- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.101
Yok kuzum şehir içi annemlerin evi ile 5dk miras kaldi nenemden bizde satmaya kıyamıyoruz piknik yapıyoruz çiçek ekmişiz ağaçlarımız varBebeğim ramazandan sonra düzelir mesaj etme benimde aynı çünkü
Zorlansanda yememe gibi bişey yapma sakinn az yersen kilo vermen durur bi süre sonra
Oo ne güzel şehir dışında mi evv
Ay kuzum çok sevindim valla hadi bakalım diyetisyen eşliğinde çok daha iyi olcakkk
Oo kv nin ağır misafirleri var bugün deseneKızlar ben geldiimmm yegenimden alamıyorum telefonu vermiyohazirlanicm nişanlımcim a yemeğe gitcezzz
Diyetisyen sözünden çıkmam diğer diyetisyene gittiğimde de öyle ne derse oydu ama o zaman spor yoktu bu şekilde üstüne ilaçlara başladım vitaminlere eski kiloya dönüş oldu artısı ile ama dün çok yedim onun acısı da var
Amin bu arada inşallah....
Söyledim uyama uyanma saatimi sordu saatin belli olmadığını söyledim.. en büyük kârım ders yaparken su içiyorum önceleri ne varsa yerdim şimdi sadece su olduğu için çok rahatim
Bebeğim ramazandan sonra düzelir mesaj etme benimde aynı çünkü
Zorlansanda yememe gibi bişey yapma sakinn az yersen kilo vermen durur bi süre sonra
Oo ne güzel şehir dışında mi evv
Ay kuzum çok sevindim valla hadi bakalım diyetisyen eşliğinde çok daha iyi olcakkk
Hadi bakalimmmmm insallah cok faydasi olur sanaVerdikleri çok fazla bana hepsini yiyemem dedim azaltmadan yiceksin dedi kağıda bile yazdı... kepek ve beyaz hariç vardır bir bildiği diyorum bu hafta böyle yavaş yavaş azalacak dedi..
iyi sana spor olmussssBende cam kapı sildim bugun kollarım ağrıyor pazara gidicem mesela üşeniyorum
Evet öyle çözdük 1 karaf suyun içine limon tarcin evde olan meyveden atiyorum degisik tat oluyor...saat 21de ara öğün var zaten 1 çay bardağı kefir ve 1 meyve tok kalırım 1e kadarSonuç daha güzel olacak
Artık bir profesyonelle çalışıyorsun sonuçta
Sadece su mu içecekmişsin peki ders çalışırken? Öyle mi çözdünüz yani
Yiyorum kaptanım ama niye öyle oluyor normal midir
Ben mide küçülmesine bağladım
Insallah....Hadi bakalimmmmm insallah cok faydasi olur sana
iyi sana spor olmussss
Menünde beğenmediğim tek şey patates salatası onun yerine 1 dilim ekmek yeseydin ya da 2 yk barbunya daha iyi olacaktı pasta da ödülün olsun diyelim lesli yapacakmışsın telafisi olurBugünkü menümü yazayım
Bugün kardeşimin doğum günüydü pasta yedim
Ama 1 saate yine Leslie yapıp yakacağım o kalorileri
Öyle o kadar deli olmadım yerken de
Çok eksikliğini çekmemişim
Hatta garip geldi bu kadar şekerli ve yağlı bir şeyi yemek, ilginç bir durum benim için
Sabah 8
1 omlet -101
3 hindi füme salam - 51
1 küp kaşar peyniri - 35
Ballı yoğurt - 155
Sabah toplam: 342
Ara 11
1 çay bardağı çilek - 50
Ara toplam: 50
Öğle 1
2 kaşık bezelye - 28
2 kaşık barbunya - 92
2 kaşık taze fasulye - 18
2 kaşık patates salatası - 22
1 bardak ayran - 57
5 parça bitter çikolata - 165
Öğle toplam: 382
Ara 5
4 kaşık lor peyniri - 60
Ara toplam: 60
Akşam 7
3 kaşık patates salatası - 33
3 kaşık bezelye - 42
3 kaşık taze fasulye - 27
1 bardak ayran - 57
1 dilim çikolatalı pasta - 577
