Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pilavsiz bi menu şahane valla her gittiğim yerde pilav yiyorum ben sıkıldım şahsen yapma boşver
Mantar fikri de çok güzel olmuş bide fırında hafif olur

Pilavsiz bi menu şahane valla her gittiğim yerde pilav yiyorum ben sıkıldım şahsen yapma boşver
Mantar fikri de çok güzel olmuş bide fırında hafif olur
Esimde ayni ya niye herkes pilav yapiyo diyo
Evde pilav sozu gecmiyo artik
Yeterlimi sence 3 annemler iki biz bide kizim. Zaten hunkari bool servis edicem. Yaninda borek mantar acili ezmede yaaparm. Ay sorarm yaabanci degiller ya onlar zaten ay yeter yeter derse gereksiz yapmam ama patatesi yapablrm bilemedim.
Firinda mantae biz cok yapariz ustu kizariyo super oluyo

Bence yeterrr zaten bnm için önemli olan çorba gerisi gitmiyo bide tatlı da oldu mu sahaneee meyve de koyarsin sonra istersen biber fln közle yoğurtla koy ortaya misss

Bence yeterrr zaten bnm için önemli olan çorba gerisi gitmiyo bide tatlı da oldu mu sahaneee meyve de koyarsin sonra istersen biber fln közle yoğurtla koy ortaya misss
Zaten meze arttirim ana seylerde abartmak istemiyorum yenmicek cunku az kisiyiz.
Evet karpuzla kavunda olucak masada zaten onu soyleme geregi duymadim. Bencede yeter suan sayinca bulguru cikardm listeden benimde isime gelir yemem
Pacangayi yemesem keskee

Zaten ramazan da çorbadan sonra sadece meze olsa sofrada şahane olcak onlar daha güzel gidiyor atistirmalik
Pilavdan yirttik börek te yapmasan mi acaba

Zaten ramazan da çorbadan sonra sadece meze olsa sofrada şahane olcak onlar daha güzel gidiyor atistirmalik
Pilavdan yirttik börek te yapmasan mi acaba
Yoook boreksiz olmazzzzz yapcammmmm :) kiz bu gazla bir isirklada kalabilir bilemedim
Hepsini yapicam bulguru cikaedim sadece.
Zaten corbadan sonra boool hunkar begendiyleee sisicek herkes

Yoook boreksiz olmazzzzz yapcammmmm :) kiz bu gazla bir isirklada kalabilir bilemedim
Hepsini yapicam bulguru cikaedim sadece.
Zaten corbadan sonra boool hunkar begendiyleee sisicek herkes
He öyle olur bak tadimlik al yiteee başka yemek yok
Ben ramazan da fırında olan şeyleri seviyorum daha hafif oluyo sanki Ayy gözüm de fırında balık canlandi

He öyle olur bak tadimlik al yiteee başka yemek yok
Ben ramazan da fırında olan şeyleri seviyorum daha hafif oluyo sanki Ayy gözüm de fırında balık canlandi
Yaparm merk etme cicisim.
Evet bide annemlerde asiri yiyen insanlar degiller yani mesela kalablk gelse sarmalar tepsi borekler zeytinyaglilae havada ucusurdu.o yuzden kafam rahat.
Sirada carsamba iftar var onuda atlatrsam btti daha kimseye gitmicem yeter yaaa

Ramazanda balik cazip gelmedi bana suan

Bu ramazan zaten bereketli ay mübarek gelen giden eksik olmuyo ay öyle deme yaa geçen ramazan babam balikciya götürmstü şahane oluyo hazır gelince

Bu ramazan zaten bereketli ay mübarek gelen giden eksik olmuyo ay öyle deme yaa geçen ramazan babam balikciya götürmstü şahane oluyo hazır gelince
ben cok gidiyorm da almiyorm hepsini cagrsam ooyyy bayaaa gunlerce ugrasrm neyse ki herkes kizm kucuk diye sen napcan ne iftari bosver diyolar davet ediyorum herkes sacmalama diyo
isimede geliyo Benim en cok katildigim davetler 25 kisilik ama biz bize kopuyoruz. Anne tarafim kuzenler fln cok eglenceli geciyo.
Bende gidiyorum balikciya ama ramazanda ne bilem canm hc cekmedi

Cocuklu olmak ta güzel desene Ayy ablam aliyo her sene 20 30 kişi ben yorgunluktan ölürümmm

İçinde nişasta var ya ondan bana kepek ve beyaz ekmek dışında ekmekleri yiyebilirsin dedi sanırım yumurta kalitesini de etkiliyo .çok sevdiğim mısırdan yiyemicem artık soyagillerden olan şeyler kötü etkiliyormuş.
...
Kardeşinle mi yapıyorsun spor ve diyeti çok güzel ya yakmışsınızdır yediklerinizi

Çok sevindin güle güle kullan

Menü yeterli geldi bana da gelen de yabancı değil zaten sonraki günlere kaldımı yemek yenmeyebiliyor

Cocuklu olmak ta güzel desene Ayy ablam aliyo her sene 20 30 kişi ben yorgunluktan ölürümmm
Ewtttt bikere aldim o kalabaligi sonra hamileydim sonra dogurdum derken yirttim hahaahah ama benim gibi genc 3 cift daha var bize kalmiyo bide bnm ev hepsine uzak ama seneye artik insallah nasipse
Millet uyuyo yarın da ben uyucam
heee ben vok uyudum baaksana

Menü yeterli geldi bana da gelen de yabancı değil zaten sonraki günlere kaldımı yemek yenmeyebiliyor
aynen canim. Bana kalmasin bisey aman herseyler bitsin kg almiyalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…