- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #210.941
bizim buranın sedefi var şahane oluyo simitlerisimit çıtır çıtırüçgen peynir ölüyoruuuuuuuuummmmmmm
2 ay mıponcikbirgelincik tatlım bu ağ hiç doğru dürüst gelemedim haklısın benim biraz psikolojik bozuldu sanırım iki ay kaynanamda kala cam da iyice içime kapandı m gidecem diye
Tatil ıst e kaynatam çok karışıyor bana tesettürlü biriyim dikkat te ederim giyinmeme ama herşeyimi karışıyor çok deli oluyorum sinirleri m çok bozuk gidecem diye2 ay kvdede niye kalıyosun
Kaynatsm cok karışıyor herşeye yok öyle konuşma yok öyle giyinme yok makyaj yapma vs ufffffbizim buranın sedefi var şahane oluyo simitlerisabhaları bazen ısmarlatıyodum ofisten birilerine
2 ay mıinşallah aranız iyidir kuzumm dayanabilcek misin o kadar
niye o kadar cok kalıyosunz ki
bizim buranın sedefi var şahane oluyo simitlerisabhaları bazen ısmarlatıyodum ofisten birilerine
2 ay mıinşallah aranız iyidir kuzumm dayanabilcek misin o kadar
niye o kadar cok kalıyosunz ki
Yok yok dikkat edecek zatenama kilo almadan dön baakkk
2 ayda az değilmiş canım ya kolay değil bide karışıyorsa eşin ne diyorTatil ıst e kaynatam çok karışıyor bana tesettürlü biriyim dikkat te ederim giyinmeme ama herşeyimi karışıyor çok deli oluyorum sinirleri m çok bozuk gidecem diye
Yok o bana birşey demez kizdirirsa çok söylerdi falan diyo onu zaten o topa koymuyorum kendim halk etmeye çalışıyorum ama böyle diken üstünde oturuyorum resmen2 ayda az değilmiş canım ya kolay değil bide karışıyorsa eşin ne diyor
Yok o bana birşey demez kizdirirsa çok söylerdi falan diyo onu zaten o topa koymuyorum kendim halk etmeye çalışıyorum ama böyle diken üstünde oturuyorum resmen
Aksam icersinbenim canım çay istiyo
Hiç sorma valla yaaa konuştum zaten beni oralarda yalnız bırakma falan dedim oda söyleyemez ki saygıdan çok saygılıdır Allah tan bana deme falan demiyor yani bakalım o yüzden burayı çok aksattı m zaten cuma den sonra izne çıkıyorum orslsrsa giremrm elinden tel düşmüyor der beni daha sinir edercanım eşin karıştırmasın bence o tepkisini koyarsa bişey diyemez kp onane ki canım
2 ay kalmayın canım sizde 2 ay çok uzun bi süre gerçekten sen ne yapıyorsun da karışıyor sana?Hiç sorma valla yaaa konuştum zaten beni oralarda yalnız bırakma falan dedim oda söyleyemez ki saygıdan çok saygılıdır Allah tan bana deme falan demiyor yani bakalım o yüzden burayı çok aksattı m zaten cuma den sonra izne çıkıyorum orslsrsa giremrm elinden tel düşmüyor der beni daha sinir eder
Hahaha tamam gardasdemek ki psikolojik olarak rahat olmakta stres gbi etkiliyobak mesela bnm geçen aylarda cok üzgün stresli oldugum bi dönem vardı ya o zaman 5 gün erken oldumdu
anlaştıktatil kardeşliği
iyide onane o kim ki karisiyo ya ver agzinin payini saygi maygi asil o saygisiz kendini ne saniyo ?Kaynatsm cok karışıyor herşeye yok öyle konuşma yok öyle giyinme yok makyaj yapma vs ufffff
kaynata ne oluyodu şimdi durKaynatsm cok karışıyor herşeye yok öyle konuşma yok öyle giyinme yok makyaj yapma vs ufffff
Yok tatlım eşimle gidecek birikmiş izin var da bende zaten yeniyim daha birşey demiyorum ama sumam bu sefer giderken yaaa iki ay çok uzun illa ki soyleyecem mesela eşim bana ni kıyafet aldı kaynaşma bile onu giyme dedi ben kaynanama eşim aldı dedim o beğendi bende giyiyoru m dedi m anlatsın cok şey var da neyseHahaha tamam gardas
iyide onane o kim ki karisiyo ya ver agzinin payini saygi maygi asil o saygisiz kendini ne saniyo ?
Bana esimin koskoca abisi bile konusurken secerek konusuyo kimin haddimeymiss karismakesinde soylesin ozaman kardesimidr abisimidir nedir iste
Bide sen tekmi gidiyosun?
Edin olduğumuz yerde durmuyor ki memleket e gidecek diye gözünün içi parlıyor resmen ama ben anne ne geçerim bilmiyoru m ez azından bi ay kalsam diğer ayı yitrsam jafikaynata ne oluyodu şimdi durbaba mı kardeş mi ona mı kalmış kocan varken 2 ay drumayın kuzum bas basa evde olmak istiyorum erken dönelim de
Aaa kaynatam yazmis hahahahahahaahahahahahahahaha suan kahkaha atiyorum kafam gitmis benim abisine gitti aklima ahahahahahahah aykaynata ne oluyodu şimdi durbaba mı kardeş mi ona mı kalmış kocan varken 2 ay drumayın kuzum bas basa evde olmak istiyorum erken dönelim de
Tamam da 2 ay cok yaa 15 20 gun yetmiyomu esine ? Baska yere gitmicekmisiniz butun tatil ordamiYok tatlım eşimle gidecek birikmiş izin var da bende zaten yeniyim daha birşey demiyorum ama sumam bu sefer giderken yaaa iki ay çok uzun illa ki soyleyecem mesela eşim bana ni kıyafet aldı kaynaşma bile onu giyme dedi ben kaynanama eşim aldı dedim o beğendi bende giyiyoru m dedi m anlatsın cok şey var da neyse
Birşey yapmıyorum ki giyinmeme karışır bakımlı olmaya çalışırım makyaj falan ona birşey der ugff bir sürü birşey2 ay kalmayın canım sizde 2 ay çok uzun bi süre gerçekten sen ne yapıyorsun da karışıyor sana?
Maalesef bi arkadaşının düğünü var başka yerde o oraya giderse ben topuk daha gecmicem onlara valla acayip planlar var bendeTamam da 2 ay cok yaa 15 20 gun yetmiyomu esine ? Baska yere gitmicekmisiniz butun tatil ordami
valla cidden puan verecek hocaya bağlı inşallah geçmişimdir kalırsam da ucundan kalmışımdır bu beni üzer ama yapacak bir şey kalmadı artıkbi kerelik dene bence
aynı dert bende de var2 gün geri ata ata tam alayı tarihine geliyo
oooww gözümüz aydın kuzum ciddenyoksun bayadır çünkülüm
nasıl geçti sınavlar ki kötü müydü inşallah iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?