Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tarhana iyi gelir inşallah şifa olur
içine baharatta ataydın karabiber pul biber falan
attim attim
Ada cayi, zencefil, limon, nane de kaynattim ondan da ictim

geçmiş olsun canım daha iyilesemedi mi kızın onun hastalıgı daha zor olur Allah sıfa versin insallah tarhana iyi gelir
o kootuydu ya baya bugun daha iyi insallah kotu olmaz o sekilde

ay bazılarının oyle huyları var ben çok çişli bi kız olduğumdan gitmek zorunda kalıyom hangi tip wc kullanıyon
bende tam tersiyim ama işte ilerde sağlık sorunu cıkmasın diye gelmese bile gidiyorum bazen
normalde farketmiyo ama iş yerinde alafranga malesef o yüzdende pek gönüllü değilim girmeye hele avm lerde fln imkanı yok girmem

ay bende bilmiorum canim icim almio daha fazlasini nedense, ama fena sekilde Tatli cekio hep canim elimden geldince kuru meyvelerle gecistirmeye calisiom yada biter cikolatayla
iftardan sahura kadar önünde meyve kuru yemiş vs olsun hep ara ara yersin ben öyle yapıyorum etrafımda hep bişeyler oluyo yicek içicek bide sizin ezan saatide cok geç bayılır kalırsın allah muhafaza

bende normalde klozet kullanıyorum diğeri hiç hijyenik gelmiyo bana tabi evde ay biz ev aldık ya klozet koydurduk benim sevdikcekte alaturka kullanıyo o yüzden bilmiyo 2 tane musluk koydurmuş klozette sıcak suda var ya ne güldüm

kışın iyi olur o Dakaahagahagha

iftardan sahura kadar önünde meyve kuru yemiş vs olsun hep ara ara yersin ben öyle yapıyorum etrafımda hep bişeyler oluyo yicek içicek bide sizin ezan saatide cok geç bayılır kalırsın allah muhafaza
evet ama iftardan hemen sorna yatiom desem yeridir yani yiyene Kadar zaten 10 u gecio topla et nerdeyse 11 oluo eee o saatden sonrada direk yataga daliom Sabah erken ise gitmek icin, yoksa busabah oldugu gibi uyuya kaliom Saat dokuzda geldim ise normalde 7bucuk falan en gec sekizde is basi yapiyorum

ramazanda idare edicez kuzum uyku düzeni cok bozuluyo bende cok uykusuz kalıyorum ama günlük almamız gereken besin miktari var sonucta

pide bazı günler azcık yiyorum ekmek pilav yerine
bende geçen akşam 3 kücük tulumba yidim ama 3ü bi lokma anca eder yani o kadar kücük
Yinmez oyle seyler tatli neyim ben yiyom muekmek pide falan yimiyom ben kac gundurbugun belkihaniii belkiiii olur yaaasaka yaptim

Yalan soylemeyim bende pek yapamiyom temizlik reglide iyi bi temizlik yaparim ama bi bulasik çıkıyo şok oluyom yaa valla bulasik yetiyo yorulmama

Yalan soylemeyim bende pek yapamiyom temizlik reglide iyi bi temizlik yaparim ama bi bulasik çıkıyo şok oluyom yaa valla bulasik yetiyo yorulmama

ramazanda temizlik yapmayı seven bi benim heralde haftasonları dakika durmuyorum dolapları boşaltıyorum balkondu camdı sildi süpürdü üüüüü

Oyy kiyamam minigim daha iyi olmadi mii iyi yapmışsın kuzum sifa olsun corba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…