Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olsun ara vermekde iyi gelio, yoksa cok bunalio insan, benim esimde suan sinav hazirliklariyla bogusuo. Zor yani.
Iyi gidio canim buhafta hedefim 71i görmek ama olcakmi bilmiyorum
senle kapışacaz o zaman bende cumaya 71 olurum büyük ihtimal ile regli oldum mu ödemler de gider ... evet çok zo kadın için daha zor işler ona bakııyor çünkü evde

Hee bi tane daha aldim indirimdeymisti bek guzeldi o yuzden bana bayramlik yokesimde almicak bisey sanirim sadece kizima alcaz regl olmayi bekliyom regliyken çıkıp aliriz yoksa dolasamam ben orucken
he bende onu bekliym valla aklın yolu bir

günaydın kuzuuu kuru erikte al akşam suya koyar sahurda içersin baya etkiliymiş o

yanıma oturtmuyorum artık ben ama yine geliyorlar ..
bu hafta listeye döneme ihtimalim var kilomu bilmiyorum şuan yarın tartılırım
ay hadi bakalıımmm kilonu sabitledin mi kuzu artılar gitti mi

buarada kizlar, gecen bi görüsmem var diodumya insallah Allah kismet ederse 1 ekimde istedigim pozisiona gecmis olcam yani konusma bu yönde ilerledi. Kismetse temmuz gibi imazalicam anlasmayi:)
cok sevindim bebeğiiimm cok istiyodun güzel olmuş hayırlı ugurlu olsun

Ayy kizlar temmuzda 5gun alanyaya gidicem biliyosunuz donuste fethiyeye gidicez sanirim 5 gunde orda kalicaz gezicez ben artik 5 kg alirim dhaa belli degil ikincisi ama buyuk ihtimal.
öyle düşünme bak daha cok yüzcen daha cok hareket etcen öyle düşün yemek yok

Ayy kizlar temmuzda 5gun alanyaya gidicem biliyosunuz donuste fethiyeye gidicez sanirim 5 gunde orda kalicaz gezicez ben artik 5 kg alirim dhaa belli degil ikincisi ama buyuk ihtimal.
Ayy yok kiz almazsin o kadar bence gezicen yüzücen falan yakarsin yediklerini

Evet oda dogruu ilk hafta oteldeyken alirim belki 1 2 ama fethiyede hareketli gecer almam bakalim simdilik boyle amaaan alirsam alirim bee gecen sene almamistm okadar da yemstim

geçende kuru kayısı alcaktım meyvesini alınca onu unuttum
bende çarsıya cıkmadıgımdan alamıyorum hiç öle şiiğlee bugün gitcm ama unutmazsam alırımsende al

Evet oda dogruu ilk hafta oteldeyken alirim belki 1 2 ama fethiyede hareketli gecer almam bakalim simdilik boyle amaaan alirsam alirim bee gecen sene almamistm okadar da yemstim
neyse olsun tatilden sonra diyete devam
Hee valla ac karnina hic cekilmiyo gezmek
hele bide o kalabalıgın içine gir kıyafet dene falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…