- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.741
evet canim, valla gittim dün kendime az sekerli meyvelerden aldimoow meyveler yenmiş iftarda güzel cok sevindm kuzuuu
kac cikti tatlim?Günaydın kızlar bu sabah tartıya cıkınca ben şok
nazar mı değdik sana kuzum regli olcaksan da olur vücudunu jilliden sonra 1 2 gün dinlendir hatta diyetisyene sorayım şu sporu çevrelice önerisi var mı bizim bilmediğimizDun 75 gorunuyordum
Bugun 75.2
Nasil olabilir ki
Normalden daha da fazla egzersiz yaptim daha cok yakmak icin aslinda
Sinirim bozuldu
ay insallah canim biter güzel sonuclar alirsinevet sınavıa atlattım mı benden iyisi yok
nazar mı değdik sana kuzum regli olcaksan da olur vücudunu jilliden sonra 1 2 gün dinlendir hatta diyetisyene sorayım şu sporu çevrelice önerisi var mı bizim bilmediğimiz
nezaman tartildin canim tam olarak?Dun 75 gorunuyordum
Bugun 75.2
Nasil olabilir ki
Normalden daha da fazla egzersiz yaptim daha cok yakmak icin aslinda
Sinirim bozuldu
nezaman tartildin canim tam olarak?
hay Allah neden öyle cikiosunki acaba, yediklerinde hicbisey degil. bence biraz degisiklikmi yapsan acaba yeme aliskanliklarinimi degissen?
hay Allah neden öyle cikiosunki acaba, yediklerinde hicbisey degil. bence biraz degisiklikmi yapsan acaba yeme aliskanliklarinimi degissen?
ne yiyebilirim ki cuma çıktım en son wcye ondan oluyo heralde
Tatlim canini skma ya olur oyle arada sen devam stres yokkkk.Yok reglim bitti gecen hafta kuzu
Okuyorum simdi
Fazla spor yapmak, yorgunluk, uykusuzluk bunlar kortizol seviyelerini, stres hormonlarini yuksek tutuyormus
Erken yatmam ve normal jillian egzersizime donmem lazim
Veya da plato evresi diyorlar iste diyette
Haftada iki gun gerekenden 200 kalori fazla alin vucudun adapte olmamasi icin diyor
Ay bilemedim
Size de oldu mu boyle duraklama donemleri
Ya sen neden wc cikamiyosun ki canm yaaa allah allaahhhhh doktora git ozaman bi yazik degilmi boyledene yiyebilirim ki cuma çıktım en son wcye ondan oluyo heralde
Benim de moralim bozuk beraber surat asak mi
amin cnım ... level 2 nsıl zorluyor mu seniay insallah canim biter güzel sonuclar alirsin
Ya sen neden wc cikamiyosun ki canm yaaa allah allaahhhhh doktora git ozaman bi yazik degilmi boylede
Bu dogru bi kac kere misafir geldiginde yediklerimin disina cikip eksi gormustm ama oyle abartili seyler degil. Hergun ayni rutinde yedigin zaman biyerden sonra veremiyosun sabitliyosun sasrtmak iyi oluyo.Bugun oglen degisiklik yapip pesto soslu kepekli makarna yiyecegim bir tabak
Metabolizma hizimi sasirtmam lazimmis dusuk hiza alismasin diye
Tatlim canini skma ya olur oyle arada sen devam stres yokkkk.
Bak ben azim edip pacangayi bile yemedigim gunun sabahi +1gordum nerdeyse sok gecirdim nasil olur diye ama oldu ve gitti. Takilmaa vucut degisik seyler yapiyo arada :) strees yapma gider o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?