- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.681
ben resimleride eşim silmiş cıbıl çekilmiştimnebilim resim cekilmedim, ki zaten gözle bi fark göremedimbirer santim gitti tek
Level 3ü yapacak arkadaşlara geçmiş olsun diyorum şimdiden
Kendi bacaklarımı dayanıklı sanırdım bir de
Natalie gibi başlayayım, zor versiyonları yapayım dedim
Dakika 10 tükendim Anitayı takip etmeye başladım
Bir kez daha durakladım
Hele makas hareketinde totom acıdı resmen ya
Yok ben yine Anitadan takip edeceğim
o kadar diyorsun yani gözüm korktu şuan
demke 3. levelŞu an bacaklarım yanıyor ama bu iyi bir şey zannımca
benimde uykum var uyudukça uyuyorum niyeysecok iyi geliyo valla 10 dk da olsa
deme öyle kız allah korusun
bacağımın ve göbeğimin incelmesini çok istiyorum özellikle göbekValla o kadar kuzum
Ama ölmedim
Ama bu iyi bir şey demek ki en çok bacak ve totodan gidecek bu level
Benim kalça olmuş 107 cm işime gelir
benimde uykum var uyudukça uyuyorum niyeyse
ah su eslerben resimleride eşim silmiş cıbıl çekilmiştimbugün çkil level 3.son gününde bir fark atarsın bence
saat 12 ye doğru uyuyorum 5 e kadar halen uykusuz halsiz hissediyorumaynı bende o durumdayımakşam sahura kalkmadm fazla uyuyaym diye ama hala uykusuzum
senin dersler noldu bibiğim devam mısaat 12 ye doğru uyuyorum 5 e kadar halen uykusuz halsiz hissediyorum
ok kuzumah su eslertamam bugün atarim, zaten ilk gün atmistim, eve gidince bi resim daha koyarim
çalışıyorum 3 gündür böyle olduğumdan bakmıyorum ...bir ihtimal izin alcam 2 3 gün o zaman toparlarım sanırımsenin dersler noldu bibiğim devam mı
o da gerekli böyleydim böyle oldum dikkat der gibibende foto koymayı cok isterdm ama bnmki before afterdan cok neydi ne oldu olurazıcık göbeğim cıktı da
bencedee imkanın varsa izin al hafta sonuna bağlarsın izini iyice dinlenirsinçalışıyorum 3 gündür böyle olduğumdan bakmıyorum ...bir ihtimal izin alcam 2 3 gün o zaman toparlarım sanırım
o da gerekli böyleydim böyle oldum dikkat der gibi
iyiyiz cnm şükür sn nasılsın gözkmüyosn pekkNasılsıniz kizlar..
Fırında mücver yapıcam nasıl olur acaba..kızartması agir olur diye yapmiycam..
Haklısın kaptancım gelemedim fazla..küçük kızda kuru bir oksüruk geceleri..uyku düzenim tamamen degisti onu uyuturken ben de uyumusum yeni kalktım yemek yapicam şimdi..iyiyiz cnm şükür sn nasılsın gözkmüyosn pekk
bence şahane olur yanına da yogurt..ay kokusu geldi burnuma resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?