- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.201
kim neden zayiflayamadi kim nasıl zayifladi
Ben tadında bıraktım bugün normalde 3 4 tane yerimBen ceviz yediğimde çok abartiyorum 3 5 10 tane fln gidiyo
Meyve çok olmuş 1 meyve den fazlaca yemissin normalde 12 kiraz 1 meyveye denktir....öğle yemeğini es geçmiş patlamış mısır yemissin o da olmamış bir günde 2 tost öldürmüşsün keşke öğlen sandiviç yapıp yanına salata ayran tuketseydin hem karbonhidrat hem protein bir arada olacaktıMerhabalar kızlar.. Nasılsınız.
Sporumu soyleyeyım jıllıan sekızıncı gunu tamamladım.. Level bır bıtmek uzere bu konuda heycanlıyım. Bır saat bısıklet surdum bır de.. Yedıklerım:
sabah
bır adet kasarlı tost ve bır bardak meyve suyu
bır tabak kıraz
ara proteınlı sut
oglen
bır kasarlı tost
patlamıs mısır bır tabak ve cay
ara . Bı kase kıraz
aksam yemegı
bır kase sehrıye corbası ve bı kase yogurt
Litfen fitness hocasi olSırf sizin için diyetisyenlik bölümü okuyasm varyada fitness hocası mi olsam
Hayirli olsun canim diyetisyene mi basladinValla anlamadım kızlar bana çok gelmiş demekki
Cok guzel ve duzenli menü canim ne cok ne az tam kararinda bayildimSabah
1 tost bol salata
Ara
Yarım elma
Öğlen
Tb ekmeğe ton balıklı sandviç salata
Ara 15.30
4 yk yogurt 1yk yulaf ezme
Ara 18.00
3 kayısı
Akşam
1 dilim ekmek 4 yk barbunya
4yk yoğurt salata
Ara 21.00
1cy brdk kefir 3 kayısı
3lt su tamamlanacak
Afiyet olsun canim sabah hem meyve yeyip hem meyve suyu icmen fazla olmus bide oglen tost yerine yemek yeseydin keske cok yetersiz olmus aksam daMerhabalar kızlar.. Nasılsınız.
Sporumu soyleyeyım jıllıan sekızıncı gunu tamamladım.. Level bır bıtmek uzere bu konuda heycanlıyım. Bır saat bısıklet surdum bır de.. Yedıklerım:
sabah
bır tabak kıraz
ara proteınlı sut
oglen
bır kasarlı tost
ara . Bı kase kıraz
aksam yemegı
Pacanga yemedimmmmmmmmmkalani annemle yoollucam
Suan yigildmmYasasinnnnnnnnn nasil gecti kuzum iftar annenlerle
Spor çok iyi kuzu menüler de bazi kacamaklar var sanki gibi geldi banaaMerhabalar kızlar.. Nasılsınız.
sabah
bır tabak kıraz
ara proteınlı sut
oglen
bır kasarlı tost
ara . Bı kase kıraz
aksam yemegı
Ben çok yerim deney için herşeybiri az yesin biri çok yesin kim daha cok kilo verecek
He o gitti yaş ortalamasi pek uymadı ona daBen tadında bıraktım bugün normalde 3 4 tane yerimbir emekli ogretmen vardı ses çıkmıyor ondan o da mı kaçtı : D
Ay ne güzel olurdu ya taş gibi olurdukLitfen fitness hocasi ol
OoowwwPacanga yemedimmmmmmmmmkalani annemle yoollucam
Merve yedim oglen zaten erik yedim 7 tane falan 1 dilimde karpuz alirim belkiOoowww
Ödül olarak meyve ye hadi hakettin
Gitti mi annenlerSuan yigildmm
Yediklerimi yazarim ozelden
Hiç sorma zararlı yicekler ile doluydu kızartma lahmacun kumpir içli köfteHayirli olsun canim diyetisyene mi basladinnasil gecti ilk gun
Misafirlikte kac tane icli kofte yedinaklim orda kaldi
Gündüzleri uyuyorum canısı ondan hepÇok mu seviyosunuz birbirinizi
He kız hep gece buralardasin bu ara gündüz hoc ugramiyoaunnn
Valla büyük başarı tebrik ederim seniPacanga yemedimmmmmmmmmkalani annemle yoollucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?