- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #211.141
Klasik pilav olmasin dedim ic pilavi cok seviyom ben tavukla etle de yakışıyobende bi kaç gün daha diye dua ediyorum işte
iç pilava baktım cok güzel duruyosarı mercimekte zencefilli olcak galiba patates zaten bayılırım bence cok güzel dolu dolu bi menü
bende gelem mi
he öle sarı anladım taamKlasik pilav olmasin dedim ic pilavi cok seviyom ben tavukla etle de yakışıyomercimek terbiyeli yani salcasiz lokanta usulu sari görünümlü kirmizi mercimek hee iyi demi yeteg
Hmmmsende mi gelcen hmmm temizlige yardim edeğsen olar
Ooo misafir ağırmış simdi evde kalmasan ayip olarhe öle sarı anladım taambizimde yarın akşam misafir var ağır misafir yeğenlerim gelcek düşündümde ben evimde durayım
kesinlikleeen değillOoo misafir ağırmış simdi evde kalmasan ayip olaryoksa temizlikten kaçtığından degil
Hee hele ac karnina bi guzel oluyo sormakesinlikleeen değillben temizlik cok severim hele ramazanda bayılırım
ppeek güzeelllHee hele ac karnina bi guzel oluyo sorma
aaaa niye kiiii yaaişten çıkıcam galiba işyerim kapanıyo
aaaa niye kiiii yaa
tazminatını verirler mi acaba kibilmiyorum ki mühendis söylledi simdi mayıs maaşımı daha alamadım alırım ondan şüphem yok ama patronun kapama gibi bi düşüncesi varmış öyle duydum dedi zaten çalışanlarıda hep çıkardı şuan 4 kişi kaldık
Ayy niyeeeeeişten çıkıcam galiba işyerim kapanıyo
Tuhh ya kötü olmus ne guzel calisiyodun alıştığın bildigin yerdibilmiyorum ki mühendis söylledi simdi mayıs maaşımı daha alamadım alırım ondan şüphem yok ama patronun kapama gibi bi düşüncesi varmış öyle duydum dedi zaten çalışanlarıda hep çıkardı şuan 4 kişi kaldık
tazminatını verirler mi acaba kikuzu sor da eğer öyle bişey varsa iş bakmaya başla bence
Ayy niyeeeee((((
Tuhh ya kötü olmus ne guzel calisiyodun alıştığın bildigin yerdi
sorsan mı acabatazminat hakkım yok ki daha 7 ay oldu gireli anlayamadım ya az öncede patronum geldi bu faturayı temmuzda keseriz dedi kapama düşüncesi var mı yok mu anlayamadım
sorsan mı acababoş konusmuş olabilir mi mühandis
Tartiyi bosver sen gorunuse bak canimcimVerdigimi hissediyorum 1 kilo garanti gitti sabah tartılayım ama baslama kilomu bilmiyorum birgün önceçok yemiştim
Künefe yicim bende canım istiyor
Wc sorunun var mı ? Diyetisyenden önce de icerdim bende çay bardağı kadar içiyorum hergun 2cye çıkıyorum tedavime de destek olacak ama hazırını önermedi maya da bulamadım daha hazır içiyorum
Kaynanasi yalvarmis onumu diyosun ama ben eski konusunu bilmiyorum oda tekme tokat dovmusler sanirim allah sabir versin boyle insanlar affedilmez.Ne derdim varsa bu saatte portledi gözlerim bdv de boşanan bir bayan var kv yüzüne eşinden dayak yemişti hem bebeği emzirirken kv si aramış pişmanmış okudun mu o konuyu ... biride sudan sebebten kocayı bosuyor 2 yıl sonra pişman olmuş barışmak istiyormuş favori konularım
Eveeer sacim totomda kiz asiri uzun azcik kestircem sac bakimi boyatcamm bide bayram geliyo sonra tatil ya simdiden yaptiririmeveettt senin için
işte o büyük başarı bencebnm önümde yicek bişey varsa gözüm de aklımda hep ondadır yemesemde düşünürüm yani alsam mı diye
dimik saç başdimik gezmeler iyileştinde kuaförlere mi gidiyon sen
günaydın beybisiii
Banami seslendingünaydınnnn güzel ve fit baağyannlaarrr
günaydın kızlar
saat 3 gibi uyandım ne derdim varsa uyuyamadım salak gibiyim duş aldım aynada kendime baktım erimişim gözle görülür şekilde hemdeyarın en az yağdan 1 kilo gittiğini düşünüyorum
belkideeee olmicakmmmmk muhends belkide bos bos konustuGünaydın kızlar
Amin kuzummhayırlısı olsun
kiz belki de yok oyle bisey patronundan duymadiysan cok da canini sikma bencegaliba öyle bilmiyorum ki sinir oluyorum ona da zaten habire ne geldi ne gitti sorup duruyo sanki onu ilgilendiriyomuş gibi
bakalım simdilik öyle bişey yok gibi ama ben yine iş bakalak olayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?