Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Diyetisyen verdi sordu ekmek yiyormusun diye yok dedim kahvaltı da sadece liste hazırlarken her öğüne verdi ama wc sorunum kalmadı rahat çıkıyorum 1 haftadır
Aa demek ekmek te yemek gerekiyormuş bak

Sınavlar sınavlar
Ne kadar zor sene ye bende baslicm tekrar üniversiteye
Leslie 2 Miles yaptım geldim

Pek acımadı ya, sonuçta Jillian gibi kas kasmıyor
Ay bende az spor yapim bari çok hareketsiz kaldım ya ozeniyorum senden

Aa demek ekmek te yemek gerekiyormuş bak

Ne kadar zor sene ye bende baslicm tekrar üniversiteye

Ay bende az spor yapim bari çok hareketsiz kaldım ya ozeniyorum senden
4 yanlış 1 doğru götürüyor artık iyice zorlaştı şimdiden kolay gelsin...bu bana özel sanırım yumurta kalitesi için ekmek balık kalsiyum gerekliymiş biraz kilo verince tamamiyle tedaviye yönelik beslenecem

Ona bir kaptırdın mı gidiyor o
Üşengeçlik üşengeçliği doğuruyor sonra zor oluyor bak

bu ramazan iyice ipler koptu bende kuzum ezan saatide iyice geç oldu yemek ye topla kaldır 1 bardak cay iç derken bakıyorum saat 10.30 vakitte kalmıyo hiç çünkü gece oyalanırsam ertesi gün cok uykusuz kalıyorum

diyetisyenin bu knuda bilgili demek ki cok sevindim kuzum hem kilo verip hem tedavi süürecin kolaylaşıcak

Günaydın kızlar
günaydııınn

diyetisyenin bu knuda bilgili demek ki cok sevindim kuzum hem kilo verip hem tedavi süürecin kolaylaşıcak

günaydııınn
evet zaten kilo veremiyorum demedim kilo veriyorum ama benim gelme amacım yumurta kalitesizliği dedim oda hemen sordu tedavide bu kilolardamıydın evet her tedavide +1 kilo fazlam vardı zaten ve yüzde 30 u kilo etkiliyor dedi çok rahatladım 72,20 kiloyum şuan ama sonrasında tekrar wcye girdim tartılmadım +1 fazlam var şuan listeye göre haftaya kesin listeye dönyorum

Günaydin herkeze,

dünki menülerimi yazim, sahur malesef yok uyanamadim
aksam tavuk sote ve bol salata, sonrasindada meyve yedim cilek ve Kücük bi parca cikolata
jilianin ikinci leveline tekrardan basladim ben Velvette in verdigi videolar cok daha iyi, alman sayfasindan bulmustum ben o okadar iyi degildi. o ypzden tekrar basladim:)

cok sevindim kuzum senin bu konu kafanın rahat olması daha cok işine yarıcak stres yapmamış olcksın

oow meyveler yenmiş iftarda güzel cok sevindm kuzuuu

günaydın yeminle ramazan geçsin diye bekliyorum sana çemkirmek için kaç çıktın söyle bakim

en son cuma günü cıktım wcye bu sabahta 60,7 çıktım hiç abartılı da yemiyorum anlamadım cok sınırım bozuldu bu akşam kayısı çayıyla o erikli çaydan icicem yarına etki ederse cuma da eksi çıkarım cok canım sıkıldı

Menü yazmıyorum ne zamandır yazayım
Sahur; 2 yumurtadan omlet, 3 tane kayısı, şekersiz çay
İftar; orucumu 2 kayısıyla açıp üstüne bol su içtim, yarım kase yayla çorbası, 1 tabak tavuklu bezelye yemeği, avuç içi kadar pide, biraz kavun

Yemekten sonrada önce nescafe sonra türk kahvesi içtim üstünede bolca su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…