıkıyorum kendimi

Bayrama daha var kuzum simdiden kac kilo verdin şaşırırlar zaten bence partişkonun dedigi gibi cok üstüne düşer abartirsan birkarsin cok guzel ilerliyosun sen zaten

Ay çok teşekkür ederim sizin böyle güzel yorumlarınız daha da gaza getiriyor beni

İyi akşamlar kızlar yediklerimi yazayım
Sabah
Yoğurtlu 2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
Kaymak, közlenmiş biber
Akşam
Bir tabak ciğer sote
Bir tane unsuz kabak+dereotu mücver
Bir tane fırında köfte
Yoğurt, turşu
2 mürdüm eriği
Akşam yasak ama canım çok çekti bir avuç kiraz

selamlar :)

akşam yemeği yemedim cünkü acayip tokum aksine spor yaptım eve geldiğimden beri

ahah yarım saat jil yaptım + 10 dakika bir abs çalıştım şimdi kırkbeş dakika bisiklet süreceğim.

yarın sabah koşuya çıkmaya başlayacağım bir de hadi hayırlısı

Ben de yazayım bari
Herkes iftara gitmiştir zaten gitmeseniz de hep yemek konuşuyorsunuz

Sabah 8

1 omlet - 101
Yarım dilim beyaz peynir - 46
2 hindi füme salam - 34
Ballı yoğurt - 155

Sabah toplam: 336

Ara 10

Yok (uyudum yine )

Ara toplam: 0

Öğle 1

Barbunya - 232
1 bardak ayran - 57

Öğle toplam: 289

Ara 5

4 kaşık lor peyniri - 60

Ara toplam: 60

Akşam 7

Fırında mezgit- 375
1 küçük kase turşu - 12

Akşam toplam: 389

Ara 10

2 kuru kayısı - 50
5 badem - 55

Ara toplam: 105

Gün toplam: 1179

benim diyet ve egzersizlerim başlayalı bir ay olmadı daha ve şu ana kadar 7.700 vermişim ki şu anki kilom regl dönemimde görünen kilo. :) ben bir ayda baya verdiğimi düşünüyorum çikolata güzel tabi de çikolatalı süt tercih ediyorum ben de <3 eskiden çok koşardım bir de bisiklet kesmiyor sabah koşularıyla yardırmaya başlayacağım artık :)

Bence de bir ay için harika
Ben de 7-8 kiloyla kapatacağım 30 günü muhtemelen
Sonra ripped in 30 programını düşünüyorum yine Jillianın
Çikolatalı sütü nesquikle mi hazırlıyorsun? kendin eriterek falan mı?
Bir de kalorisi daha mı az

Durun hava aticammmmm cekilinnnn
Ben ilk ay 9.5 vermistim

SekerPancarii

içimin şişe kakaolu sütlerinden var bir de vanilyalısı var proteinli olan. çikolatalıyı canım çikolata cekince götürüyorum yani çikolataya nazaran daha az kalorili. başka zaman canım tatlı çekerse de bulursam içimin o vanilyalı sütünden alıyorum :)

bence sen de görürsün 8 kiloyu, sen de benim gibi kalori sayımı yapıyorsun ve jilin 2. haftasındasın; bence olur :)
ripped in 30 de güzel ama şu an için gözüm korkuyor ondan. sen bir ayı doldur da gerisi kolay. sen yine gözünü karartmışsın ben shreddi bi tur daha bindiririm bitince diyordum. neyse sen bi dene bakalım su güzelse ben de gelirim aşslfaflaşiflşalfa

Biz de kaç gündür SekerPancarii ile o sütleri konuşuyoruz
Bulursak alacağız diye
Protein lazım diye kıvranıyoruz buralarda

Ben bugün ripped in ilk levelını izledim

Bana sorarsan shredden daha kolay

Daha uzun sürüyor ama öyle atlamalı zıplamalı değil

Benim kıstasım atlama zıplama ve kardiyo çok mu, çoksa zordur, azsa kollarımı bacaklarımı öldürse de mühim değil

Kalori saymak en güzeli ya mantıken yaktığından az alınca vücut yakıyor

Onu bilmenin rahatlığıyla mışıl mışıl uyuyorum

☆ HAZİRAN AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(340)Poncikbirgelincik:60+40+60+60+60+60
(180)Nuffiun:120+60
(222)justholdmetight:27+27+27+27+27+27+27+33
(305)Buki_89:30+40+65+20+45+75+30

(45)htc71:45

MOR TAKİM

(400)zuzuzuzu1234:80+320
()Senad:
(120)SekerPancarii:70+50
(80)sarraf:80

(30)ParteMorall:30

PEMBE TAKİM: 1059
MOR TAKIM: 630

2 mile (3km) lik Leslie yaptım, dayanamadım boş boş oturmaktansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…