Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben omlet yiyorum her sahur dün aksam bizde bi teyze vardı misafir annem ev makarnası yapmıs yemek falan koymus ben yimem yatıyom didim ne istiyon söyle neeeeee dedi omlet dedim oda yaptı yidim
Ahahahhahagahahahahhah trip mi yaptin anana ne baaarttırıyon kadini kendin yapsaane omletini ben iki yumurta peynir çiğ badem findik ceviz kuru kayisi hurma karpuz salatalik dometes kaşar salam yiyom sahurda ama hepsinden accik accik koyuyom tabagima kahvaltisiz mutsuz bi insan olurum ben yapmam lazim bazen kendi yaptigim t.b.ekmeginden bi dilim yersem yumurtayi bi tane yiyom

bide pideee ama öle pide değil bibiğim kıymalı pide :

düzelir tabiiiki de son 11 gün kaldı zaten geçicek ben takmıyorum ramazan başından beri aynıyım 2 hafada toplasan 2 kere cıktım wc ye

bende aynı 3 kere falan anca çıkmısımdır nereye gidiyo yediklerimiz bilmiyorum karnımda çok şiş değil aslına bakarsan ama tartıda eksilmiyorum

oyyy siz analı kızlı nldunuz böyle

he yok ben yapabiliyom sahursuz akşam kalkmadm misila
evde olunca oluyodur o halsızlık dısarda olunca mecbur hareketlendikce enerji geliyo
Haa benim elim kolum kalkmiyii hic orucken hep oturuyom evi zor toparliyom gecen temizlik yaptim enerjiktim accik

bide pideee ama öle pide değil bibiğim kıymalı pide :

düzelir tabiiiki de son 11 gün kaldı zaten geçicek ben takmıyorum ramazan başından beri aynıyım 2 hafada toplasan 2 kere cıktım wc ye
Haa ben ramazan pidesini corbana bandin sandimdi afiyet ola kuşbaşıli severin ben bide karışık bide kasarlibide kiymali

ben yataktan zor kalkıyom bacım ne omleti annem regl oldu tutamadı 1 hafta ama yine kalktı bana yemek koydu 2 kere uyuyakaldı oda ben zaten kesinlikle alarm falan kurmuyorum cunku kalkamam çekeleye çekeleye anca kalkıyorum sevdiceğimde hergece arıyo uykumu kaçırana kadar konuşuyo onların orda sahur 1 45 te 3e kadar beni bekliyo veya alarm kurup uyanıyo aç kalmıyım diye canım en sevdıgım
ay ne güzel pek sağlıklı aslında bende böyle yerim evlenince akşamdan tabaklarımızı hazırlarım kalkınca cayın altını yakarım tabakları koyarım oh mis

Seni dusunuyi sevdicek ni guzelll ayy ben uyumuyom sahura kadar kiz bizim imsak 3.20 falan heralde oturuyom o saate kadar ve cok acıkmış oluyom bi cay yapiyom kahvaltimizi hazilliyom gocaminan yiyoh

Seni dusunuyi sevdicek ni guzelll ayy ben uyumuyom sahura kadar kiz bizim imsak 3.20 falan heralde oturuyom o saate kadar ve cok acıkmış oluyom bi cay yapiyom kahvaltimizi hazilliyom gocaminan yiyoh

ivit yirim burdada 3 30 falan gibi çalısmıyoken bende oturuyodum hazırlıyodum veya annemi kaldırıyodum ama simdi mecburen uyuyorum uykuyu cok sevmem ama bölününcede sinirleniyom

ivit yirim burdada 3 30 falan gibi çalısmıyoken bende oturuyodum hazırlıyodum veya annemi kaldırıyodum ama simdi mecburen uyuyorum uykuyu cok sevmem ama bölününcede sinirleniyom
Aynen kuzum çalışıyon sen napacan meccburr ayy bende gece uykum bölününce cok sinir olurum

ay masallah ya imreniyorum size ne güzel veriyonuz wc sorunun yok mu senin bende senin gibi mi yesem sahurlarda
Vermemisim ama almışım altini cizmek istiyorum ama hakittim ben tatli yidim ya yoksa almiyom duzenli yersem hee yok sayilir bazen bi gün çıkamıyom ama ertesi gun çıkıyom bazen hergun hurma lifli ya ben yiyom sahurda iki dene iftarda iki dene kahvaltimda bek guzel oluyo valla cesit cesit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…