- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.561
bende normalde klozet kullanıyorum diğeri hiç hijyenik gelmiyo banatabi evde ay biz ev aldık ya klozet koydurduk benim sevdikcekte alaturka kullanıyo o yüzden bilmiyo 2 tane musluk koydurmuş klozette sıcak suda var ya ne güldüm
evet sevdiceğinin totişini düşünür o
Gocam datli istedi aaşamahiiiç sen yermisin hiiiiçççok ayıp etmisim ben pağdonn
Gocam datli istedi aaşamadurmiyo ki istiyo iste sütlü tatli yapicam karamelli muhallebi
Ayy ben bayilirimramazanda temizlik yapmayı seven bi benim heraldehaftasonları dakika durmuyorum dolapları boşaltıyorum balkondu camdı sildi süpürdü üüüüü
Yoh kele o ugrastirir simdiTrileçe yapsana severse
yemek yicim birazdan bende çok acıktım ara öğünü yiyemedim ve çok sıcak hava klima açık ama bunalmış durumdayımsuan ögle paydosunu iple cekiyorum:) sen napiosun canim ?
triliçe ye bayılırım çok güzel oluyorTrileçe yapsana severse
hiiiç yapmam bende bi toplattırırım yiteeYalan soylemeyim bende pek yapamiyom temizlik reglide iyi bi temizlik yaparimama bi bulasik çıkıyo şok oluyom yaa valla bulasik yetiyo yorulmama
ooo profil yapmışııızzznapyonuz kızlar
Ayy ben bayilirimyapamiyom hic bi toz bi supurge ve bulasik yetiyoii
Yoh kele o ugrastirir simdibide onu çiharma başımıza sekeri karamelize edip muhallebi yapiyom üstünü firinda yakiyom bek guzel ve hafif oluyo yeteg
yemekde ne var canim? havalar isindi artik yaz geldiyemek yicim birazdan bende çok acıktım ara öğünü yiyemedim ve çok sıcak hava klima açık ama bunalmış durumdayım
Tozmu atiyosun toz var suaninsallahsenin bogazların kötüyse limonlu ballı zencefilli ılık su ic 2 kez baya etkili olur
Atesi gttide dun fenaydi oksurmek sumuklerrrrrranalı kızlı kıyamam size
kızın nasıl hareketlendi mi atesi fln yok dimi
Oyy kiyamam minigim daha iyi olmadi miiiyi yapmışsın kuzum sifa olsun corba
triliçe ye bayılırım çok güzel oluyor
Tozmu atiyosun toz var suan
Atesi gttide dun fenaydi oksurmek sumuklerrrrrr
Ben muhallebiyi cikolatali seviorm tavada eritiliyo bitter imhhhh pek guzel oliyiiiYoh kele o ugrastirir simdibide onu çiharma başımıza sekeri karamelize edip muhallebi yapiyom üstünü firinda yakiyom bek guzel ve hafif oluyo yeteg
Adacayiyla yaptimm bide onu yapim.evet canım toz atıyorum toz cok etkili oluyo at sende bolca balla limonda koy
Adacayiyla yaptimm bide onu yapim.
Ne kadr katcam ne kadar yazaxi oluyo sonra midem kalkiyo
genelde evdemisin canim? hafta sonlari cikmiomusun?ama öylede zaman geçmiyo ki evde gerçi senin kızın var ben ya el işi ya temizlik yapmam lazım yada kitap okucamm yoksa
tamam bunuda yaparm kuzm sagolben 2 3 çay kaşığı zencefil atıyorum balını bol koyuyorum ki acisini bastirsin diye 2 3 tatlı kaşığı bal koyuyorum yarım da limon sıkıyorum ölçüler tahmini kötü gelirse balını artırabilirsin veya zencefil az geldiyse az daha ekleyebilirsin
tamam bunuda yaparm kuzm sagolben 2 3 çay kaşığı zencefil atıyorum balını bol koyuyorum ki acisini bastirsin diye 2 3 tatlı kaşığı bal koyuyorum yarım da limon sıkıyorum ölçüler tahmini kötü gelirse balını artırabilirsin veya zencefil az geldiyse az daha ekleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?