Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

simit çıtır çıtır üçgen peynir ölüyoruuuuuuuuummmmmmm
bizim buranın sedefi var şahane oluyo simitleri sabhaları bazen ısmarlatıyodum ofisten birilerine

poncikbirgelincik tatlım bu ağ hiç doğru dürüst gelemedim haklısın benim biraz psikolojik bozuldu sanırım iki ay kaynanamda kala cam da iyice içime kapandı m gidecem diye
2 ay mı inşallah aranız iyidir kuzumm dayanabilcek misin o kadar
niye o kadar cok kalıyosunz ki

bizim buranın sedefi var şahane oluyo simitleri sabhaları bazen ısmarlatıyodum ofisten birilerine

2 ay mı inşallah aranız iyidir kuzumm dayanabilcek misin o kadar
niye o kadar cok kalıyosunz ki
Kaynatsm cok karışıyor herşeye yok öyle konuşma yok öyle giyinme yok makyaj yapma vs ufffff

canım eşin karıştırmasın bence o tepkisini koyarsa bişey diyemez kp onane ki canım
Hiç sorma valla yaaa konuştum zaten beni oralarda yalnız bırakma falan dedim oda söyleyemez ki saygıdan çok saygılıdır Allah tan bana deme falan demiyor yani bakalım o yüzden burayı çok aksattı m zaten cuma den sonra izne çıkıyorum orslsrsa giremrm elinden tel düşmüyor der beni daha sinir eder

2 ay kalmayın canım sizde 2 ay çok uzun bi süre gerçekten sen ne yapıyorsun da karışıyor sana?

demek ki psikolojik olarak rahat olmakta stres gbi etkiliyo bak mesela bnm geçen aylarda cok üzgün stresli oldugum bi dönem vardı ya o zaman 5 gün erken oldumdu
anlaştık tatil kardeşliği
Hahaha tamam gardas
Kaynatsm cok karışıyor herşeye yok öyle konuşma yok öyle giyinme yok makyaj yapma vs ufffff
iyide onane o kim ki karisiyo ya ver agzinin payini saygi maygi asil o saygisiz kendini ne saniyo ?
Bana esimin koskoca abisi bile konusurken secerek konusuyo kimin haddimeymiss karismak esinde soylesin ozaman kardesimidr abisimidir nedir iste
Bide sen tekmi gidiyosun?

Yok tatlım eşimle gidecek birikmiş izin var da bende zaten yeniyim daha birşey demiyorum ama sumam bu sefer giderken yaaa iki ay çok uzun illa ki soyleyecem mesela eşim bana ni kıyafet aldı kaynaşma bile onu giyme dedi ben kaynanama eşim aldı dedim o beğendi bende giyiyoru m dedi m anlatsın cok şey var da neyse

kaynata ne oluyodu şimdi dur baba mı kardeş mi ona mı kalmış kocan varken 2 ay drumayın kuzum bas basa evde olmak istiyorum erken dönelim de
Edin olduğumuz yerde durmuyor ki memleket e gidecek diye gözünün içi parlıyor resmen ama ben anne ne geçerim bilmiyoru m ez azından bi ay kalsam diğer ayı yitrsam jafi

kaynata ne oluyodu şimdi dur baba mı kardeş mi ona mı kalmış kocan varken 2 ay drumayın kuzum bas basa evde olmak istiyorum erken dönelim de
Aaa kaynatam yazmis hahahahahahaahahahahahahahaha suan kahkaha atiyorum kafam gitmis benim abisine gitti aklima ahahahahahahah ay gozlerimden yas geldi yaaa
kayinbabam yazsaniza yaa kaynata maynata ben anlamam

Bana dese sahsen saygili ölçulu sekilde cevap verirdim . oyle yapiyolarsada hic gidemem valla

Tamam da 2 ay cok yaa 15 20 gun yetmiyomu esine ? Baska yere gitmicekmisiniz butun tatil ordami

valla cidden puan verecek hocaya bağlı inşallah geçmişimdir kalırsam da ucundan kalmışımdır bu beni üzer ama yapacak bir şey kalmadı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…