Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dun 75 gorunuyordum
Bugun 75.2
Nasil olabilir ki
Normalden daha da fazla egzersiz yaptim daha cok yakmak icin aslinda
Sinirim bozuldu
nazar mı değdik sana kuzum regli olcaksan da olur vücudunu jilliden sonra 1 2 gün dinlendir hatta diyetisyene sorayım şu sporu çevrelice önerisi var mı bizim bilmediğimiz

nazar mı değdik sana kuzum regli olcaksan da olur vücudunu jilliden sonra 1 2 gün dinlendir hatta diyetisyene sorayım şu sporu çevrelice önerisi var mı bizim bilmediğimiz

Yok reglim bitti gecen hafta kuzu
Okuyorum simdi
Fazla spor yapmak, yorgunluk, uykusuzluk bunlar kortizol seviyelerini, stres hormonlarini yuksek tutuyormus
Erken yatmam ve normal jillian egzersizime donmem lazim

Veya da plato evresi diyorlar iste diyette
Haftada iki gun gerekenden 200 kalori fazla alin vucudun adapte olmamasi icin diyor

Ay bilemedim

Size de oldu mu boyle duraklama donemleri

Bugun oglen degisiklik yapip pesto soslu kepekli makarna yiyecegim bir tabak

Metabolizma hizimi sasirtmam lazimmis dusuk hiza alismasin diye

Tatlim canini skma ya olur oyle arada sen devam stres yokkkk.
Bak ben azim edip pacangayi bile yemedigim gunun sabahi +1gordum nerdeyse sok gecirdim nasil olur diye ama oldu ve gitti. Takilmaa vucut degisik seyler yapiyo arada :) strees yapma gider o

Ya sen neden wc cikamiyosun ki canm yaaa allah allaahhhhh doktora git ozaman bi yazik degilmi boylede

oructan dolayı oluyo heralde normalde bu kadar sürmüyodu en fazla 3 gün falan oluyodu ramazan basladıgından beri 3 kere anca cıkmısımdır 10 gün kaldı zaten idare edicem artık ne yiyebilirim başka wcye cıkmak ıcın

Bugun oglen degisiklik yapip pesto soslu kepekli makarna yiyecegim bir tabak

Metabolizma hizimi sasirtmam lazimmis dusuk hiza alismasin diye
Bu dogru bi kac kere misafir geldiginde yediklerimin disina cikip eksi gormustm ama oyle abartili seyler degil. Hergun ayni rutinde yedigin zaman biyerden sonra veremiyosun sabitliyosun sasrtmak iyi oluyo.

Gecen gunku pacangadan sonra mi + ciktin kaptanim hem de yemeden

Kendi kendine boylw egzantriklikler yapacagina kilo versin adam olsun ya benim de yuregime iniyor sonra umarim cumaya kadar kendine gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…