Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sagol canim mutlaka denicem bunu, kayinvalidemle denemedigimiz Tarif kalmadi hep cok sütlü oluo, bu Tarif öyle degil dimi canim

ayyy benim dusugum 9.5 dir firil firil doner basim normalimde 10. 7 11 fln
12 de yine ben
Gecmis olsunnnn acaba neden dusuyo tansiyonun onceden de oluyomuydu
arada olurdu ama bu şekilde ilk kez elim ayağım tutmuyor sıcaktanır dedim ama klima da oturyorum aynı suda bol içiyorum

arada olurdu ama bu şekilde ilk kez elim ayağım tutmuyor sıcaktanır dedim ama klima da oturyorum aynı suda bol içiyorum
allah allaah tansiyondan da hic anlamam yaa dusuncemiydi tuzlu ayran oyle olmasi lazm. Yediklerinde yeterlidir devam ederse git derim.

sarımsak çok iyi gelir yutabilirsende yut midem kötü olmayacaksa
goze alamadim emdim n

Tamam tatlım çok teşekkürler ben zaten girerim arada tatlım ne kadar kilo verilecek
cuma kilo vermiş olursan bildirimy aparsın kuzum saat 3 e kadar sonra izinlisiiinnn
3 4 gündür tansiyon sorunum var tasniyon 9 4 8 4 10 5 şeklinde gidiyor nasıl yükselecek kızlar ya
valla bebeğim ekşiyle düşüyo tuzluyla çıkıyo diye biliyorum ben beslenmende limon nar ekşisi fln varsa çıkar onları
bide ananem sabahları sarımsak yutar tansiyon düzenlemek içinn

harika kayinvalidemlere gitmeme yaparim artik:) marifetli gelin desinler sonra bana
bide yanina hem marifetli Hemde incelmis dedilermi tamamdir hahahaha
ahahaha uuuww ni gizil geliiinn hem zaaayıfcana hemde hamarat

Elde etmis oldugun formu korumak icin mi olur tabi canim leslie de olur ama leslie yaptiktan sonra biraz squat şinav falan ekleyebilirsin sporuna tekrar basladiginda hamlama yeniden

Tek başına az gelir dimi haklısın
O kadar kas çalıştırdıktan sonra
10-15 squat ve mekik koyarım o zaman

Harikasin canim cok guzel sonuc almışsın

Teşekkürler pıncırım
Jıst olıcım 3 aya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…