- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.661
ne oldu poncikben ölem ölemmm
evet slında diyetisyene gideyim dedim önce çünkü yoğurt çok yiyorum ton balık peynir onlar yapar mı acabahe öyle yapıyorum bende kendi halimde takılıyorum
git bencede kuzumihmale gelmez
evet canim ikiye gectim hafta sonusen 2.levelde misin kuzum
yogurt yapmaz bence ya yapar m kievet slında diyetisyene gideyim dedim önce çünkü yoğurt çok yiyorum ton balık peynir onlar yapar mı acaba
noldu canimben ölem ölemmm
noldu canim
ne oldu poncik
sen niye öncesi sonrası yapıp bize atmıyonevet canim ikiye gectim hafta sonu
benimde olsa bende uyurum sanırım15dk lık molada bile uyuyabilen bi kaptanınız var
bilmiyorum öğrencem cuma günü yaşarsam o güne kadaryogurt yapmaz bence ya yapar m ki
bebe mavisi dışında renk olmaz mı kuzum peki ...... diyetisyene bağlıyım biinci olarak ikinci olarak 1 temmuzdan sonra olsa benim için iyi olur zamanımı derse vermek istiyorumsıkıldım bunaldım şu nişan işlerinden yakınlarıma aynı renk giydiriyim nedime olsunlar dedim bebe mavisi kimse bulamıyo
ne zaman acababende ramazanın son 10 günü başlayayım diyorum yani 2 gün sonra
sen niye öncesi sonrası yapıp bize atmıyon
benimde olsa bende uyurum sanırım
bilmiyorum öğrencem cuma günü yaşarsam o güne kadar
bebe mavisi dışında renk olmaz mı kuzum peki ...... diyetisyene bağlıyım biinci olarak ikinci olarak 1 temmuzdan sonra olsa benim için iyi olur zamanımı derse vermek istiyorum
büyük ihtimal ile öle olcak gibikomple kaldırdım rengi isteyen istediğini giyisn
sen benden sonra başlarsın o zaman kuzum ay profıl resmını degıstırmıssın tanıyamıyorum seni
büyük ihtimal ile öle olcak gibiyapmak istediğimi temsil ediyo
nebilim resim cekilmedim, ki zaten gözle bi fark göremedimsen niye öncesi sonrası yapıp bize atmıyon
sen niye öncesi sonrası yapıp bize atmıyon
benimde olsa bende uyurum sanırım
bilmiyorum öğrencem cuma günü yaşarsam o güne kadar
bebe mavisi dışında renk olmaz mı kuzum peki ...... diyetisyene bağlıyım biinci olarak ikinci olarak 1 temmuzdan sonra olsa benim için iyi olur zamanımı derse vermek istiyorum
canim yaptigin videolarlar bana yollarmisin level iki ve ücüLevel 3ü yapacak arkadaşlara geçmiş olsun diyorum şimdiden
Kendi bacaklarımı dayanıklı sanırdım bir de
Natalie gibi başlayayım, zor versiyonları yapayım dedim
Dakika 10 tükendim Anitayı takip etmeye başladım
Bir kez daha durakladım
Hele makas hareketinde totom acıdı resmen ya
Yok ben yine Anitadan takip edeceğim
canim yaptigin videolarlar bana yollarmisin level iki ve ücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?