Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kim birinci oldu arkadaşlar? Kaç kilo verdi? Olanı tebrik ederim

Tamam canim cok sagolllll

Günaydın kızlar...
Diyetisyene gidiyorum sabahın bu saatinde kabızlığı soracam nasıl önleriz neler yapabiliriz diye... bende 2 gündür çıkamıyorum wcye

günaydın kızlar; bir saat sahilde koştum eve geldim şimdi. bir saat sonra işe gideceğim. yulaf ezmemi yeyip tabi. bb.

tamam öyle yapalım farketmez ama bayram sonrasıda yapınca spor listesindeki herkes listede yok mesela listede olan kilo alırsa spordan düsüyoruz ama listede olmayan kaç kilo alırsa alsın sporundan hiç düsülmüyo buda haksızlık oluyo o yüzden ceza olarak başka bişey bulalım yada spor listesinde olan herkesin tartılma zorunlulugu olsun cumaları normal listede olmasalar bile kilo aldıklarında spordan düselim ki adaletli olsun

Dünkü menüm;
Sahur: 2 yumurtadan omlet, 3 tane burgu peyniri, şekersiz çay
İftar: yarım kase tarhana çorbası, 1 tabak kuru fasulye, 1 parça pide, kücük bi kase yoğurt, bolca su

iftardan sonra kahve ictim üstüne su ictim inanılmaazz bi sekilde wcden cıkamadım inşallah hep böyle olur bozulmaz dün gece sahura uyuyakalmısız herkes aç tutuyo orucu evde gerçi açta değilim şuan ama akşama doğru vurur kesin
sabahta 59,7 ydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…