- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.141
Pilavsiz bi menu şahane vallaEvetttrr menu degisti
Kardesim hunkar begendi istiyo
Carsamba tyzemde iftae var oda islim kebabi yapcakmis plani o iyi oldu degistigi
Menum suanlik
Mercimek corbasi
Hunkar begendi
Buyuk mantarlar firinlanms icleri bol kasar :)
Pastrmali pacanga boregi
Havuc tarator
Salata
Gullac.
Aslinda bulgur yapmak istitoem ama esim fazla yenmiyor diyo. Bakalm annemler erken gelicek fikir alirim ona gore yapicam.
Patatesle bisey yapsammi dusunuyorm bana kalsa coşucam ama ramazanda millet sisiyo hc bisey bana kalsin istemiyorumbakalimmmm :)
Esimde ayni ya niye herkes pilav yapiyo diyoPilavsiz bi menu şahane vallaher gittiğim yerde pilav yiyorum ben sıkıldım şahsen yapma boşver
Mantar fikri de çok güzel olmuş bide fırında hafif olur
Bence yeterrr zaten bnm için önemli olan çorba gerisi gitmiyoEsimde ayni ya niye herkes pilav yapiyo diyo
Evde pilav sozu gecmiyo artik
Yeterlimi sence 3 annemler iki biz bide kizim. Zaten hunkari bool servis edicem. Yaninda borek mantar acili ezmede yaaparm. Ay sorarm yaabanci degiller ya onlar zaten ay yeter yeter derse gereksiz yapmam ama patatesi yapablrm bilemedim.
Firinda mantae biz cok yapariz ustu kizariyo super oluyo
Zaten meze arttirim ana seylerde abartmak istemiyorum yenmicek cunku az kisiyiz.Bence yeterrr zaten bnm için önemli olan çorba gerisi gitmiyobide tatlı da oldu mu sahaneee meyve de koyarsin sonra istersen biber fln közle yoğurtla koy ortaya misss
Zaten ramazan da çorbadan sonra sadece meze olsa sofrada şahane olcakZaten meze arttirim ana seylerde abartmak istemiyorum yenmicek cunku az kisiyiz.
Evet karpuzla kavunda olucak masada zaten onu soyleme geregi duymadim. Bencede yeter suan sayinca bulguru cikardm listedenbenimde isime gelir yemem
Pacangayi yemesem keskee
Yoook boreksiz olmazzzzz yapcammmmm :) kiz bu gazla bir isirklada kalabilirZaten ramazan da çorbadan sonra sadece meze olsa sofrada şahane olcakonlar daha güzel gidiyor atistirmalik
Pilavdan yirttik börek te yapmasan mi acaba
He öyle olur bak tadimlik al yiteee başka yemek yokYoook boreksiz olmazzzzz yapcammmmm :) kiz bu gazla bir isirklada kalabilirbilemedim
Hepsini yapicam bulguru cikaedim sadece.
Zaten corbadan sonra boool hunkar begendiyleee sisicek herkes
Yaparm merk etme cicisim.He öyle olur bak tadimlik al yiteee başka yemek yok
Ben ramazan da fırında olan şeyleri seviyorum daha hafif oluyo sanki Ayy gözüm de fırında balık canlandi
Bu ramazan zaten bereketli ay mübarek gelen giden eksik olmuyoYaparm merk etme cicisim.
Evet bide annemlerde asiri yiyen insanlar degiller yani mesela kalablk gelse sarmalar tepsi borekler zeytinyaglilae havada ucusurdu.o yuzden kafam rahat.
Sirada carsamba iftar var onuda atlatrsam btti daha kimseye gitmicem yeter yaaa
Ramazanda balik cazip gelmedi bana suan
ben cok gidiyorm da almiyorm hepsini cagrsam ooyyy bayaaa gunlerce ugrasrm neyse ki herkes kizm kucuk diye sen napcan ne iftari bosver diyolarBu ramazan zaten bereketli ay mübarek gelen giden eksik olmuyoay öyle deme yaa geçen ramazan babam balikciya götürmstü şahane oluyo hazır gelince
Cocuklu olmak ta güzel deseneben cok gidiyorm da almiyorm hepsini cagrsam ooyyy bayaaa gunlerce ugrasrm neyse ki herkes kizm kucuk diye sen napcan ne iftari bosver diyolardavet ediyorum herkes sacmalama diyo
isimede geliyoBenim en cok katildigim davetler 25 kisilik ama biz bize kopuyoruz. Anne tarafim kuzenler fln cok eglenceli geciyo.
Bende gidiyorum balikciya ama ramazanda ne bilem canm hc cekmedi
Millet uyuyo
İçinde nişasta var ya ondan bana kepek ve beyaz ekmek dışında ekmekleri yiyebilirsin dedi sanırım yumurta kalitesini de etkiliyo .çok sevdiğim mısırdan yiyemicem artık soyagillerden olan şeyler kötü etkiliyormuş.Ayy meyveli çok güzel olur bence tadı geçer hem
Patates ekmekten daha masum görünmüştü bana daha mı kötü?
Annem yapmış ben de hepsinden birer ikişer koysam olur deyi düşündümdü
Ayıp olmasın deyi yedim yoksa çok bile geldi pasta ama kardeşim de diyette ya beraber yiyelim-spor yapalım modundayız bozulacaktı yemesem
Çok güzel menü olmuş bence ya ben çok beğendim
Çok sevindin güle güle kullanHe pek güzel agirladi valla bana sepet yapmış kendi elleruyle toka fln koyarim içine bi mutlu oldum sorma
Hiç bilmiyorum bebeğim valla ondandir büyük ihtimal çünkü bayadir az yiyosun ya küçülmstür ama dikkat et hemen büyüyor
Menü yeterli geldi bana da gelen de yabancı değil zaten sonraki günlere kaldımı yemek yenmeyebiliyorEsimde ayni ya niye herkes pilav yapiyo diyo
Evde pilav sozu gecmiyo artik
Yeterlimi sence 3 annemler iki biz bide kizim. Zaten hunkari bool servis edicem. Yaninda borek mantar acili ezmede yaaparm. Ay sorarm yaabanci degiller ya onlar zaten ay yeter yeter derse gereksiz yapmam ama patatesi yapablrm bilemedim.
Firinda mantae biz cok yapariz ustu kizariyo super oluyo
Ewtttt bikere aldim o kalabaligiCocuklu olmak ta güzel deseneAyy ablam aliyo her sene 20 30 kişi ben yorgunluktan ölürümmm
heee ben vok uyudum baaksanaMillet uyuyoyarın da ben uyucam
aynen canim. Bana kalmasin bisey aman herseyler bitsin kg almiyalimMenü yeterli geldi bana da gelen de yabancı değil zaten sonraki günlere kaldımı yemek yenmeyebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?