- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.721
Aa demek ekmek te yemek gerekiyormuş bakDiyetisyen verdi sordu ekmek yiyormusun diye yok dedim kahvaltı da sadece liste hazırlarken her öğüne verdi ama wc sorunum kalmadı rahat çıkıyorum 1 haftadır
Ne kadar zor sene ye bende baslicm tekrar üniversiteyeSınavlar sınavlar
Ay bende az spor yapim bari çok hareketsiz kaldım ya ozeniyorum sendenLeslie 2 Miles yaptım geldim
Pek acımadı ya, sonuçta Jillian gibi kas kasmıyor
Aa demek ekmek te yemek gerekiyormuş bak
Ne kadar zor sene ye bende baslicm tekrar üniversiteye
Ay bende az spor yapim bari çok hareketsiz kaldım ya ozeniyorum senden
Sorma kuzum bi usengeclik bi halsizlik kolunu kaldirmaya halim yokYap tabii ki kaptanım
Kilo koruma dönemindesin zaten niye yapmıyorsun
Sorma kuzum bi usengeclik bi halsizlik kolunu kaldirmaya halim yok
O halinle yaptın mı cidden... kardeşinde seninle jilli yapıyor muLeslie 2 Miles yaptım geldim
Pek acımadı ya, sonuçta Jillian gibi kas kasmıyor
4 yanlış 1 doğru götürüyor artık iyice zorlaştı şimdiden kolay gelsin...bu bana özel sanırım yumurta kalitesi için ekmek balık kalsiyum gerekliymiş biraz kilo verince tamamiyle tedaviye yönelik beslenecemAa demek ekmek te yemek gerekiyormuş bak
Ne kadar zor sene ye bende baslicm tekrar üniversiteye
Ay bende az spor yapim bari çok hareketsiz kaldım ya ozeniyorum senden
Ona bir kaptırdın mı gidiyor o
Üşengeçlik üşengeçliği doğuruyor sonra zor oluyor bak
diyetisyenin bu knuda bilgili demek ki cok sevindim kuzum hem kilo verip hem tedavi süürecin kolaylaşıcak4 yanlış 1 doğru götürüyor artık iyice zorlaştı şimdiden kolay gelsin...bu bana özel sanırım yumurta kalitesi için ekmek balık kalsiyum gerekliymiş biraz kilo verince tamamiyle tedaviye yönelik beslenecem
günaydııınnGünaydın kızlar
evet zaten kilo veremiyorum demedim kilo veriyorum ama benim gelme amacım yumurta kalitesizliği dedim oda hemen sordu tedavide bu kilolardamıydın evet her tedavide +1 kilo fazlam vardı zaten ve yüzde 30 u kilo etkiliyor dedi çok rahatladım 72,20 kiloyum şuan ama sonrasında tekrar wcye girdim tartılmadım +1 fazlam var şuan listeye göre haftaya kesin listeye dönyorumdiyetisyenin bu knuda bilgili demek ki cok sevindim kuzum hem kilo verip hem tedavi süürecin kolaylaşıcak
günaydııınn
cok sevindim kuzum senin bu konu kafanın rahat olması daha cok işine yarıcak stres yapmamış olcksınevet zaten kilo veremiyorum demedim kilo veriyorum ama benim gelme amacım yumurta kalitesizliği dedim oda hemen sordu tedavide bu kilolardamıydın evet her tedavide +1 kilo fazlam vardı zaten ve yüzde 30 u kilo etkiliyor dedi çok rahatladım 72,20 kiloyum şuan ama sonrasında tekrar wcye girdim tartılmadım +1 fazlam var şuan listeye göre haftaya kesin listeye dönyorum
oow meyveler yenmiş iftarda güzel cok sevindm kuzuuuGünaydin herkeze,
dünki menülerimi yazim, sahur malesef yok uyanamadim
aksam tavuk sote ve bol salata, sonrasindada meyve yedim cilek ve Kücük bi parca cikolata
jilianin ikinci leveline tekrardan basladim benVelvette in verdigi videolar cok daha iyi, alman sayfasindan bulmustum ben o okadar iyi degildi. o ypzden tekrar basladim:)
günaydınGünaydın kızlar bu sabah tartıya cıkınca ben şok
günaydınyeminle ramazan geçsin diye bekliyorum sana çemkirmek için kaç çıktın söyle bakim
evet sınavıa atlattım mı benden iyisi yokcok sevindim kuzum senin bu konu kafanın rahat olması daha cok işine yarıcak stres yapmamış olcksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?