- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.301
senle kapışacaz o zaman bende cumaya 71 olurum büyük ihtimal ile regli oldum mu ödemler de gider ... evet çok zo kadın için daha zor işler ona bakııyor çünkü evdeolsun ara vermekde iyi gelio, yoksa cok bunalio insan, benim esimde suan sinav hazirliklariyla bogusuo. Zor yani.
Iyi gidio canim buhafta hedefim 71i görmek ama olcakmi bilmiyorum
3 4 lokma ye ben de çıkamadım adet olcam semiz yedim kefir içtim kayısı yedim meyve olarak çok iyi geldi
he bende onu bekliym valla aklın yolu birHee bi tane daha aldimindirimdeymisti bek guzeldi o yuzden bana bayramlik yok esimde almicak bisey sanirim sadece kizima alcaz regl olmayi bekliyom regliyken çıkıp aliriz yoksa dolasamam ben orucken
günaydın kuzuuu kuru erikte al akşam suya koyar sahurda içersin baya etkiliymiş oGünaydın kızlaaarr
ben yine sahura uyanamadım annemde uyuyakalmışBu sabah 59.9 dum cumaya göre -100 galiba cuma kaçtı hatırlayamadım Aslında daha az çıkmam lazımdı az yiyorum ama yine wc çarşamba gününden kayısı çayıyla erik çayini içicem cumaya kadar etki etsin
Hayrli olsun canim insallahbuarada kizlar, gecen bi görüsmem var diodumya insallah Allah kismet ederse 1 ekimde istedigim pozisiona gecmis olcam yani konusma bu yönde ilerledi. Kismetse temmuz gibi imazalicam anlasmayi:)
ay hadi bakalıımmm kilonu sabitledin mi kuzu artılar gitti miyanıma oturtmuyorum artık ben ama yine geliyorlar ..
bu hafta listeye döneme ihtimalim var kilomu bilmiyorum şuan yarın tartılırım
cok sevindim bebeğiiimmbuarada kizlar, gecen bi görüsmem var diodumya insallah Allah kismet ederse 1 ekimde istedigim pozisiona gecmis olcam yani konusma bu yönde ilerledi. Kismetse temmuz gibi imazalicam anlasmayi:)
öyle düşünme bak daha cok yüzcen daha cok hareket etcen öyle düşünAyy kizlar temmuzda 5gun alanyaya gidicem biliyosunuz donuste fethiyeye gidicez sanirim 5 gunde orda kalicaz gezicez ben artik 5 kg alirimdhaa belli degil ikincisi ama buyuk ihtimal.
he bende onu bekliym valla aklın yolu bir
günaydın kuzuuu kuru erikte al akşam suya koyar sahurda içersin baya etkiliymiş o
Ayy yok kiz almazsin o kadar bence gezicen yüzücen falan yakarsin yedikleriniAyy kizlar temmuzda 5gun alanyaya gidicem biliyosunuz donuste fethiyeye gidicez sanirim 5 gunde orda kalicaz gezicez ben artik 5 kg alirimdhaa belli degil ikincisi ama buyuk ihtimal.
Evet oda dogruu ilk hafta oteldeyken alirim belki 1 2 ama fethiyede hareketli gecer almam bakalim simdilik boyle amaaan alirsam alirim beeay hadi bakalıımmm kilonu sabitledin mi kuzu artılar gitti mi
cok sevindim bebeğiiimmcok istiyodun güzel olmuş hayırlı ugurlu olsun
öyle düşünme bak daha cok yüzcen daha cok hareket etcen öyle düşünyemek yok
Hee valla ac karnina hic cekilmiyo gezmekhe bende onu bekliym valla aklın yolu bir
Dimi kollar bacaklar agriyana kadar yuzdummu islem tamamdirAyy yok kiz almazsin o kadar bence gezicen yüzücen falan yakarsin yediklerini
Aynen kiz yiyip yiyip oturmucan ki sonucta gezmeye gidiyonDimi kollar bacaklar agriyana kadar yuzdummu islem tamamdir
Ben en iyisi aclik grevine giriyim simdidenAynen kiz yiyip yiyip oturmucan ki sonucta gezmeye gidiyon
Himmm birileri eksimi olmusgeçende kuru kayısı alcaktım meyvesini alınca onu unuttum
Aynen sen simdi sıkı tut yani aynen devamBen en iyisi aclik grevine giriyim simdiden
Himmm birileri eksimi olmusbakalim himmm evet guzel severim eksi olani poncik puncuk severim himmm
evetbenim o eksi olan aslında daha çok eksi olcaktımda wc sorunu bilirsin ya bende severim beni seveni
Ssss ses etmeAramizda
bende çarsıya cıkmadıgımdan alamıyorum hiç öle şiiğleegeçende kuru kayısı alcaktım meyvesini alınca onu unuttum
neyse olsun tatilden sonra diyete devamEvet oda dogruu ilk hafta oteldeyken alirim belki 1 2 ama fethiyede hareketli gecer almam bakalim simdilik boyle amaaan alirsam alirim beegecen sene almamistm okadar da yemstim
hele bide o kalabalıgın içine gir kıyafet dene falanHee valla ac karnina hic cekilmiyo gezmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?