- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.541
attim attimtarhana iyi gelir inşallah şifa olur
içine baharatta ataydın karabiber pul biber falan
o kootuydu ya baya bugun daha iyi insallah kotu olmaz o sekildegeçmiş olsun canımdaha iyilesemedi mi kızın onun hastalıgı daha zor olur Allah sıfa versin insallah tarhana iyi gelir
Sagol canimmmmmmcok gecmis olsun tatlim
ay bende bilmiorum canim icim almio daha fazlasini nedense, ama fena sekilde Tatli cekio hep canim elimden geldince kuru meyvelerle gecistirmeye calisiom yada biter cikolataylao kadrcık seyler nasıl duruyon sen kuzu
bende tam tersiyim ama işte ilerde sağlık sorunu cıkmasın diye gelmese bile gidiyorum bazenay bazılarının oyle huyları varben çok çişli bi kız olduğumdan gitmek zorunda kalıyom hangi tip wc kullanıyon
attim attim
Ada cayi, zencefil, limon, nane de kaynattim ondan da ictim
o kootuydu ya baya bugun daha iyi insallah kotu olmaz o sekilde
attim attim
Ada cayi, zencefil, limon, nane de kaynattim ondan da ictim
o kootuydu ya baya bugun daha iyi insallah kotu olmaz o sekilde
iftardan sahura kadar önünde meyve kuru yemiş vs olsun hep ara ara yersin ben öyle yapıyorum etrafımda hep bişeyler oluyo yicek içicek bide sizin ezan saatide cok geç bayılır kalırsın allah muhafazaay bende bilmiorum canim icim almio daha fazlasini nedense, ama fena sekilde Tatli cekio hep canim elimden geldince kuru meyvelerle gecistirmeye calisiom yada biter cikolatayla
bende tam tersiyim ama işte ilerde sağlık sorunu cıkmasın diye gelmese bile gidiyorum bazen
normalde farketmiyo ama iş yerinde alafranga malesef o yüzdende pek gönüllü değilim girmeye hele avm lerde fln imkanı yok girmem
bende normalde klozet kullanıyorum diğeri hiç hijyenik gelmiyo banatabi evde ay biz ev aldık ya klozet koydurduk benim sevdikcekte alaturka kullanıyo o yüzden bilmiyo 2 tane musluk koydurmuş klozette sıcak suda var ya ne güldüm
kışın iyi olur o Dakaahagahagha
evet ama iftardan hemen sorna yatiom desem yeridir yani yiyene Kadar zaten 10 u gecio topla et nerdeyse 11 oluo eee o saatden sonrada direk yataga daliom Sabah erken ise gitmek icin, yoksa busabah oldugu gibi uyuya kaliom Saat dokuzda geldim ise normalde 7bucuk falan en gec sekizde is basi yapiyorumiftardan sahura kadar önünde meyve kuru yemiş vs olsun hep ara ara yersin ben öyle yapıyorum etrafımda hep bişeyler oluyo yicek içicek bide sizin ezan saatide cok geç bayılır kalırsın allah muhafaza
ramazanda idare edicez kuzum uyku düzeni cok bozuluyo bende cok uykusuz kalıyorum ama günlük almamız gereken besin miktari var sonuctaevet ama iftardan hemen sorna yatiom desem yeridir yani yiyene Kadar zaten 10 u gecio topla et nerdeyse 11 oluo eee o saatden sonrada direk yataga daliom Sabah erken ise gitmek icin, yoksa busabah oldugu gibi uyuya kaliom Saat dokuzda geldim ise normalde 7bucuk falan en gec sekizde is basi yapiyorum
Yinmez oyle seyler tatli neyimpide bazı günler azcık yiyorumekmek pilav yerine
bende geçen akşam 3 kücük tulumba yidim ama 3ü bi lokma anca eder yani o kadar kücük
Yinmez oyle seyler tatli neyimben yiyom mu ekmek pide falan yimiyom ben kac gundur bugun belki haniii belkiiii olur yaaa saka yaptim
Yalan soylemeyim bende pek yapamiyom temizlik reglide iyi bi temizlik yaparimtemizlik bende de hiç yok nası üşeniym nası üşeniyom kalk su mezara gir deseler daha iyi o an yani öle bi üşengeçlik
bende kaşarlı seviiim sevdicekime kıymalı yidirdim ben kaşarlı yidim
bende sabah gidiyom wc ye o kadar sonra taa iftardan sonra
ben iş yerinde zaten gitmiyodum şimdi ramazan geldi hiç gitmiyomsende riske atma kendini binci
Yalan soylemeyim bende pek yapamiyom temizlik reglide iyi bi temizlik yaparimama bi bulasik çıkıyo şok oluyom yaa valla bulasik yetiyo yorulmama
evet canimramazanda idare edicez kuzum uyku düzeni cok bozuluyo bende cok uykusuz kalıyorum ama günlük almamız gereken besin miktari var sonucta
suan ögle paydosunu iple cekiyorum:) sen napiosun canim ?napyonuz kızlar
Oyy kiyamam minigim daha iyi olmadi miieveeeeeet dun gece kizimi gotrdk ilac verdi daha etkili sanirm bugun iyi baya masallah. Ama bana gecrdi iste.
Simdi anneannem in koyde yaptigi yaş tarhanadan yaptim okadar guzel ki hem cocukluguma gittim hemde bogazlarimi yaktiii insallah iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?