- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.501
bide pideee ama öle pide değil bibiğim kıymalı pide :Yemege ciktin ve sadece mercimek corbasi mi soyledin kendine
düzelir tabiiiki de son 11 gün kaldı zaten geçicekofff napcaz biz böyle ramazandan sonra hemen düzelir mi ki
Ahahahhahagahahahahhahben omlet yiyorum her sahurdün aksam bizde bi teyze vardı misafir annem ev makarnası yapmıs yemek falan koymus ben yimem yatıyom didim ne istiyon söyle neeeeee dedi omlet dedim oda yaptı yidim
bide pideee ama öle pide değil bibiğim kıymalı pide :
düzelir tabiiiki de son 11 gün kaldı zaten geçicekben takmıyorum ramazan başından beri aynıyım 2 hafada toplasan 2 kere cıktım wc ye
Soylememkaç kilolandın
Haaoyyysiz analı kızlı nldunuz böyle
he yok ben yapabiliyom sahursuz akşam kalkmadm misila
evde olunca oluyodur o halsızlık dısarda olunca mecbur hareketlendikce enerji geliyo
Haa ben ramazan pidesini corbana bandin sandimdibide pideee ama öle pide değil bibiğim kıymalı pide :
düzelir tabiiiki de son 11 gün kaldı zaten geçicekben takmıyorum ramazan başından beri aynıyım 2 hafada toplasan 2 kere cıktım wc ye
Ahahahhahagahahahahhahtrip mi yaptin anana ne baaarttırıyon kadini kendin yapsaane omletini ben iki yumurta peynir çiğ badem findik ceviz kuru kayisi hurma karpuz salatalik dometes kaşar salam yiyom sahurda ama hepsinden accik accik koyuyom tabagima kahvaltisiz mutsuz bi insan olurum ben yapmam lazim bazen kendi yaptigim t.b.ekmeginden bi dilim yersem yumurtayi bi tane yiyom
55 mi yoğsamSoylemem
Seni dusunuyi sevdicek ni guzelllben yataktan zor kalkıyom bacım ne omletiannem regl oldu tutamadı 1 hafta ama yine kalktı bana yemek koydu 2 kere uyuyakaldı oda ben zaten kesinlikle alarm falan kurmuyorum cunku kalkamam çekeleye çekeleye anca kalkıyorum sevdiceğimde hergece arıyo uykumu kaçırana kadar konuşuyo onların orda sahur 1 45 te 3e kadar beni bekliyo veya alarm kurup uyanıyo aç kalmıyım diye canım en sevdıgım
ay ne güzel pek sağlıklıaslında bende böyle yerim evlenince akşamdan tabaklarımızı hazırlarım kalkınca cayın altını yakarım tabakları koyarım oh mis
Ama regl olacam ben karnim sis55 mi yoğsam
Seni dusunuyi sevdicek ni guzelllayy ben uyumuyom sahura kadar kiz bizim imsak 3.20 falan heralde oturuyom o saate kadar ve cok acıkmış oluyom bi cay yapiyom kahvaltimizi hazilliyom gocaminan yiyoh
Ama regl olacam ben karnim sisdur bi tartiliyim tam bilmiyom ama etlendim butlandim acik hissediyom
bugün bende kendimi sismis balina gibi hissediom neden anlamadim wc ye ciktim aslinda ama bilemedim neden böyle oldubende aynı 3 kere falan anca çıkmısımdır nereye gidiyo yediklerimiz bilmiyorumkarnımda çok şiş değil aslına bakarsan ama tartıda eksilmiyorum
Aynen kuzum çalışıyon sen napacan meccburrivit yirimburdada 3 30 falan gibi çalısmıyoken bende oturuyodum hazırlıyodum veya annemi kaldırıyodum ama simdi mecburen uyuyorum uykuyu cok sevmem ama bölününcede sinirleniyom
54.4 ciktimbekliyom
bugün bende kendimi sismis balina gibi hissediom neden anlamadim wc ye ciktim aslinda ama bilemedim neden böyle oldu
Aynen kuzum çalışıyon sen napacan meccburrayy bende gece uykum bölününce cok sinir olurum
54.4 ciktimbugun regl olmam lazim onun sisligi de vardir cok da almamisim ama 53.8 e inmistim
Vermemisim ama almışım altini cizmek istiyorum
ay masallah ya imreniyorum size ne güzel veriyonuzwc sorunun yok mu senin bende senin gibi mi yesem sahurlarda
evet bende de hiç şişlik yokkkbende aynı 3 kere falan anca çıkmısımdır nereye gidiyo yediklerimiz bilmiyorumkarnımda çok şiş değil aslına bakarsan ama tartıda eksilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?