- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.061
O zamn spor listesi şimdi kalksın bayramdan sonra takımdaki herkes spor listesine alinsin çünkü diyetle spor ayrilamaz bunu hepimiz biliyoruz 14. Takımın hepsi bayramdan sonra spora baslicak kabul müü
hatta selcandan cook kestimm isyan etti yaaynenn
Ayy zahmet olucakkkk amaaerikte var denicembu akşam artık 58 olayım lüülltfennnnnnnnn
evet muhallebiyle cok guzel oluyo. Ama knkisin yedimi hayir canim cektimi eveeeet ama yimedimAyy kemal pasa hic yemedim ben hic de merak etmedimguzel mi ki tadi
akilli olunNe sandinizzzzrekor partisimde fena överik
Ayy zahmet olucakkkk amaavalla bayramdan sonra sana fena takixam haberin olsun simdilik bekletiyorum
evet muhallebiyle cok guzel oluyo. Ama knkisin yedimi hayir canim cektimi eveeeet ama yimedim
akilli olun
Ciddiyim ccok kizdim gecen 60dan hic dusmemisinnnnnnn eger bi dusmeeee listedennnn aticam senitamam tak lütfen bana senden korkuyorum
Ciddiyim ccok kizdim gecen 60dan hic dusmemisinnnnnnn eger bi dusmeeee listedennnn aticam seni
sana ders olsunhadi bahalim 58 olmada gorim seni
Yegeninle mi uyudun ohhh miss kokuluuuAy kizlarrr giremedim siteye ablama gittik fln anca geldik eve yegenimde gelmek istedi o da bizde şimdi uyucaz beraber yoksa uyumaz obu arada SekerPancarii 54.7 çıktım bence wc sorununu sayarsak gayet iyiii
Ben yohum niye ki
Harikasssinnnn panpissssAyy zahmet olucakkkk amaavalla bayramdan sonra sana fena takixam haberin olsun simdilik bekletiyorum
evet muhallebiyle cok guzel oluyo. Ama knkisin yedimi hayir canim cektimi eveeeet ama yimedim
akilli olun
Cinim pincikimMmmmmÇünkü seni ayrı öpeceyimmmsen yoktun ondan sebep
caliscakmisinnnn ki ben sok
ayyy tisikkurler bebegmHarikasssinnnn panpissssyimeeeeee devam boyle super gidiyosun
Bugun basim agriyo kahve ictim simdi.
Kendi adima bas agrili bigun ve temizlikkkkk sen nasilsinn naptin diyetisyeniSelam kızlar nasılsınız
He tepine tepine yattik bütün geceYegeninle mi uyudun ohhh miss kokuluuuhe kiz gayet iyi wc sorunun olmasa 53.9 8 falan çıkardın bence çünkü kac gündür wcye çıkmıyosun
İyiyim kuzummm evde takiliyorum sen napiyosunnnSelam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?