Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar evden çıkmadan yarım saat jillian yaptım. üzerine proteinli süt aldım ( 200 cal)

menüm

kahvaltı : yulaf ezmesi

ara: bir avuç badem ve üç kiraz artı bir adet muz

Öğlen:

iki kaşık barbunya pilaki
bir tabak ton balıklı salata

ara: bir avuç kiraz

Akşam: iki köfte ve bol salata ile ayran ve bir dilim çavdar ekmeği -

Bugünü de böyle ayarladım.

Kimden dusulmedi ki ceza? Lisstede sarraf yok sekerpancari yok selcan yoktu hepsinden kestim.
Ben ozaman yoktum sporda.
Benden baska kim var ki kilosunu bildirmeyen? Benim icin diyorsun sanirim. Haksizliksa ben girmem listeye kii vermesem kendimden de duserdim tabiki.
Ozaman ceza komple kalksn ben motive etmek icin yapmistim normal devam edin listeye cezasiz.

hayır canım senin icin demiyorum aklıma bile gelmedin sen mesela örneğin nuffiun simdi listede değil kilo alsa bile onun sporundan düsülmücek yanlış mıyım o bizim grupta ama karşı grup ıcın haksızlık olur böylesi o yüzden listede olmayanlarda kesinlikle bildirim yapsın ki kilo alanlardan düselim veya tamamen ceza olayını kaldıralım
sımdılık spor listesi bitti o zaman kızlar Velvette Buki_89 SekerPancarii htc71 sarraf E elaalemi @nuffiun senad zuzuzuzu1234

Kahve iyi gelmistir banada her zaman iyi geliyoooo iyi bari kurtuldun persembe yapsaydin keskeeee

Kahve iyi gelmistir banada her zaman iyi geliyoooo iyi bari kurtuldun persembe yapsaydin keskeeee

aslında çarşambada ıcmıstım ama o zaman etki etmedi bide yanında kayısı çayı erikli su falan ictim belki hepsi birlikte olunca ondan olmustur ama bundan sonra 2 günde 1 kahve iciceem insallah pazardanda kayısı aldım onlarıda yicem

Hayir oyle olmaz zaten bende onu diyorum herkes soyledi herkesden kestim hatta soylemeyenden de kestim.
Nuffiun yeni cikti daha. O durum sadece htc de olmustu oda zaten hedefe ulastigi icin.
Listede olan herkes zaten soylemek zorunda. Soylemek isteyemeyen ozelden bana soyleyebilir..cunku izindekiler soylemek zorunda degil normalde.
Neyse bayram gecsin bakalimm biseyler dusunucez cnm

Ben aksamlari iftardan sonra iciyodum bide erik ohhhh kos wc

tamam demek ki sen düsmüssün ben dikkat etmedim düsülmüyo zannettim o zaman problem yok
simdilik zaten listeye ara verdik bayramdan sonra devam

Dün ufak çapli bi araştırma yaptim ve dogru yolda oldugumu gördüm fitness yapan kadinlar ağırlıkla spor yapanlar falan cogu zaman protein ağırlıklı yiyolar ama haftada bir gün 1000 kalorilik falan hamburgerler pizzalar yedikleri oluyomuş karinlari kocaman oluyo onlari da yediklerinde ertesi gün normal beslenmelerine dönüyorlarmış yani haftada bir tika basa yemek cok da yanliş diil kilo koruma evresinde

O zamn spor listesi şimdi kalksın bayramdan sonra takımdaki herkes spor listesine alinsin çünkü diyetle spor ayrilamaz bunu hepimiz biliyoruz 14. Takımın hepsi bayramdan sonra spora baslicak kabul müü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…