Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nasıl bitti canım anlamadım

Tamam o zaman iyi oldu dediğin bir zayıflayayım da ben de yiyeyim tıka basa

Benim de var fitnesscı bir arkadaş sen gibi o da kuru bir şey spor seviyor, o da ne zaman buluşsak kendine serbest gün ilan eder tıka basa yerdik beraber şimdi ben yemem gerçi

Kendi adima bas agrili bigun ve temizlikkkkk sen nasilsinn naptin diyetisyeni
Gittim sabah 8de ve kadın beni bekliyordu çok şaşırdım.... verdiği listeye nasıl uyacam bilmiyorum her öğün ekmek var 4 ara öğün var ve kahvaltı da tıka basa olacam protein ağırlıklı 1 hafta boyunca spor yapma dedi Su an yaparsan da 30 dkyı geçmesin dedi ... yumurta kalitesinin yüzde 30 unu kilo etkiliyor dedi çok mutlu oldum buna

peki beyaz ekmekmi ? Bugdaymi yemesen olmuyomuymus her ogun sordunmuu.

Daha ne istiyorsun kız

Yiye yiye zayıflayacaksın işte

Zaten öylesi makbuldür

Öğünlerini çok merak ediyorum

Listede değilsin ama arada paylaşsana

peki beyaz ekmekmi ? Bugdaymi yemesen olmuyomuymus her ogun sordunmuu.
Verdikleri çok fazla bana hepsini yiyemem dedim azaltmadan yiceksin dedi kağıda bile yazdı... kepek ve beyaz hariç vardır bir bildiği diyorum bu hafta böyle yavaş yavaş azalacak dedi..

Verdikleri çok fazla bana hepsini yiyemem dedim azaltmadan yiceksin dedi kağıda bile yazdı... kepek ve beyaz hariç vardır bir bildiği diyorum bu hafta böyle yavaş yavaş azalacak dedi..

Tabii ki vardır
Kadın uzmanı sonuçta canım
İçin rahat olsun
Önceki yediklerin azdı bence de
Biz de bilgilenmiş oluruz bakalım
Sporu ne önerdi, yürüyüş mü

Bugünden itibaren paylaşırım bebeğim haftaya listeye dönerim 71e indiğimde

Haftada 2 kilo mu vaat etti

Kadının en sevdiğim yanı haftada 1 sütlaç kazandibi keşkül gibi şeyler yiyebiliyormusum her gun 1 bittir kare cikolata yicim

Tabii ki vardır
Kadın uzmanı sonuçta canım
İçin rahat olsun
Önceki yediklerin azdı bence de
Biz de bilgilenmiş oluruz bakalım
Sporu ne önerdi, yürüyüş mü

Haftada 2 kilo mu vaat etti
Metabolizmam güzel çalışıyormuş bu arada..2 kilo vaad etmedi ama protein ağırlıklı bir.listem var yürüyüş spor yapma dedi açıkçası ama jillli ve leslie bahsettim cardi abs ağırlıklı dedim yürüyüş 30 dk en fazla ilerde verecek spor ve yürüyüş anladığım kadarı ile

Çalışıyordur tabi
Demek ki bir sıkıntı yok hormonlarda
Oh sevindim
Seni hamile mezun edeceğiz bu topicten halay çeke çeke çıkartacağız
Bence birebir uy
Yürüyüş diyorsa yürüyüştür
Diyetisyen ablamızın lafı üstüne laf söylemek bene düşmez

Diyetisyen sözünden çıkmam diğer diyetisyene gittiğimde de öyle ne derse oydu ama o zaman spor yoktu bu şekilde üstüne ilaçlara başladım vitaminlere eski kiloya dönüş oldu artısı ile ama dün çok yedim onun acısı da var

SchonerDuft peki sınav dönemindeyim, gece uyanığım vs dedin mi onu nasıl hallettiniz
Amin bu arada inşallah....
Söyledim uyama uyanma saatimi sordu saatin belli olmadığını söyledim.. en büyük kârım ders yaparken su içiyorum önceleri ne varsa yerdim şimdi sadece su olduğu için çok rahatim

Yok tatlım benim tan değil maalesef ama yapacak birşey yok işte az az gidiyor hep
Bebeğim ramazandan sonra düzelir mesaj etme benimde aynı çünkü
Yemek yemekte biraz zorlanmaya başladım

Midem mi küçüldü ki ne

Size de oldu muydu ilk zamanlar böyle
Zorlansanda yememe gibi bişey yapma sakinn az yersen kilo vermen durur bi süre sonra
Temizlik yapıyorum bebek yer evimiz var mangala kahvaltiya geldiğimiz havalar düzeliyor diye bir el.atalım dedik
Oo ne güzel şehir dışında mi evv
Ay kuzum çok sevindim valla hadi bakalım diyetisyen eşliğinde çok daha iyi olcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…