- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.181
Evet 5 saatcikBaya uyumusun ama
2 hafta kaldı
Çok tahılli aldım... çok iyi oluyor biri ile beraber diyet yapmak .. bugün hiç doymadım saat 6 6.30 u dört gözle bekliyorumHoşgörü, sevgi, saygı bunlar hep önemli kaptanım kıyma bize
Heğ çokhiç çikolatalı pasta yememle falan alakası yoktu
Tam tahıllı mı yiyorsun yerine?
Soya sevmiyorum ben zaten
Aynen beraber yapıyoruz daha verimli geçiyor
Onu da kandırdım ilk gün
Onun da fazlası var ama
Birbirimizi gaza getirmiş oluyorum
Bollcaaasonra domates biber bool kasar
Çok tahılli aldım... çok iyi oluyor biri ile beraber diyet yapmak .. bugün hiç doymadım saat 6 6.30 u dört gözle bekliyorum
Zombi gibi uyku nedir bilmezEvet 5 saatcik
Kardesim diyoki ben anlamiyorm benden sonra yazmis oluyon saat kacta sabah benden once yaziyosun ne ara uyuyon kalkiyosun diyo haahahahah
Sevgiliyken esimde oyle derdi ben ondan sonra uyurdum. Sabah ise kalkardim arabada onu arardmsen nasil yasiyosun derdi
Kuzu hani çok yicek vardı nasıl doymadin yaÇok tahılli aldım... çok iyi oluyor biri ile beraber diyet yapmak .. bugün hiç doymadım saat 6 6.30 u dört gözle bekliyorum
Ben de form püskütlerimi kemireyim bari
Neden öyle oldu ki bugün az mıydı yiyecekler
Valla anlamadım kızlar bana çok gelmiş demekkiKuzu hani çok yicek vardı nasıl doymadin ya
Ben de form püskütlerimi kemireyim bari
Neden öyle oldu ki bugün az mıydı yiyecekler
Valla anlamadım kızlar bana çok gelmiş demekkiKuzu hani çok yicek vardı nasıl doymadin ya
Demek kiValla anlamadım kızlar bana çok gelmiş demekki
Yok bebeğim bozmam diyetimi bozma yönünde gidersem listemi ona göre isterim boşa gitmiş olurum bozarsamDemek kiay olsun listenin dışına çıkmak yok kesinlikleee
Ikisi 1 arada olsa kuzum nasıl olurSırf sizin için diyetisyenlik bölümü okuyasm varyada fitness hocası mi olsam
İşte bak diyetisten bu yönden çok iyi boşa gitmesin diye normalden daha çok emek beriyoruzzYok bebeğim bozmam diyetimi bozma yönünde gidersem listemi ona göre isterim boşa gitmiş olurum bozarsam
Ne iyi olurdu dimi dusunsene öyle bi takım kaptaniIkisi 1 arada olsa kuzum nasıl olur
Bilinçli zayifliyoruz en önemlisiİşte bak diyetisten bu yönden çok iyi boşa gitmesin diye normalden daha çok emek beriyoruzz
Arge yi diyette uygulayabiliriz üzerimizde araştırmalar yaparsın: DNe iyi olurdu dimi dusunsene öyle bi takım kaptaniama malesef ben argeciyim
Arge yi diyette uygulayabiliriz üzerimizde araştırmalar yaparsın: D
Ben ceviz yediğimde çok abartiyorum 3 5 10 tane fln gidiyoListemde 2 ceviz ve 1 kare bitter vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?