Akşam toplam: 736
Ara 10
1 bardak tarçınlı süt - 129
Ara toplam: 129
Gün toplam: 1699
Bu Jillian kürü de yarın bitiyor
Ondan sonra da kendime cumaya kadar günde 4 bardak yeşil çay hedefi koydum
Yağ yakmaya yardımcı olsun diye
Evet öyle çözdük 1 karaf suyun içine limon tarcin evde olan meyveden atiyorum degisik tat oluyor...saat 21de ara öğün var zaten 1 çay bardağı kefir ve 1 meyve tok kalırım 1e kadar
Menünde beğenmediğim tek şey patates salatası onun yerine 1 dilim ekmek yeseydin ya da 2 yk barbunya daha iyi olacaktı pasta da ödülün olsun diyelim lesli yapacakmışsın telafisi olur
sabah
Kahvaltı ve ara öğün yok vakit geç olmuştu
Öğlen
Ince 2 dilim arasına sandviç peynir ve semiz otlu /salatalık domates
Ara
1 bardak süt yanına 1 yk granola vardı yanımda olmadığı için yiyemedim
18.30 günün 3.cü arası
6 yeni dünya
Akşam
2yk barbunya 4yk yoğurt 1 ince dilin tb ekmek salata
Önce ben bunla nasıl doyacam dedim son 3 lokmamda doygunluk hissettim
Son ara öğün
1 çay b.kefir yarım elma büyük olduğu için yarısını yiyorum
Canim patates nisasta ama gozunuzde buyutmeyin. Ben iftarda patatesi cok yapiyorm kizimla esim cok seviyo diye gordugum eksileri hic etkilemedi.Ayy meyveli çok güzel olur bence tadı geçer hem
Patates ekmekten daha masum görünmüştü bana daha mı kötü?
Annem yapmış ben de hepsinden birer ikişer koysam olur deyi düşündümdü
Ayıp olmasın deyi yedim yoksa çok bile geldi pasta ama kardeşim de diyette ya beraber yiyelim-spor yapalım modundayız bozulacaktı yemesem
Çok güzel menü olmuş bence ya ben çok beğendim
Canim patates nisasta ama gozunuzde buyutmeyin. Ben iftarda patatesi cok yapiyorm kizimla esim cok seviyo diye gordugum eksileri hic etkilemedi.
Hergun olmasada arada bir yiyebilirsin. Hele firindaysa
Evet cok ski yaptigim zamanlar pazarlari genelde disarda yeriz izgaralarin yaninda mutlaka elmadilm patates, pure fln oluyo biraz yedigim zaman hic beni etkilemedi okadar abartili zararli degil yani bence.Doğru dimi nişasta daha zor sindirilir
Çok aramıyorum zaten kaptanım annem yapmış deyi yedim valla
Evet cok ski yaptigim zamanlar pazarlari genelde disarda yeriz izgaralarin yaninda mutlaka elmadilm patates, pure fln oluyo biraz yedigim zaman hic beni etkilemedi okadar abartili zararli degil yani bence.tabi bu benim fikrim kendi diyet tecrubemden yola cikarak didim
Sen bugun pasta yemissin olmus artikk cuma olsa cok kizardimVallahi 2-3 kaşşık yidim kaptanım
Sizin tecrübeleriniz önemli hem ben uyuyorum onlara zayıflayacağım deyi
Bir de azcık korkuyorum yalan olmasın
Sen bugun pasta yemissin olmus artikk cuma olsa cok kizardim
Neyse olsun odul olsun sana. Yarin yine eski duzen saglkla beslenirsen onu atarsin no panikkkkk
Oyle ama gormezden gelinirOnu diyete başlamadan planlamıştık kardeşimle kaptanım
Doğum günümde yiyeceğiz değil mi diye şey etmişti, tamam dimiştim
Pazartesiye eksi çıkmam lazım azcık tutuştum ne yalan söyleyeyim
Gittim hemen Leslie 2 miles yaptım onla erimiştir diye bir umudum var ama ak koyun kara koyun pazartesi belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?