- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.121
He pek güzel agirladi valla bana sepet yapmış kendi elleruyle toka fln koyarim içine bi mutlu oldum sormaOo kv nin ağır misafirleri var bugün desene
Hiç bilmiyorum bebeğim valla ondandir büyük ihtimal çünkü bayadir az yiyosun ya küçülmstür ama dikkat et hemen büyüyorSonuç daha güzel olacak
Artık bir profesyonelle çalışıyorsun sonuçta
Sadece su mu içecekmişsin peki ders çalışırken? Öyle mi çözdünüz yani
Yiyorum kaptanım ama niye öyle oluyor normal midir
Ben mide küçülmesine bağladım
Ben superimKızlar ben geldiiim yine bi hafta sonu sessizligi var burdaa nabersiniz nasilsinizzz
Oyle ama gormezden gelinircuma onemli aramizda herzaman yapmiyosun
İyiyim bnde bebeğim ayıptır söylemesi wc ye çıktım mutluyumBen superim
Bas agrisi var accik okadar.
Sen nasilsin
Naaaaptin bKimZaten pek kimseler yok sös kimselere dimem kaptanım aramızda
Naaaaptin bKim
Zaten pek kimseler yok sös kimselere dimem kaptanım aramızda
hahahahaahhaİyiyim bnde bebeğim ayıptır söylemesi wc ye çıktım mutluyum
benden laf cikmaz bu kiyagimi unutma
hahahahaahhakeyfin yerinde biktim sizin wclerinzden
RamazanBir de sana eli kırbaçlı diyip korkutuyorlar pambık gibi çıktın içte kaptanım
Çok mu seviyosunuz birbiriniziHiç kaptanım öyle masum masum oturuyordum, parte ile birbirimizi ne çok sevdiğimizden gibi ponçik şeylerden bahsediyorduk
He kız hep gece buralardasin bu ara gündüz hoc ugramiyoaunnnHerhalde ben çok geç geliyorum
Sorma vallabenden laf cikmaz bu kiyagimi unutma
hahahahaahhakeyfin yerinde biktim sizin wclerinzden
Ohh bol protein gidiyosun bu ara masallahhh kuzummSelam kizlar,pek giremedim bugün bas agrisindan tüm gün kivrandim bide üstüne mide bulantisi cok kötüydü... iftari annemlerin bahcesinde yaptik... mangal vardi biraz et yedim ve salata öncesindede mercimek corbasi... tatli olarak gülac vardi ama yemedim hihi sahurda süt tarcinli okadar kizlar
Evet tatlim buhafta hedef 71küsür dikat ediyorumOhh bol protein gidiyosun bu ara masallahhh kuzumm
Ramazan dan sonra 60 lara inmiş olcaksinnnEvet tatlim buhafta hedef 71küsür dikat ediyorum
Evetttrr menu degistiSorma valladünya varmış
Sen ne ediyon iftara aneyngil gelcek dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?