- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.641
dimi en sevdigimden:) ben onu basaracagim insallahahahahauuuww ni gizil geliiinn hem zaaayıfcana hemde hamarat
başarırsınnn zaten cok fazlalıgın da yokdimi en sevdigimden:) ben onu basaracagim insallah
evettt aynennn, zaten minicik ve incecik o yesin bol bol:)başarırsınnn zaten cok fazlalıgın da yoksonra da yemekelri yapar yapar gidersin kv ynına ona yedşrşrsşn
ben hiç bişi yapmıyorum artıkevettt aynennn, zaten minicik ve incecik o yesin bol bol:)
niye canim ya neden laf söyledi? kayinvaliden fenami biraz?ben hiç bişi yapmıyorum artıken son tatlı götrdüğümde bi sürü laf duydumdu kendileri yapsın da yesin
onun sucu yok bu sefer kuzumniye canim ya neden laf söyledi? kayinvaliden fenami biraz?
anladim canim aman bosver duymican bazi seylerideonun sucu yok bu sefer kuzumkuzeni söylemiş bnde kızdm kendileri yapsın yesin dedim nişanlım bize geldiğinde yapıyorum yiyoruz
aynendevam ederse gidecemallah allaah tansiyondan da hic anlamam yaa dusuncemiydi tuzlu ayran oyle olmasi lazm. Yediklerinde yeterlidir devam ederse git derim.
goze alamadim emdim n
limon vardı salata onu koymuyorum iki gündür devam ederse drye giderim artıkcuma kilo vermiş olursan bildirimy aparsın kuzum saat 3 e kadar sonra izinlisiiinnn
valla bebeğim ekşiyle düşüyo tuzluyla çıkıyo diye biliyorum ben beslenmende limon nar ekşisi fln varsa çıkar onları
bide ananem sabahları sarımsak yutar tansiyon düzenlemek içinn
ahahahauuuww ni gizil geliiinn hem zaaayıfcana hemde hamarat
poncikbirgelincik yapıcam tabii
Totoyu, göbeği salmışım
Ben yapmıcam da kim yapıcak
Yeni oluşumlu totomu çok seviyorum
Ben bir şeyi kafaya koydu mu iki elim kanda olsa yaparım ya
Çok hırslıyım
Ek: Buradan yazıyorum bu arada topic muhabbetini özel mesaja kaptırmayalım deyi
evet belki 1 temmuzdan sonra başlarım daha kolay olur benim içinSchonerDuft bence de baştan başla kuzum çok ara verdin çünkü
O zamana ben de ripped programına geçmiş olurum
sen 2.levelde misin kuzumeve gidim bende ölcülerimi yazcam level ikiye basladigim gün ölcmüstüm tekrar ilk ölcümüde level birde basladigimda almistim
he öyle yapıyorum bende kendi halimde takılıyorumanladim canim aman bosver duymican bazi seyleride
git bencede kuzumlimon vardı salata onu koymuyorum iki gündür devam ederse drye giderim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?