- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.081
Yok tatlım benim tan değil maalesef ama yapacak birşey yok işte5. canım kilo durumun nasıl bi ara kabızlık sorunun vardı gecti mi ben kac gündür takip edemedim şimdi iyimisin
Nasıl bitti canım anlamadımhayır canım senin icin demiyorum aklıma bile gelmedin sen mesela örneğin nuffiun simdi listede değil kilo alsa bile onun sporundan düsülmücek yanlış mıyım o bizim grupta ama karşı grup ıcın haksızlık olur böylesi o yüzden listede olmayanlarda kesinlikle bildirim yapsın ki kilo alanlardan düselim veya tamamen ceza olayını kaldıralım
sımdılık spor listesi bitti o zaman kızlarVelvette @Buki_89 @SekerPancarii @htc71 @sarraf @elaalemi SchonerDuft @senad zuzuzuzu1234
Dün ufak çapli bi araştırma yaptimve dogru yolda oldugumu gördüm fitness yapan kadinlar ağırlıkla spor yapanlar falan cogu zaman protein ağırlıklı yiyolar ama haftada bir gün 1000 kalorilik falan hamburgerler pizzalar yedikleri oluyomuş karinlari kocaman oluyo onlari da yediklerinde ertesi gün normal beslenmelerine dönüyorlarmış yani haftada bir tika basa yemek cok da yanliş diil kilo koruma evresinde
Temizlik yapıyorum bebek yer evimiz var mangala kahvaltiya geldiğimiz havalar düzeliyor diye bir el.atalım dedikİyiyim kuzummm evde takiliyorum sen napiyosunnn
Gittim sabah 8de ve kadın beni bekliyordu çok şaşırdım.... verdiği listeye nasıl uyacam bilmiyorum her öğün ekmek var 4 ara öğün var ve kahvaltı da tıka basa olacam protein ağırlıklı 1 hafta boyunca spor yapma dedi Su an yaparsan da 30 dkyı geçmesin dedi ... yumurta kalitesinin yüzde 30 unu kilo etkiliyor dedi çok mutlu oldum bunaKendi adima bas agrili bigun ve temizlikkkkk sen nasilsinn naptin diyetisyeni
peki beyaz ekmekmi ? Bugdaymi yemesen olmuyomuymus her ogun sordunmuu.Gittim sabah 8de ve kadın beni bekliyordu çok şaşırdım.... verdiği listeye nasıl uyacam bilmiyorum her öğün ekmek var 4 ara öğün var ve kahvaltı da tıka basa olacam protein ağırlıklı 1 hafta boyunca spor yapma dedi Su an yaparsan da 30 dkyı geçmesin dedi ... yumurta kalitesinin yüzde 30 unu kilo etkiliyor dedi çok mutlu oldum buna
Gittim sabah 8de ve kadın beni bekliyordu çok şaşırdım.... verdiği listeye nasıl uyacam bilmiyorum her öğün ekmek var 4 ara öğün var ve kahvaltı da tıka basa olacam protein ağırlıklı 1 hafta boyunca spor yapma dedi Su an yaparsan da 30 dkyı geçmesin dedi ... yumurta kalitesinin yüzde 30 unu kilo etkiliyor dedi çok mutlu oldum buna
Verdikleri çok fazla bana hepsini yiyemem dedim azaltmadan yiceksin dedi kağıda bile yazdı... kepek ve beyaz hariç vardır bir bildiği diyorum bu hafta böyle yavaş yavaş azalacak dedi..peki beyaz ekmekmi ? Bugdaymi yemesen olmuyomuymus her ogun sordunmuu.
Bugünden itibaren paylaşırım bebeğim haftaya listeye dönerim 71e indiğimdeDaha ne istiyorsun kız
Yiye yiye zayıflayacaksın işte
Zaten öylesi makbuldür
Öğünlerini çok merak ediyorum
Listede değilsin ama arada paylaşsana
Bende cam kapı sildim bugun kollarım ağrıyor pazara gidicem mesela üşeniyorumherkesle nerdeeeee
Verdikleri çok fazla bana hepsini yiyemem dedim azaltmadan yiceksin dedi kağıda bile yazdı... kepek ve beyaz hariç vardır bir bildiği diyorum bu hafta böyle yavaş yavaş azalacak dedi..
Bugünden itibaren paylaşırım bebeğim haftaya listeye dönerim 71e indiğimde
Metabolizmam güzel çalışıyormuş bu arada..2 kilo vaad etmedi ama protein ağırlıklı bir.listem var yürüyüş spor yapma dedi açıkçası ama jillli ve leslie bahsettim cardi abs ağırlıklı dedim yürüyüş 30 dk en fazla ilerde verecek spor ve yürüyüş anladığım kadarı ileTabii ki vardır
Kadın uzmanı sonuçta canım
İçin rahat olsun
Önceki yediklerin azdı bence de
Biz de bilgilenmiş oluruz bakalım
Sporu ne önerdi, yürüyüş mü
Haftada 2 kilo mu vaat etti
Metabolizmam güzel çalışıyormuş bu arada..2 kilo vaad etmedi ama protein ağırlıklı bir.listem var yürüyüş spor yapma dedi açıkçası ama jillli ve leslie bahsettim cardi abs ağırlıklı dedim yürüyüş 30 dk en fazla ilerde verecek spor ve yürüyüş anladığım kadarı ile
Diyetisyen sözünden çıkmam diğer diyetisyene gittiğimde de öyle ne derse oydu ama o zaman spor yoktu bu şekilde üstüne ilaçlara başladım vitaminlere eski kiloya dönüş oldu artısı ile ama dün çok yedim onun acısı da varÇalışıyordur tabi
Demek ki bir sıkıntı yok hormonlarda
Oh sevindim
Seni hamile mezun edeceğiz bu topicten halay çeke çeke çıkartacağız
Bence birebir uy
Yürüyüş diyorsa yürüyüştür
Diyetisyen ablamızın lafı üstüne laf söylemek bene düşmez
Amin bu arada inşallah....SchonerDuft peki sınav dönemindeyim, gece uyanığım vs dedin mi onu nasıl hallettiniz
Bebeğim ramazandan sonra düzelir mesaj etme benimde aynı çünküYok tatlım benim tan değil maalesef ama yapacak birşey yok işteaz az gidiyor hep
Zorlansanda yememe gibi bişey yapma sakinn az yersen kilo vermen durur bi süre sonraYemek yemekte biraz zorlanmaya başladım
Midem mi küçüldü ki ne
Size de oldu muydu ilk zamanlar böyle
Oo ne güzel şehir dışında mi evvTemizlik yapıyorum bebek yer evimiz var mangala kahvaltiya geldiğimiz havalar düzeliyor diye bir el.atalım dedik
Ay kuzum çok sevindim valla hadi bakalım diyetisyen eşliğinde çok daha iyi olcakkkGittim sabah 8de ve kadın beni bekliyordu çok şaşırdım.... verdiği listeye nasıl uyacam bilmiyorum her öğün ekmek var 4 ara öğün var ve kahvaltı da tıka basa olacam protein ağırlıklı 1 hafta boyunca spor yapma dedi Su an yaparsan da 30 dkyı geçmesin dedi ... yumurta kalitesinin yüzde 30 unu kilo etkiliyor dedi çok mutlu oldum buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?