Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar selam. sabah jillian yaptım bir yarım saat

menü

sabah kahvaltısı :

iki adet haşlama yumurta ile bir yemek kaşığı lor peyniri bol salata ve domates

ara: bir adet türk kahvesi ve altı tane badem

öğle yemeği :

tavuk ızgara ve bol salata ile ayran ve soda
yarım kase ezogelin çorbası

ara : bir adet elma

akşam: menemen ( canım çekti ) ve ayran bir adet de galeta

hiiiç yapmam bende bi toplattırırım yitee şimdi bu hafta sonu orucsuz olcam denk gelirse eger camlar dolaplar her yerleri hallederim 2 günde oh miiss

ooo profil yapmışııızzz
evet nick değiştirecektim kabul etmedi türkçe karakterler varmış bende resim profil değiştireyim dedim

hiiiç yapmam bende bi toplattırırım yitee şimdi bu hafta sonu orucsuz olcam denk gelirse eger camlar dolaplar her yerleri hallederim 2 günde oh miiss

ooo profil yapmışııızzz
Bende bi tok karnina temizlik yapmayi ozledim reglimi bekliyom

Kız o sana özel sonuçta ama çok güzel olmuş ya biz gibi sürünmezsin artık

Neler içtin bakim

Ay 3 lt su
4 bardak yeşil çay
2 Kahve, süt
Falan

Yaaa ne güzel hayırlı olsunnn keşke fotoğraf çekseydin bende çok istiyorum ya yaptırsam mı ne yapsam özendirdin bak beni

Cuma takınca çekerim

Çok estetik duruyor, bayıldım
Ayyy bogazm balon gibi

Geçmiş olsun kaptanım

Kuzum dinlenme yapmiyosun ondan acıyo belki de jillian bitince istersen kendine program oluştur sevdigin hareketlerden onlari yap 30 dk sürsün ama yine cok da az olmasin bir gün yap bir gün dinlen bu 10 günde bence

O şekilde koruyabilir miyim?
Nuffiun da 30 dk yürüyüş falan olur
Ben de Leslie tutar diye düşündümdü

ay yok ben orda cok zorlaniyorum galiba kollarimda güc yok ondan

Muhtemelen o yüzden
Ama kaçıncı gün ki senin
Yakında dayanıklılığın artacak

Ben cumartesi günü eşimin memleketin e gideceğiz izne ayrilmak istiyorum tatlim iki ay falan orda kalacsm orda tartı da yok bide her zaman girememolur mu

olur tatlım ama listeye artıyla giremiyosn biliyosun dimi yani dönüşte zayıflamış olman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…