- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.581
genelde evdemisin canim? hafta sonlari cikmiomusun?
evet nick değiştirecektim kabul etmedi türkçe karakterler varmışhiiiç yapmam bende bi toplattırırım yiteeşimdi bu hafta sonu orucsuz olcam denk gelirse eger camlar dolaplar her yerleri hallederim 2 günde oh miiss
ooo profil yapmışııızzz
ton balıklı sandviç dünün aynısı favorim olduyemekde ne var canim? havalar isindi artik yaz geldi
bende tam tersi yapmayı bilmem yemeyi severimben çok güzel yaparımda yemeyi sevmem
bende tam tersi yapmayı bilmem yemeyi severim
Eskisi den da h iyi tatlımilaç kullanıyordun canım sen noldu
Bende bi tok karnina temizlik yapmayi ozledim reglimi bekliyomhiiiç yapmam bende bi toplattırırım yiteeşimdi bu hafta sonu orucsuz olcam denk gelirse eger camlar dolaplar her yerleri hallederim 2 günde oh miiss
ooo profil yapmışııızzz
Yanişimdi debelen böle hadi bakamcuma artı cıkarsan bittiinnn
kız tm işte daha ne gezcenannenlerin yaşı büyük olsa size de gelirler dicemde cok büyükte değiller bidğim kadarıyla
biz ilk gün nereyi gezersek o 2. gün geliyo herkesler
en azından gidiyo
Vizgictimhım hiç yemedim bende sevmem trileçe zatiafiyet olsun size
Ayy bende cok severim cikolataliiiiiiBen muhallebiyi cikolatali seviorm tavada eritiliyo bitter imhhhh pek guzel oliyiii
pek güzel olmuşevet nick değiştirecektim kabul etmedi türkçe karakterler varmışbende resim profil değiştireyim dedim
bende onu bekliyom inan ki yoksa temizlik fln yapamıcaz bizBende bi tok karnina temizlik yapmayi ozledim reglimi bekliyom
iyiyiz bebeğim sen nasılsınnnKizlar nasılsınız
burdayım tatlımkaptinn canısı burda misin
Ben cumartesi günü eşimin memleketin e gideceğiz izne ayrilmak istiyorum tatlim iki ay falan orda kalacsm orda tartı da yok bide her zaman girememolur muburdayım tatlım
anladim canim evet ja aynen, dinlenmek lazimcıkıyorum bazen ama ramazan ya simdi bide evde oturmayı daha cok seviyorum 1 günüm var zaten dısarı cıkcaksam genelde hafta ici aksam cıkıyorum zaten ısten 4 5 gibi cıktıgım ıcın cok geç olmuyo
Evet akşam çok fazla geliyo eksiltme diye de not düştü eksilteniyorum ama bugün az yicem wc sorunum kalmadı bu liste ile 1 günlük sende dene istersen prorein ve karbonhidrat ağırlıklı bir menü... ödül güzeldi önce yemeyim dedim ama dayanamadım
Neler içtin bakim
Yaaa ne güzel hayırlı olsunnn keşke fotoğraf çekseydin bende çok istiyorum ya yaptırsam mı ne yapsamözendirdin bak beni
Ayyy bogazm balon gibi
Kuzum dinlenme yapmiyosun ondan acıyo belki de jillian bitince istersen kendine program oluştur sevdigin hareketlerden onlari yap 30 dk sürsün ama yine cok da az olmasin bir gün yap bir gün dinlen bu 10 günde bence
ay yok ben orda cok zorlaniyorum galiba kollarimda güc yok ondan
Ben cumartesi günü eşimin memleketin e gideceğiz izne ayrilmak istiyorum tatlim iki ay falan orda kalacsm orda tartı da yok bide her zaman girememolur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?