- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.161
Ramazan
Çok mu seviyosunuz birbirinizi
He kız hep gece buralardasin bu ara gündüz hoc ugramiyoaunnn
İçinde nişasta var ya ondan bana kepek ve beyaz ekmek dışında ekmekleri yiyebilirsin dedi sanırım yumurta kalitesini de etkiliyo .çok sevdiğim mısırdan yiyemicem artık soyagillerden olan şeyler kötü etkiliyormuş.
...
Kardeşinle mi yapıyorsun spor ve diyeti çok güzel ya yakmışsınızdır yediklerinizi
gunaydin bebegmmGunaydin kizlarmutlu pazarlar
ne sandindiiiHoşgörü, sevgi, saygı bunlar hep önemli kaptanım kıyma bize
Heğ çokhiç çikolatalı pasta yememle falan alakası yoktu
Tam tahıllı mı yiyorsun yerine?
Soya sevmiyorum ben zaten
Aynen beraber yapıyoruz daha verimli geçiyor
Onu da kandırdım ilk gün
Onun da fazlası var ama
Birbirimizi gaza getirmiş oluyorum
gunaydin bebegmm
Bugun uyumakti hayalm esimle kizim oynarken amaaaa kizim sagolsun erkenden kalktimsimdi onlari yolladim gittiler gezmeye bende kahve iciyorum
ne sandindiii
Var valla bi ara gitmisti bi kac aydir yine basladi. Ramazanda iftardan sonra iciyorum hemenBen de içicem şimdi kahve
Sende de mi kahve bağımlılığı var kaptanım
Var valla bi ara gitmisti bi kac aydir yine basladi. Ramazanda iftardan sonra iciyorum hemen
nescafe gold sutlu sekersiz(bir bardagim 3kisilik kahve iceriyor)
Baska icmem.
Bende sutsuz asla icemem. :) gecen koyuyorum bardaga esim diyo ki o kac kisilikBen de jacobs siviyorum
Ama kendimi kahve bağımlısı sanırdım
Hayatta içemem sütsüz
Birkaç gün denedim başarısız oldum
Çok acı çünkü keyif alamıyorum
Bende sutsuz asla icemem. :) gecen koyuyorum bardaga esim diyo ki o kac kisilik
O kkahve yaptiginda bana kahveli sut iciyomusum gibi geliyo1 tatli kasigi attigi icin
Ayyyy insallah canimmm iple cekiyorum resmenRamazan dan sonra 60 lara inmiş olcaksinnn
hahahahahahah ne sen sor ne ben soyliymmmmBen de bir tatlı kaşığı atıyorum kızsen kaç atıyon ki
hahahahahahah ne sen sor ne ben soyliymmmm
5 kaşık atmıyorsundur herhalde kaptanım
suan gullac yapmaya basladim
Sekerli yapiyorum ama ben yemicem1 orta dilimi 320 kalori kaptanım hemi de şekersizi
Ama aramızda kimseye dimem
Sekerli yapiyorum ama ben yemicem
Yoooook zaten sevmem pek pis bogazliyim tadina bakarim ama bugun bakmicam tabisi1 çatal da mı atmıyıcın kaptanım
Yoooook zaten sevmem pek pis bogazliyim tadina bakarim ama bugun bakmicam tabisiama pacangadan yicem odul yapicam sanirim
Bollcaaaİçine pastırma da koydun mu kaptanım
Baya uyumusun amaEwtttt bikere aldim o kalabaligisonra hamileydim sonra dogurdum derken yirttim hahaahah ama benim gibi genc 3 cift daha var bize kalmiyo bide bnm ev hepsine uzak ama seneye artik insallah nasipse
heee ben vok uyudum baaksana
aynen canim. Bana kalmasin bisey aman herseyler bitsin kg almiyalim
2 hafta kaldıAyyyy insallah canimmm iple cekiyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?