- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.041
Günaydin kizlar, sahur bi bardak tarcinli süt, aksamda corba salata ve hamburger eti yapmistik ondan bitane yedim, az ekmek yanina
Kimden dusulmedi ki ceza? Lisstede sarraf yok sekerpancari yok selcan yoktu hepsinden kestim.tamam öyle yapalım farketmez ama bayram sonrasıda yapınca spor listesindeki herkes listede yok mesela listede olan kilo alırsa spordan düsüyoruz ama listede olmayan kaç kilo alırsa alsın sporundan hiç düsülmüyo buda haksızlık oluyo o yüzden ceza olarak başka bişey bulalım yada spor listesinde olan herkesin tartılma zorunlulugu olsun cumaları normal listede olmasalar bile kilo aldıklarında spordan düselim ki adaletli olsun
Kimden dusulmedi ki ceza? Lisstede sarraf yok sekerpancari yok selcan yoktu hepsinden kestim.
Ben ozaman yoktum sporda.
Benden baska kim var ki kilosunu bildirmeyen? Benim icin diyorsun sanirim. Haksizliksa ben girmem listeye kii vermesem kendimden de duserdim tabiki.
Ozaman ceza komple kalksn ben motive etmek icin yapmistim normal devam edin listeye cezasiz.
Kahve iyi gelmistir banada her zaman iyi geliyoooo iyi bari kurtuldun persembe yapsaydin keskeeeeDünkü menüm;
Sahur: 2 yumurtadan omlet, 3 tane burgu peyniri, şekersiz çay
İftar: yarım kase tarhana çorbası, 1 tabak kuru fasulye, 1 parça pide, kücük bi kase yoğurt, bolca su
iftardan sonra kahve ictim üstüne su ictim inanılmaazz bi sekilde wcden cıkamadıminşallah hep böyle olur bozulmaz dün gece sahura uyuyakalmısız herkes aç tutuyo orucu evde gerçi açta değilim şuan ama akşama doğru vurur kesin
sabahta 59,7 ydim
Kahve iyi gelmistir banada her zaman iyi geliyoooo iyi bari kurtuldun persembe yapsaydin keskeeee
Hayir oyle olmaz zaten bende onu diyorum herkes soyledi herkesden kestim hatta soylemeyenden de kestim.hayır canım senin icin demiyorum aklıma bile gelmedin sen mesela örneğin nuffiun simdi listede değil kilo alsa bile onun sporundan düsülmücek yanlış mıyım o bizim grupta ama karşı grup ıcın haksızlık olur böylesi o yüzden listede olmayanlarda kesinlikle bildirim yapsın ki kilo alanlardan düselim veya tamamen ceza olayını kaldıralım
sımdılık spor listesi bitti o zaman kızlarVelvette Buki_89 SekerPancarii htc71 sarraf E elaalemi @nuffiun senad zuzuzuzu1234
Ben aksamlari iftardan sonra iciyodum bide erik ohhhh kos wcaslında çarşambada ıcmıstım ama o zaman etki etmedi bide yanında kayısı çayı erikli su falan ictim belki hepsi birlikte olunca ondan olmusturama bundan sonra 2 günde 1 kahve iciceem insallah pazardanda kayısı aldım onlarıda yicem
Sadece kiyma ve baharattdan olususo hamburger eti kivamina gelcek gibi bastiriosun oluo canim:)günaydın afiyet olsun hamburger etini nasıl yaptınız ya köfte gibi mi oluyor o merak ediyorum :)
Hayir oyle olmaz zaten bende onu diyorum herkes soyledi herkesden kestim hatta soylemeyenden de kestim.
Nuffiun yeni cikti daha. O durum sadece htc de olmustu oda zaten hedefe ulastigi icin.
Listede olan herkes zaten soylemek zorunda. Soylemek isteyemeyen ozelden bana soyleyebilir..cunku izindekiler soylemek zorunda degil normalde.
Neyse bayram gecsin bakalimm biseyler dusunucez cnm
Tünaydın kızlar
Herkese iyi günler
Ben ders çalışmaya gidiyorum
Ama bir selam vereyim dedim
Ben aksamlari iftardan sonra iciyodum bide erik ohhhh kos wc
Dün ufak çapli bi araştırma yaptimTeşekkür ederim kaptanım
Doğru diyorsun çok kaptırırsam kafayı yerim
Yaz sonuna da kuzenime gideceğim halamlar da bir şok olsunlar
İşte doyana kadar yiyip bırakınca sorun değil ama zevkten yemeler bitiriyor bence bizi pıncırım
Her gün egzersiz yapıp kıpırdayınca baya kalori ihtiyacın oluyor aslında 2700 kadar oluyormuş
Zaten kalori doldurmak inanılmaz zor bir şeymiş sağlıklı besinle yiyorsun yiyorsun dolmuyor meret
Koskoca bir göbek marul 14 kalori kız
Balığın köftenin yanına yaprak yaprak koyup tıkıyorum kendimi
Ay çok teşekkür ederim sizin böyle güzel yorumlarınız daha da gaza getiriyor beni
Ayy kemal pasa hic yemedim ben hic de merak etmedimEsime kemal pasa yaptim kokusu ne guzel.
Bitane yesemmi reglm dedim sonra serbeti icine nasil hapsettigini dusununcebosver dedim
poncikbirgelincik bence spor yarismasini bayramdan sonraya birakalim bir grup jillian yapiyo diger grup oructan yapmayan ya da jillian yapmayan var cok degisik hal aldi. Jilliancilar menulere eklesin.
Cunku cezada kesmiyorum hepsine bayram sonrasina devam ederiz.
O zamn spor listesi şimdi kalksın bayramdan sonra takımdaki herkes spor listesine alinsin çünkü diyetle spor ayrilamaz bunu hepimiz biliyoruz 14. Takımın hepsi bayramdan sonra spora baslicak kabul müühayır canım senin icin demiyorum aklıma bile gelmedin sen mesela örneğin nuffiun simdi listede değil kilo alsa bile onun sporundan düsülmücek yanlış mıyım o bizim grupta ama karşı grup ıcın haksızlık olur böylesi o yüzden listede olmayanlarda kesinlikle bildirim yapsın ki kilo alanlardan düselim veya tamamen ceza olayını kaldıralım
sımdılık spor listesi bitti o zaman kızlarVelvette Buki_89 SekerPancarii htc71 sarraf E elaalemi @nuffiun senad zuzuzuzu1234
hatta selcandan cook kestimm isyan etti yatamam demek ki sen düsmüssün ben dikkat etmedim düsülmüyo zannettim o zaman problem yok
simdilik zaten listeye ara verdik bayramdan sonra devam
Ne sandinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?