- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.521
Vermemisim ama almışım altini cizmek istiyorumama hakittim ben tatli yidim ya yoksa almiyom duzenli yersem hee yok sayilir bazen bi gün çıkamıyom ama ertesi gun çıkıyom bazen hergun hurma lifli ya ben yiyom sahurda iki dene iftarda iki dene kahvaltimda bek guzel oluyo valla cesit cesit
evet bende de hiç şişlik yokkk
yemek yidikten sonra şişiyo sonra iniyo buhar yoluyla atıyoz zaar
Ne yiyon o zaman pide mihurma ben yiyemiyorumyaaa baksana bi bişi sorcam 7 tane şekerpareyi nasıl yidin anlatsana biraz
masallahhh masallah normalde bende öyleydim ama ramazanda böyle oldumwcye gidince böyle çıkıyom mutluluktan
Ahahahhagsvajajahahajah bencedebelkide kilit olayından dolayı çişim psikolojik olarak gelmiyo olabilir ahahhahahahahakaptinn SekerPancarii
Ne yiyon o zaman pide mihurma sevilmez mi
8 dene de olabilir ilk bi 3 4 dene yidim sonra bi saat sonra falan dayanamadim 3 4 daha yidimdim
Ahahahhagsvajajahahajah bencedepsikolojisi bozuldu
temizlik bende de hiç yok nası üşeniym nası üşeniyom kalk su mezara gir deseler daha iyi o an yani öle bi üşengeçlikHaabenim elim kolum kalkmiyii hic orucken hep oturuyom evi zor toparliyom gecen temizlik yaptim enerjiktim accik
bende kaşarlı seviiim sevdicekime kıymalı yidirdim ben kaşarlı yidimHaa ben ramazan pidesini corbana bandin sandimdiafiyet ola kuşbaşıli severin ben bide karışık bide kasarli bide kiymali
bende sabah gidiyom wc ye o kadar sonra taa iftardan sonraahahahhah valla ayniyemekten sonra bi kötü oluyom bi ağırlaşıyom sorma suda cok iciyorum ama cisim de gelmiyo şu 3 gündür tövbe
ben iş yerinde zaten gitmiyodum şimdi ramazan geldi hiç gitmiyombelkide kilit olayından dolayı çişim psikolojik olarak gelmiyo olabilir ahahhahahahahakaptinn SekerPancarii
sahurda tek süt iciyorum ama busabah uyuya kaldim yani sahur yok. aksamda canim hic yemek istemedi iki Kücük dilim ekmege peynir sürüp yedim bide yumurta okadarne yedin iftarda sahurda canım hamuriişi falan yediysen etkilemis olabilir
boğazların mı sisti
Ayyy hastalandin miiigecmis olsun bebegimmmmm
eveeeeeet dun gece kizimi gotrdk ilac verdi daha etkili sanirm bugun iyi baya masallah. Ama bana gecrdi iste.oyyysiz analı kızlı nldunuz böyle
he yok ben yapabiliyom sahursuz akşam kalkmadm misila
evde olunca oluyodur o halsızlık dısarda olunca mecbur hareketlendikce enerji geliyo
o kadrcık seyler nasıl duruyon sen kuzusahurda tek süt iciyorum ama busabah uyuya kaldim yani sahur yok. aksamda canim hic yemek istemedi iki Kücük dilim ekmege peynir sürüp yedim bide yumurta okadar
tarhana iyi gelir inşallah şifa olureveeeeeet dun gece kizimi gotrdk ilac verdi daha etkili sanirm bugun iyi baya masallah. Ama bana gecrdi iste.
Simdi anneannem in koyde yaptigi yaş tarhanadan yaptim okadar guzel ki hem cocukluguma gittim hemde bogazlarimi yaktiii insallah iyi gelir.
temizlik bende de hiç yok nası üşeniym nası üşeniyom kalk su mezara gir deseler daha iyi o an yani öle bi üşengeçlik
bende kaşarlı seviiim sevdicekime kıymalı yidirdim ben kaşarlı yidim
bende sabah gidiyom wc ye o kadar sonra taa iftardan sonra
ben iş yerinde zaten gitmiyodum şimdi ramazan geldi hiç gitmiyomsende riske atma kendini binci
eveeeeeet dun gece kizimi gotrdk ilac verdi daha etkili sanirm bugun iyi baya masallah. Ama bana gecrdi iste.
Simdi anneannem in koyde yaptigi yaş tarhanadan yaptim okadar guzel ki hem cocukluguma gittim hemde bogazlarimi yaktiii insallah iyi gelir.
yok ben kendi evim ve tanıdık yerler hariç başka bi yerde wc ye giremem cok sıkışmış olmam lazımsen işyerinde gitmiyo muydun niye kinesu ıcmıyon mu nere gidiyo onlar
konustuk ya sımdı geldi benimde
sahurda tek süt iciyorum ama busabah uyuya kaldim yani sahur yok. aksamda canim hic yemek istemedi iki Kücük dilim ekmege peynir sürüp yedim bide yumurta okadar
yok ben kendi evim ve tanıdık yerler hariç başka bi yerde wc ye giremem cok sıkışmış olmam lazımnormalde işteyken en fazla 2 kere giderim şimdi hiç gitmiyorum
cok gecmis olsun tatlimeveeeeeet dun gece kizimi gotrdk ilac verdi daha etkili sanirm bugun iyi baya masallah. Ama bana gecrdi iste.
tamam canim denicem ama cok zorlaniyorum o saatde biseyler yemeyeama çok az bunlaryetmez ki sahurada kalkmamazlık yapma kuzum ic organlara zararı varmıs kalktıgındada sadece süt yetersiz olur yumurta falan ye tok tutsun seni
bende öyle oluyorum hiç iştahla yemiyorum ama zorla kendinitamam canim denicem ama cok zorlaniyorum o saatde biseyler yemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?